Perşembe günü açık pembe kanamam oldu gittim hastaneye gidecene kadar hiç gelmedi zaten 2 damla geldi sadece doktor 4 haftalık dedi kesesinin boyutu falan iyi dedi içerde kanama yok dedi hala kahverengi akıntım var bi de ilaç kullanıyorum progestan sizce acile gitmeli miyim yine
Şu an var ama kahverengi çok az hiç pembe veya kırmızı gelmedi ilk gebeliğimde düşük oldu o yüzden korkuyorum doktor içerde kanama yok dedi en son gittiğimdeilk haftalarda gelebilir progestan geçirir kanamayı. Doktora gittikten sonra tekrar oldu mu?
Şu an var ama kahverengi çok az hiç pembe veya kırmızı gelmedi ilk gebeliğimde düşük oldu o yüzden korkuyorum doktor içerde kanama yok dedi en son gittiğimde
Günde 3 kere kullanıyorum 100 mg ilacım yasak da var çok kararsızım yaO zaman gidebilirsin için rahatlasın. acile gidersen belki progestan dozunu artırır veya iğne yapar.
Günde 3 kere kullanıyorum 100 mg ilacım yasak da var çok kararsızım ya
Sadece kese vardı bi de bebek daha yoktu o da tedirgin etti beni doktor gayet normal dedi ama iştebayağı kullanıyormuşsun aslında. Yani normal bir şey ama içini rahatlatmak için gidebilirsin işte. Daha önce düşük yaşadığın için panik panik oturma bütün hafta sonu.
Sadece kese vardı bi de bebek daha yoktu o da tedirgin etti beni doktor gayet normal dedi ama işte
Betaya göre 8 haftalık o bana anormal geldi4 hafta sadece kese olur :)
Beta kaç. Birde sat ınızBetaya göre 8 haftalık o bana anormal geldi
Satı bilmiyorum ama çarşamba günü betam 5786ydıBeta kaç. Birde sat ınız
Betaya göre 8 haftalık o bana anormal geldi
10bin lerde görünür karından bebiş daha çok küçük olduğu için görünmemiştir haftaya görürsün merak etmeSatı bilmiyorum ama çarşamba günü betam 5786ydı
Öyle yapayım ultrason doğru gönderiyor demibetayı dikkate almayın şimdi
Peki akıntım normal mi10bin lerde görünür karından bebiş daha çok küçük olduğu için görünmemiştir haftaya görürsün merak etme
Evet normal bende de akıntı var benimde 15 ocak bat aynı zamanlardayızPeki akıntım normal mi
Canım benimde yengem ilka haftalarda öyle oldu kahverengi lekelenme vardı doktor dedi düşük tehlikesi var ilaç falan verdi her hafta iğne yaptılar haftada bi kontrole gitti bi özel doktora görün devlet böyle şeylerde pek ilgilenmiyor.Perşembe günü açık pembe kanamam oldu gittim hastaneye gidecene kadar hiç gelmedi zaten 2 damla geldi sadece doktor 4 haftalık dedi kesesinin boyutu falan iyi dedi içerde kanama yok dedi hala kahverengi akıntım var bi de ilaç kullanıyorum progestan sizce acile gitmeli miyim yine
VAllaha özel devlet farketmiyor iyi doktora denk gelmek önemli ben özel hastaneye de gidiyodum ama hiç bir doktor ayakkabıma kadar çıkarmadı doktorumdan çok memnunumCanım benimde yengem ilka haftalarda öyle oldu kahverengi lekelenme vardı doktor dedi düşük tehlikesi var ilaç falan verdi her hafta iğne yaptılar haftada bi kontrole gitti bi özel doktora görün devlet böyle şeylerde pek ilgilenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?