Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim hicbirsey cikmadi idrar testindeTest yapın kafanızdaki sorularda çözülür
2 gun once yaptim cikmadi idrar testinde yuz ustu yatarkende agri hissediyorum karnimin alt kisminda5 gün gecikme varsa testte çıkacaktır sabah ilk idrarla test yapın bence
Geç döllenme olmuş olabilir kan verin istersenizYaptim hicbirsey cikmadi idrar testinde
Pazartesi düsünüyprum dua edin 5 yildir olmuyorGeç döllenme olmuş olabilir kan verin isterseniz
2 günde değişebilir geç döllenme olabilir tabi farklı bir probleminizde olabilir ama strese girmemek adına yarın bir kan verin isterseniz. Sonuca göre hareket edersiniz. Gönlünüzden geçen olsun inşallah2 gun once yaptim cikmadi idrar testinde yuz ustu yatarkende agri hissediyorum karnimin alt kisminda
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?2 gun once yaptim cikmadi idrar testinde yuz ustu yatarkende agri hissediyorum karnimin alt kisminda
Bu mübarek gece de Allah size bize ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin inşallahPazartesi düsünüyprum dua edin 5 yildir olmuyor![]()
AminBu mübarek gece de Allah size bize ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah![]()
Yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama 2sinde olmam lazimdiYumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?
Basit kistlerde ağrı ve reglide de gecikme yapabilir.
Devlet hastahanesine gittim hamilelik tesgi icin kan almadiklarini soylediler pazartesini bekliyorum2 günde değişebilir geç döllenme olabilir tabi farklı bir probleminizde olabilir ama strese girmemek adına yarın bir kan verin isterseniz. Sonuca göre hareket edersiniz. Gönlünüzden geçen olsun inşallah![]()
Yumurtlama tarihini bilmiyorsanız gebelik olmadığına emin olamayız. Geç döllenmede olabilir, kistte olabilir. Kist yatarken acıma hissi gibi rahatsız ediyor ve ağrı yapıyor.Yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama 2sinde olmam lazimdi
Bende aynısı yaşadım adet sökturucu yazdı doktor test yaptım diyorum adam bu ilacı serumu takalım adet olursun dedi bırakıp gittim özelde yaptım hamileymişim bu olay 2 gun once olduDevlet hastahanesine gittim hamilelik tesgi icin kan almadiklarini soylediler pazartesini bekliyorum
Gebelikte de inanilmaz bir agrisi oluyor. Ben agridan aglamistim. Tek tarafli bel ve ayni yerde kasik agrisiydi benim sag tarafimdaydi. Bebek de oradan olmus zaten. Dr da kist olabilir demisti o gun onu aradigimda. Ama kist degilmis bebektenmis o agri. O yuzden bel ve kasik agrisi bence gebelikte cok buyuk bir belirti. İnsallah rabbim tum isteyenlere nasip etsinYumurtlama tarihini bilmiyorsanız gebelik olmadığına emin olamayız. Geç döllenmede olabilir, kistte olabilir. Kist yatarken acıma hissi gibi rahatsız ediyor ve ağrı yapıyor.
Ne belirtiler oldu sende canmBende aynısı yaşadım adet sökturucu yazdı doktor test yaptım diyorum adam bu ilacı serumu takalım adet olursun dedi bırakıp gittim özelde yaptım hamileymişim bu olay 2 gun once oldu
Sık idrar mide bulantısı kasık ağrısı sırt ağrısı uykusuzluk yorgunlukNe belirtiler oldu sende canm
Sık idrar kasik agrisi bel agrisi halsizlik uyku hali varSık idrar mide bulantısı kasık ağrısı sırt ağrısı uykusuzluk yorgunluk
Amin insallahGebelikte de inanilmaz bir agrisi oluyor. Ben agridan aglamistim. Tek tarafli bel ve ayni yerde kasik agrisiydi benim sag tarafimdaydi. Bebek de oradan olmus zaten. Dr da kist olabilir demisti o gun onu aradigimda. Ama kist degilmis bebektenmis o agri. O yuzden bel ve kasik agrisi bence gebelikte cok buyuk bir belirti. İnsallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin![]()