Kizlar adetim 10 gun gecekti 21 martta olmaliydim tam o gun test yaptim negatif cikti. dun tekrar yaptim 5 dk bekledim negatif sonra testi banyoda birakmistim 1-2 saat sonra fln banyoya girdim baktim 2 cizgi olmus ama ne kadar sonra oldu o iki cizgi bilmiyorum hic bisey anlamadim yani certain markaydi test . bilmiyorum testte mi bi sorun vardi anlamadim ki simdi bi daha yapsam mi test???bilmiyorumkismile
Kizlar adetim 10 gun gecekti 21 martta olmaliydim tam o gun test yaptim negatif cikti. dun tekrar yaptim 5 dk bekledim negatif sonra testi banyoda birakmistim 1-2 saat sonra fln banyoya girdim baktim 2 cizgi olmus ama ne kadar sonra oldu o iki cizgi bilmiyorum hic bisey anlamadim yani certain markaydi test . bilmiyorum testte mi bi sorun vardi anlamadim ki simdi bi daha yapsam mi test???bilmiyorumkismile
cnm bence kandan bir tahlil yaptır garanti olsun senin durumunun aynısını yaşamıştım bende başta negatifti bırakıp gittim daha sonra bir çizgi daha belirdi gebeliğimin başı olduğu için öyle olmuş kan tahlilinde çıktı en iyisi bir test yaptır
Canım ben ilk ewlendiğim ay 3 ay olmamıştım tamam adetlerim ozaman dengesizdi ama okadarda olmazdı en fazla 15 gün geçikirdi herkes hamilesin gözüyle bakıyordu ama değildim bişey hissetmiyordumki teslerde negatif çıkıyordu bir akşam acillik oldum ozamanda test yapıldı negatif çıktı bir iğne vurdu birde söktürücü verdi adet oldum...
benim normalde duzenli oluyordu son 3 aydir sorun yasiyorum ama en fazla bi hafta gecikme oldu.. pko dan supheleniyorum aslinda zaten bu ay adet olunca hormon testi yaptiracaktim ama olmuyo iste(
benim normalde duzenli oluyordu son 3 aydir sorun yasiyorum ama en fazla bi hafta gecikme oldu.. pko dan supheleniyorum aslinda zaten bu ay adet olunca hormon testi yaptiracaktim ama olmuyo iste(
neyaptın cnm tekrar yaptın mı bence imkanın varsa idrar testi ile uğraşma direkt kan ver en kesin sonuc o .allah gönlünün muradını verir inşallah. ii hbrlerini bekliyoruz