- 23 Eylül 2025
- 12
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi dontmuhatapabla
-
Hadi kalk gel bul bi bahaneeeAcil yardıııım — 10–15 yıl önce dinlediğim bir Türkçe akustik parça arıyorum. 3 kişi (2 kız 1 erkek sarkiyi kz soyluyor digerleri ara ara eslik ediyor grup ... hatirlamiyorum kizin saclari uzundu), evde masada oturuyorlardı, hüzünlü, bir kız kırmızı pantolon giymiş olabilir. Sözlerini ve ritmi hatırlamıyorum. Yardım?
Sabahın köründe…Acil yardıııım — 10–15 yıl önce dinlediğim bir Türkçe akustik parça arıyorum. 3 kişi (2 kız 1 erkek sarkiyi kz soyluyor digerleri ara ara eslik ediyor grup ... hatirlamiyorum kizin saclari uzundu), evde masada oturuyorlardı, hüzünlü, bir kız kırmızı pantolon giymiş olabilir. Sözlerini ve ritmi hatırlamıyorum. Yardım?
degil yaİzel Çelik Ercan olmasınbilmiyorum ama 2 erkek 1 kadın bi tek onları hatırlıyorum eski
hshshshshs o da degilll geceden beri dusunuyorum tribe girdimmHadi kalk gel bul bi bahaneee
Bunun ne aciliyeti olabilir ya
sorrrma ablaa::::;;///Sabahın köründe…
ay evet ya nolur bulalim su sarkiyi bi masada oturan uzun sacli bi kizdi sarkiyi soyleyen;;;(Acil yardım mı ?
slow depresif akustik bi sarkiydi ya vega degilMüzik tarzı ne, grubun adı Vega olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?