- 22 Nisan 2025
- 118
- 27
- 13
- 21
- Konu Sahibi panikprenses34
Ay gözün aydın canım baya baya burdayım diyor haber ver bizeKızlar günaydın ben şok acile gidiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gözün aydın canım baya baya burdayım diyor haber ver bizeKızlar günaydın ben şok acile gidiyorum
Evet direk ikinci çizgi çıktı bende ona şaşırdım kan verdim artık bekliyorumAy gözün aydın canım baya baya burdayım diyor haber ver bize
Var var için rahat olsunEvet direk ikinci çizgi çıktı bende ona şaşırdım kan verdim artık bekliyorum
Birde kaset test yapmak istedim o da böyle ilk dakikada çıktıVar var için rahat olsun
Maşallah çok belirgin çizgiler hamilesiniz demek ki iki yılın sonunda ki mucizevi mükafat sağlıkla nasip olsun inşallah bizlere de dua edinBirde kaset test yapmak istedim o da böyle ilk dakikada çıktı
Çok teşekkür ederim o kadar beklemiyordum ki artık olmayacak diye düşünüyordum hala inanamıyorum İnşallah isteyen herkese Allah nasip ederMaşallah çok belirgin çizgiler hamilesiniz demek ki iki yılın sonunda ki mucizevi mükafat sağlıkla nasip olsun inşallah bizlere de dua edin![]()
Göğüs hassasiyeti. Adet olacakmış gibi gelip giden ağrılar. Akşamlar erkenden uyku bastırması. Arada sıcak basması olmuştu bende
Sabahı bekleyip ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alırsın
Bende pcos vardı acaba o yüzden geç döllenme olmuş olabilir mi
2563 çıkmış beta hcgMaşallah çok belirgin çizgiler hamilesiniz demek ki iki yılın sonunda ki mucizevi mükafat sağlıkla nasip olsun inşallah bizlere de dua edin![]()
Ay maşallah benim de bebeğim olmuyor umut oldunuz sağlıkla doğsun inşallah2563 çıkmış beta hcg
Hiç beklemiyordum olmasını ama stresten yapmıyordum yeni eve falan taşındık onun yoğunluğu vardı uzaklaşmıştım hamilelik stresinden birde bacaklarıma masaj yapmıştım zeytinyağ ile faydası oldumu bilmiyorum yakı falan yapıştırmıştık bir ebe kadına gitmiştimAy maşallah benim de bebeğim olmuyor umut oldunuz sağlıkla doğsun inşallah![]()
Bana da dua eder misinHiç beklemiyordum olmasını ama stresten yapmıyordum yeni eve falan taşındık onun yoğunluğu vardı uzaklaşmıştım hamilelik stresinden birde bacaklarıma masaj yapmıştım zeytinyağ ile faydası oldumu bilmiyorum yakı falan yapıştırmıştık bir ebe kadına gitmiştim
Çokk şükür bütün bekleyenlere nasib olur inşallah2563 çıkmış beta hcg
Amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin yokluğunu yaşatmasınÇokk şükür bütün bekleyenlere nasib olur inşallah
Canım çok mutlu oldum senin adına hayırlı olsun2563 çıkmış beta hcg
İnşallah kimyasal değildir de yükselir beraber takip ederiz hayırlısıylaCanım çok mutlu oldum senin adına hayırlı olsunben de yarın tekrar kan vereceğim çok umudum yok kimyasal benimki ama dua eder misin yine de
Yemekle alakası yok ki testin istediğiniz zaman yapabilirsinizKızlar selam reglim 3 gün geçti. Test aldım ama sabahı bekleyemeyeceğim sanırım. Şimdi yemek yedim geceye kadar bi 3-4 saat hiçbir şey yiyip içmesem o şekilde test yapsam sizce testte çıkar mı ?
Maşallah yumurtlama takip ettiniz mi ovulasyon yoksa öylesine mi değerlendirdiniz2563 çıkmış beta hcg
Ben 2 seneyi geçti hamile kalamıyordum bu ay hastane ortamına hiç girmedim bir ebe kadına gittim bacaklarıma zeytinyağı ile masaj yaptı başka bir şey yapmadımMaşallah yumurtlama takip ettiniz mi ovulasyon yoksa öylesine mi değerlendirdiniz
Vesile kılıp nasip eden Rabbime şükürler olsun bize de sağlıkla kolaylıkla hayırla nasip olsunBen 2 seneyi geçti hamile kalamıyordum bu ay hastane ortamına hiç girmedim bir ebe kadına gittim bacaklarıma zeytinyağı ile masaj yaptı başka bir şey yapmadım
Amin inşallahVesile kılıp nasip eden Rabbime şükürler olsun bize de sağlıkla kolaylıkla hayırla nasip olsun![]()