Lütfen yardimm ;((

Bebeğin çok küçük yeni bir bebek için senin vücudun bile hazır değildir daha, o küçücük yavrunun emmesi lazım ilgi görmesi lazım. Yeni hamilelik ikinizi de çıkmaza sokar. Ve eşinizle aranız böyleyken ikinci çocuğu düşünmeyin bile. Bırakın ilgi göstermiyorsa göstermesin siz de onun üstüne düşmeyin kendini kıymete bindirmesin. Erkeklerde ters tepiyor bazen. Hem ikinci de olunca ilgiyi iyice çeker sizden. Taviz vermeyin dik ve kararlı durun karşısında. Nasılsa ben çekiyorum sen sadece istiyorsun diyin. Bu ne yaa hep aynı olay. Sadece istemeyi biliyolar kadın da makineydi zaten hangisine yetişecekse

Kızım aklını başına topla.

2 yıllık evlisin 1 yaşında çocuğun var.Sorunlu bir evlilik ama kocan ikinciyi istiyor.

O istiyor diye sakın ha.Donra gelir konu açarsın iki çocukla nereye gideyim diye.

Biz dr niye iki çocuk deyince geri mi göndereyim diyorlar.

Çok mu varlılısınız?? Bir evladın var 2. olmazsa olmasın.Onu yetiştir.

istese ne olacak zorla mi mi olacak? sen istemedikten sonra o is tek tarafli istemekle nasil olabilir de bunu soruyorsun? evlilikteki problemin duzelmeden ikinci cocugu dusunme bile

İlgisiz olmamaya çalışıyorum evin huzurunu daha fazla kaçırmamak için sabrediyorum bebegim icin . Allah yardımcim olur inşallah Sabir diyorum ;(

Ilgisiz dediysem de hepten yoksay demedim :) bebeğine odaklı ol eşin muhtaç durumda değil kendi başına birşeyler yapsın kendi haline bırak demek istedim. Ilgi ilgi diye adamın yüzüne bakarsan o da kendini olduğundan daha yüksekte görür seni önemsemez. Şu an hamileyim mesela gözüm eşimi görmüyor annelik duygusu şimdiden ağır basmaya başladı.

Ben zaten düşünmuyorum da . esim inatçı istedigi olmayinca tavir yapar ama bu konuda bende kendimce kararliyim hem kendim hemde bebegim icin istemiyorum cok erken.
Kadinlarin degeri iste böyle biliniyor ..

Cok sukur gecinebildigimiz kadar varlikliyiz ama ben zaten istiyorum demedim ki ne yapacagimi soruyoru m

Karısına ilgi göstermiyor ama bebe mi yapalım diyor, allam bu erkekler çok komikler.
Cool takıl bir süre, ilgilenme sen de, böylesine ilgi yaramaz.

Malesef oyle olmus galiba ..
Rabbim evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah saglicakla

Bu adama bir çocuk da fazla . Sakın ilişkiniz düzelmeden bir çocuk daha yapma ! Ayrıca bunun kararını da o veremez . Neden bu kadar üstüne çıkmasına izin veriyorsun ?

Evliligimizin ilk yillari cok guzeldi ama bu 3. 4 aydır sorunlarimiz borclarimizdan hep tartışıyorduk borc bitti ama sorunlar bitmedi ;(
Evliligin ilk yillari hep guzeldir zaten de sizinki daha 2 yil bile olmamis. 2 yila 2 cocuk niye sigdiriyorsunuz? Derdiniz ne? Bak bosaninca o cocuklarla nasil yapacaksin? Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin ama oturup mantikli dusunmek lazim bir de. Iki cocuk. Allah bilir calismiyorsundur da. Adamin her dedigini yapmak zorunda misin? Korunma yintemleri var. 10 cocuk olan anneyi esler daha cok sevseydi kadinlarimiz her yil dogururdu. Cocuk adami yuvaya baglamiyor, yok oyle birsey. Oyle olsa cocuklu kadinlar bossnmazdi.

Bu adama bir çocuk da fazla . Sakın ilişkiniz düzelmeden bir çocuk daha yapma ! Ayrıca bunun kararını da o veremez . Neden bu kadar üstüne çıkmasına izin veriyorsun ?
Cunku hep üstün tuttum o ne dese o oldu hep sevgiden guvenden oldu ama galiba cokk istedigini yaptim ondan oyleee ..

Cok haklisiiniz hayir calismiyorum ama calismayi düşünüyorum .
Ya ben saygi sevgiden evin huzuru icin her dedigini yapiyorum ama demek ki yanlis yapiyormusum bilemedimm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…