lutfen yardımmm klomen+inofolıccombi

Merhaba hanımlar foruma ilk kez yazışım. Ben 2 yıllık evliyim. Son bir yıldır çocuk istiyoruz doktora gittik herşey normal Dedi hsg çekilebilirsin Dedi fakat biz çektirmedik. Geçen ay kuzenimden klomen adında bir ilaç öğrendim.adetimin 5. Günü 5 gün boyunca günde birer tane kullandım. Adet tarihim 31 temmuz'daydı fakat 4 gün geçti hala başlamadı adetim ayrıca da çok kasık Ağrı'sı başladı . Üstelik çok düzenli adet olan gecikmeyen biriydim. Sizce ne yapmalıyım öneride bulunursanız sevinirim.

canım benden sana tavsiye midenden bi rahatsızlık yoksa mide yada kadın hastalıkları ameliyatı olmadıysan hsg ye gerek yok boşuna canını acıtırsın dedi benim doktorum çünkü başka bi doktora gidiyordum o bana film illa dedi. pko varmış bende ve regl dönemi muaynesinde çıktı. bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. doktorunu değiştirmeni öneririm. sende de pko olup yumurtan döllenme için gerekli boyuta ulaşmayabilir. benimde ilk kullandığımda gecikme olmuştu klomeni ama yine de bi test yap eğer negatif çıkarsa maydonoz suyu, soğan suyunun adet söktürücü etkisi var.

Back