- 12 Şubat 2025
- 32
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi panikprenses34
Çok teşekkür ederimm inşallah senin de çıkar hayırlısıyla canım. Haber vericem inşallahGölge görünüyor ayy çok sevindim kan sonucunda haber ver inşallah benimde çıkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimm inşallah senin de çıkar hayırlısıyla canım. Haber vericem inşallahGölge görünüyor ayy çok sevindim kan sonucunda haber ver inşallah benimde çıkar![]()
Ay hadi inşallah haberdar et müjdemizi verBenim silik çizgi çıktı şimdi acile kan vermeye gidiyorum
Valla adetime 1 gün var diye düşünüyordum yumurtlama takip etmemiştimGecikmenin varmıydı yoksa erken mi yaptın
Gördümm inşallah vardırFotoda belli olmuyor olabilir
Hadi inşallah çıkar1-1.5 saatten çıkar dediler bekliyorum bakalım. Yalancı pozitifse diye çok korkuyorum
Bence üzülmeyin. Geç döllenme de olabilir. Benim geç döllenme oldu mesela. Son adet tarihim 25 mayıstı ama 2 hazirana çekti doktorum.. 2 gün sonra kan testini tekrarlayın. Ona göre devam edersinizBeta 9.92 ama regl 3 gün geçti doktor çok düşük değer kimyasal olabilir dedi çok üzgünüm
Belli olmaz ki canım üzülme 2 gün sonra tekrar verirsin yükselir belkiBeta 9.92 ama regl 3 gün geçti doktor çok düşük değer kimyasal olabilir dedi çok üzgünüm
Bende pcos vardı acaba o yüzden geç döllenme olmuş olabilir miBelli olmaz ki canım üzülme 2 gün sonra tekrar verirsin yükselir belki
Olur tabi canım sonuçta şuan hamilesin sevinmelisin bence hamile kalabiliyorsun benim 2 seneyi geçti hiç hamile kalamadımBende pcos vardı acaba o yüzden geç döllenme olmuş olabilir mi
Senin varmıydı belirtin falanBence üzülmeyin. Geç döllenme de olabilir. Benim geç döllenme oldu mesela. Son adet tarihim 25 mayıstı ama 2 hazirana çekti doktorum.. 2 gün sonra kan testini tekrarlayın. Ona göre devam edersiniz
Sabahı bekleyip ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alırsınKızlar selam reglim 3 gün geçti. Test aldım ama sabahı bekleyemeyeceğim sanırım. Şimdi yemek yedim geceye kadar bi 3-4 saat hiçbir şey yiyip içmesem o şekilde test yapsam sizce testte çıkar mı ?
Tabi vardı. Betanın yükselmeye başlamasıyla birlikte belirtiler ortaya çıkıyor. İnşallah sizin de geç döllenmedir. SağlıklıdırSenin varmıydı belirtin falan
Neler vardı benim Göğüs uçlarında acıma var kasığımda farklı bir his var acıma gibi ağrı gibi ve bugün o kadar yorgundum ki sürekli uzandım belirti mi yoksa sıcaktan mı bilmiyorum ama ellerim ve ayağımın altı yanıyor sankiTabi vardı. Betanın yükselmeye başlamasıyla birlikte belirtiler ortaya çıkıyor. İnşallah sizin de geç döllenmedir. Sağlıklıdır
Göğüs hassasiyeti. Adet olacakmış gibi gelip giden ağrılar. Akşamlar erkenden uyku bastırması. Arada sıcak basması olmuştu bendeNeler vardı benim Göğüs uçlarında acıma var kasığımda farklı bir his var acıma gibi ağrı gibi ve bugün o kadar yorgundum ki sürekli uzandım belirti mi yoksa sıcaktan mı bilmiyorum ama ellerim ve ayağımın altı yanıyor sanki
Anladım teşekkür ederim sağlıkla büyütürsünüz inşallah bende yarın test yapacağım bakalım inşallah çıkarGöğüs hassasiyeti. Adet olacakmış gibi gelip giden ağrılar. Akşamlar erkenden uyku bastırması. Arada sıcak basması olmuştu bende
Beta 9.92 ama regl 3 gün geçti doktor çok düşük değer kimyasal olabilir dedi çok üzgünüm
Kızlar günaydın ben şok acile gidiyorumBence üzülmeyin. Geç döllenme de olabilir. Benim geç döllenme oldu mesela. Son adet tarihim 25 mayıstı ama 2 hazirana çekti doktorum.. 2 gün sonra kan testini tekrarlayın. Ona göre devam edersiniz
Hayırlı olsun haber verinnKızlar günaydın ben şok acile gidiyorum
Kan verdim şimdiHayırlı olsun haber verinn![]()