Lütfen yardımcı oluunn hamilelik

gullll34xq

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
121
17
18
25
Lütfen yardımcı olun hamileyim 5+5 haftalık keseyi gördük sadece 3 gün sonra randevum var baş dönmesi hafif kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vardı hepsi 2 gündür yok oldu. Boş gebelik olabilir mi şu an hiç hamile gibi hissetmiyorum ve çok korktum doktora da gidemiyorum şu an. Gelişimi durmuş olabilir mi? İlk günler hissediyordum şu an hamile değilim gibi

Yerleşirken belirti verip kaybolmuş olabilir. İlk günler çok belirti olmuyor zaten 7. haftadan sonra başlıyor bulantı falan. Benim ikinci hamileliğim sıfır belirtiyle geçti kötü düşünmeyin 🙏

Belirtiler azalır çoğalır, biter, geri gelir, yani belli olmaz, zaten yoğun belirti yaşamak için erken bı haftadasin, hafta ilerledikçe belirti artar, bazılarında hiç belirti olmaz mesela bünyeye göre de değişir, hayırlısıyla gelişir inşallah

Hiç üzülmeyin kötü düşünmeyin bende hamile olduğumu öğrendim 1 en fazla 2 hafta belirtiler oldu sonra bir kesildi tam kesildi şuan 16+4 haftalığım bulantı koku hassasiyeti göğüste sızlama falan hiçbir belirtim yok 6. Haftada falan kesilmişti

Hiç üzülmeyin kötü düşünmeyin bende hamile olduğumu öğrendim 1 en fazla 2 hafta belirtiler oldu sonra bir kesildi tam kesildi şuan 16+4 haftalığım bulantı koku hassasiyeti göğüste sızlama falan hiçbir belirtim yok 6. Haftada falan kesilmişti
Pazartesi günü doktora gidicem tam 6 hafta 2 günlük oluyor sence kalp atışı duyar mıyım? Bide sigara kullanıyor musun ben azalttım çok ama bırakamıyorum

Pazartesi günü doktora gidicem tam 6 hafta 2 günlük oluyor sence kalp atışı duyar mıyım? Bide sigara kullanıyor musun ben azalttım çok ama bırakamıyorum
büyük ihtimalle duyarsın bende kullanıyorum epey azalttım ama bırakmada zorlanıyorum günde 5 taneden fazla içmiyorum şuan ben 6+3 te vajinadan bakıldığında duymuşum yanlış hatırlamıyorsam

büyük ihtimalle duyarsın bende kullanıyorum epey azalttım ama bırakmada zorlanıyorum günde 5 taneden fazla içmiyorum şuan ben 6+3 te vajinadan bakıldığında duymuşum yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah duyarım bende pazartesi günü belirti olmaması beni çok korkuttu acaba boş mu diye düşündüm ama betam çok güzel ilerlemişti

İnşallah duyarım bende pazartesi günü belirti olmaması beni çok korkuttu acaba boş mu diye düşündüm ama betam çok güzel ilerlemişti
Yok yok hiç kötü düşünmeyin ben hamileliğimde çok kötü bir süreç geçirdim hamileliğimi tamamen unuttum 2 defa kanamam oldu düşük riskimin yüksek olduğu söylendi ama şükür bir şey olmadı şuan gayet sağlıklı ilerliyoruz

Yok yok hiç kötü düşünmeyin ben hamileliğimde çok kötü bir süreç geçirdim hamileliğimi tamamen unuttum 2 defa kanamam oldu düşük riskimin yüksek olduğu söylendi ama şükür bir şey olmadı şuan gayet sağlıklı ilerliyoruz
Pazartesi doktora gidicem sabah adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra geçti başka da bi belirtim yok

Back
X