- 8 Ağustos 2016
- 83
- 35
- 88
- 30
- Konu Sahibi nazzlicann
-
Hayırli aksanlar . derdimi kime anlatacagimi bilemedim yardimci olurmusunuz lutfen(
Eşim ile aramızda saçma sapan nedenlerden dolayı hergun huzursuz ve mutsuzuz 2 bucuk senelik evliyiz 1 yaşına yeni girmiş bebegimiz var. Ne yapacağımı bilemiyorum ne istiyorsam her seferinde isteğimi geri tepiyor özellikle ilgi istiyorum ama göstermiyor sen istediğinde yapmak gelmiyor icimden diyor ki yapmiyorda. Sakalasiyorum yanasiyorum ana tepki vermiyor bu beni cok mutsuz ediyor Suan da da bebek istiyor ben hazir deilim daha 1 yasinda bebegimiz var zaten diyorum ama dinletemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum ;;(((
Eşiniz çocuk için evlendi sanırımHayırli aksanlar . derdimi kime anlatacagimi bilemedim yardimci olurmusunuz lutfen(
Eşim ile aramızda saçma sapan nedenlerden dolayı hergun huzursuz ve mutsuzuz 2 bucuk senelik evliyiz 1 yaşına yeni girmiş bebegimiz var. Ne yapacağımı bilemiyorum ne istiyorsam her seferinde isteğimi geri tepiyor özellikle ilgi istiyorum ama göstermiyor sen istediğinde yapmak gelmiyor icimden diyor ki yapmiyorda. Sakalasiyorum yanasiyorum ana tepki vermiyor bu beni cok mutsuz ediyor Suan da da bebek istiyor ben hazir deilim daha 1 yasinda bebegimiz var zaten diyorum ama dinletemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum ;;(((
Bence iki çocuk arası en az 3 yaş olmalı ki biri süt bebesiyken sütten kesmek zorunda kalmayın.
Bende ayni fikirdeyim sizinle ama anlatabilsem keske .
Anlatmakla uğraşma bile eşin anlamıyorsa git taktır spirali. Bebeğin sütten kesilsin o zaman istiyorsan spirali çıkarttır. Canına yazık hamileyken bebekle mi ilgilenceb kendinle mi ?
Cok haklisiniz nede olsa onlar ilgilenmiyor herşey kadin da .
Hem bebegime yazik daha küçük .
Allah in izniyle insallah yarin gidecem taktirmaya ;(
İlgi göstermiyor ama çocuk yapmasını biliyor.
Böylesinin acı biber sürceksin malum konumuna görcek gününü.
Adam senin meşguliyetini artırmak için çocuk istiyor galiba. Şuanki da ikisine bakamayacağım de, ikisine nasıl yetişeceksin . İlgi konusuna gelince ilgi isteme uzak dur az kitap oku
Orası öyle... sen hamile kalınca sanki evin işini mi yapacak ya da bebekle mi ilgilenecek? Hiçbirini yapmayacak aksine neden yemek yok bilmemne bir sürü laf duyacaksın.
Cevabınız "bana çok ilgi gosteriyormus gibi ikinciyi istemek de ne oluyor? Fabrikadaki kimyasalı galon galon mu içiyorsun hayırdır?" Olmalı esasen.
;( düşünmesi bile üzdü beni suan
Ben sana geleceği gösterdim bir nevi. Ilgisiz diyorsun o zaman senin daha ilgisiz olman lazım. Hem küçücük bebeğin senin odak noktan o olması lazım. Ilgisizse de ilgisiz olsun. Sen bebeğini önemse onun sana ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?