lútfen yardımcı olurmusunuz

accounter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
688
635
208
Arkadaşlar 5 aylık hamileyinmm baştan beri sorunlu hamilelik geciriyorum böbreklerim de büyüme var idrar yolları enfeksiyon um var arada kanamalı akıntim oluyor üroloji Dr u kadın doğum Dr na gönderiyor kadın dogumcu urolojiye. Kanama nedeni bulunmuyor bi turlu .bu arada ilk bebegimin kalbi durmuştu .coraspirin kullanıyorum.başına böyle bisey gelen var mi? Çalışan bi bayanım istifa etmeyi düşünüyorum artık.sınır bozukluğundan WC ye gitmeye korkar oldum.başında n geçen varsa böyle şeyler nolur bana yardımcı olun.

canım belkide yoruluyorsundur işyerinde, biraz ayakta kalıyorsan. ya da göbek büyüdükçe baskı yapıyordur damarlarına yani genişelemeden oluyordur. kötü birşeye yorma.

kılcal damarlarla alakalı bnce..
bendede böbreklerde kum ve idrar yolu enf. var ama kanama yoktu..

Tortamında post: 44222469 .!.:
kılcal damarlarla alakalı bnce..
bendede böbreklerde kum ve idrar yolu enf. var ama kanama yoktu..
Cnm ofis ortaminda çalışıyorum finansta ama yolum uzak servisle gelip gidiyorum.idrar yaptıktan sonra hala idrarımi tam yapamıyorum.kılcal damarlarla ilgili hiçbirşeyddemediler umarım öyledir .

Cnm ofis ortaminda çalışıyorum finansta ama yolum uzak servisle gelip gidiyorum.idrar yaptıktan sonra hala idrarımi tam yapamıyorum.kılcal damarlarla ilgili hiçbirşeyddemediler umarım öyledir .

RABBİM şifa versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…