Lütfen yardımm

ruhuolmuskadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
81
-33
3
26
Merhaba kızlar,çok severek evlendim ama bir sürü dert çıktı.En başta düğündeki takıların hepsi yatırım denilip alındı benden,bana 1 tane bile vermediler.Ailemin vs taktıklarınıda aldılar.Daha sonra ise söylenen mehri vermediler...Maalesef ki çalışmıyorum,şuan bunu da istemiyorlar ve evlenince başka şehre taşındım burayı zerre bilmiyorum . Bir şey almak istediğimde eşim istemezse almıyoruz.Ennufak ve ucuz şey için de geçerli bu,bu beni aşırı üzüyor.
Üstelik brn fazla naif biriyim asla sert olamıyorum hakkımı arayamıyorum bu yüzden saygı görmüyorum üstelik fazla ağlak biriyim....Bir de son zamanlarda eşime fazla ilgi gösterdikçe ve her şeyi konuşmaya çalıştıkca bana "darlama beni" diyor böyle söyleyince ağlayacak gibi oluyorum ama farkettirmemeye çalışıyorum.
Yalnızım içimi dökecek kimse yok,ailemle de aramm iyi değil özel sebeplerden umarım okuyup yardımcı olursunuz,şimdiden teşekkür ederim...

Böyle davrandıkça ezilirsiniz. Diş gösterin biraz.

sert olmak değil sınır çizmek saygı görmenizi sağlar.
hissettiğiniz her şeyi söylemek değil politik olmanız insanların davranışlarını tartmasına sebep olur.
belli ki doğru bir evlilik yapmamışsınız. adınıza üzüldüm. anlaşılmanızı dilerim.

Ailenizle araniz iyi olmasa bile size destek olacak kisiler onlar. Tek basiniza esiniz ve ailesinin hakkindan gelecek potansiyeliniz yok, olsaydi zaten altinlarin tamamini vernezdiniz. Ailenizle paylasin durumu, onlar el atsin. Belli ki sizi hem yalniz hem kafasina vurup ekmegini alabilecek kolay lokma olarak görmüşler

Benim bildiğim mehir, boşanan imam nikahlı kadına verilir dine göre.
Diğer konuları bilemem muhtemelen hiçbir şeyi de çözemezsiniz bu eğik duruşla. Fikir versek çok umursayacağınızı da sanmıyorum.
Ben nahif biriyim, ağlak biriyim zaten diyen birine yol gösterilmez.
Ben nasıl güçlü bir kadın olabilirim deseniz amenna ama derdiniz ağlaya zırlaya bana altınlarımı versinler konusu.
Çok yorucu.
Ha, boşanırsanız da o mehir denen şeyi gene vermezler. Umarım aileniz arkanızda durur.

Ciddi soruyorum neden evlendiniz?

İnsanların hayatını bilmeden konuşmanız komik,güçlü biri olmaya çok çalıştım ama sonunda yelkenleri suya indirebileceğim,sahiplenebileceğim bi ailem oldu sandım.Öyle bi hataya düştüm

Sen once özsaygi ve özguven kazanmalisin. Bunlar olmadikca hayatinda hicbir sey düzelmeyecek
Onu çok denedim ama terapiye düzenli gidemedim maalesef.Ailemde kız cocukları insan olarka görülmüyordu,devlet hastanesine bile gidemiyordum çünkü ne yol parası ne baska bi sey asla vermezlerdi

İnsanların hayatını bilmeden konuşmanız komik,güçlü biri olmaya çok çalıştım ama sonunda yelkenleri suya indirebileceğim,sahiplenebileceğim bi ailem oldu sandım.Öyle bi hataya düştüm
Yazdığım tüm cümleler sizin yakındığınız şeyler ve sizin tanımlamalarınız. Nahif ve ağlak biriyim, altınlarımı aldılar vs bunları siz anlattınız.
Okuyunca komik mi geldi?
İşte okuyanlara da bu his geçiyor.

3. Çocuktan sonra herşey yoluna girer...Sabredin

Ben ne dedim yahu. Siz bas edemezsiniz, ebeveynlwrinize haber verin diyorum. Esiniz ve ailesi sizi yalniz goruyor, tek basiniza bisey yapamazsiniz. Babaniz dünürleriyle gorusup altinlarinizi geri istesin bari

Ben ne dedim yahu. Siz bas edemezsiniz, ebeveynlwrinize haber verin diyorum. Esiniz ve ailesi sizi yalniz goruyor, tek basiniza bisey yapamazsiniz. Babaniz dünürleriyle gorusup altinlarinizi geri istesin bari
Onları bana diyor, üzerinize alınmayın siz.

Komik bulan cevap yazmasın öyleyse,dertten canım çıkmış dilim döndüğünce kendimi anlatmaya çalışmışım bir de sert yapıyorsunuz,pes ya. düşene vurmayınca ölüyor musunuz

Evet sizi yanlışlıkla seçmişim,özür dilerim

Benden size tavsiye olsun, kimseye karsi gardinizi tamamen indirmeyin. Esinize bile %100 guvenmeyin. Her zaman kiyida kosede 3 5 kurus paraniz/altininiz olsun. Bir sekilde altinlari alin. Kendi ailenizede vermeyin, kendini saklayin, gerekirse kasa tutun, bozdurup banka hesabiniza atin

Komik bulan cevap yazmasın öyleyse,dertten canım çıkmış dilim döndüğünce kendimi anlatmaya çalışmışım bir de sert yapıyorsunuz,pes ya. düşene vurmayınca ölüyor musunuz
Bak isteyince nasıl sertleşiyosun...O kadar da naif ve ağlak değilsin bence...Bize yaptığın atari kocana yapacaksın, bu kadar basit....

Sert bir konuşma yapacaksınız öyle herşeye ağlamakla da olmaz. Dik durun. Evlenmeden önce biraz tanisaydiniz daha iyi olurdu belki. Umarım herşey çok güzel olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…