Lutfen yardimmm

Selinnnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
97
79
3
30
Kizlar edetim geceli 3 gun oldu 2 gun evvel hastanede yaptiklari idrar tahlilinde pozitif sonuc aldim evdede yapmistim cikmisti dun doktora gittik bana beta yapmadi 1 ay sonra kontrle gel kese icin dedi dha oncede kimyasal gebelik gecirdim 2 ay evvel simdi goguslerim ve kasiklarim agriyoken dun aksamdan beri goguslerim hafif yumusadi kasiklarimda hafif sizi var baska bise yok sizce ne yapmaliyim bi sorun mu var cok endiseliyim

dr unu değiştir istersen canım.. durumunu anlat bakalım daha detaylı muayene ol bence..
hakkında hayırlısı olsun.

Benim ilk gebelik belirtileri ğöğüslerde hassasiyet ve bel ağrım vardı daha adetim geçmeden. 1 gün gecikti kan testi yaptırdım pozitifti. 2 gün sonra 2 kat artmıştı.
Sana tavsiyem canım kan testi yaptır ve artışları yüksek olursa kimyasal gebelikten bahsedilemez.

kan testi yaptırman gerek canım
ne demek 1 ay sonra gel...
başka doktora git bence

Saolun arkadaslar dha erken diyede gidemiyorum 1 hafta gecmesini bekleyim diyorum ama bilemedim dogrusu sali gnu dolucak 1 hafta o zaman kadar nasil gecicek zaman bakalim

Bide goguslerimdeki hassasiyet azaldi dolgunluk azaldi degerlerim dusmustur diye endiseleniyorum

Saolun arkadaslar dha erken diyede gidemiyorum 1 hafta gecmesini bekleyim diyorum ama bilemedim dogrusu sali gnu dolucak 1 hafta o zaman kadar nasil gecicek zaman bakalim
Bende bir hafta gecikmesi ni bekleyecektim ama dayanamadım bir gün gecti yaptırdım betam 25.,02 çıktı.
Inşallah meleğin seninledir canım dua et içini ferah tut.

Insallah canim simdi bi doktoru aradim hcgye gerek yok dedi ultrasonla bakarim sali gnu dedi bise anlamadim dogrusu

Mrb cnm benimde ayni senin gibi oldu adetin geçtikten bir kaç gün sonra kan verdim670 lerdeydi ama goguslerim nasil aciyor ve agriyordu iki gün sonra azldi goguslerimin agrisi değer 1900 lerdeydi bir buçuk gun sonra neredeyse tamamen kayboldu değer 3400 lerdeydi..

Benim gecen sefer ole oldugunda dusmustu degerim yari yariya ona bagladim bende belkide denk geldi bilmiyorum simdi o yuzden korktum inince memisler

Insallah canim simdi bi doktoru aradim hcgye gerek yok dedi ultrasonla bakarim sali gnu dedi bise anlamadim dogrusu
Valla canım sen bilirsin ama yakınlarında sağlık ocağı varsa ni kan ver derim. İçin rahat etsin değerlerin nasıl bi gör. Ultrasonda karından eğer daha çok yeni ise kese gözükmeyebilir. Alttan bakılırsa anlaşılır.

Ole yapayim artik pazartesi veririrm olmazsa burda saglik ocaklari sabahtan aliyo kani sali ogerenir ole giderim artik

belirtiler degisik olabilir herkesde ayni seyler olacak diye bisey yok
sali gunu git baksin ultrasonla dr iste
Alalh tamamina erdirsin

Ben tatile gtmıstım bol bol midye yedim saçımı boyattım 3 kere üst Üstte ve eve geldiğimde göğüslerimin oldukça dolgunlastıgını hıssettım test aldım ve pozitif cıktı. Kan testi yaptım ardından değerim 597 cıktı ama o kadar korkuyorum ki bebegın 3. Haftasında beyin Gelişimi baslıyormus sanırım cok büyük zarar verdim cok korkuyorum bebegım sağlıksız olur diye :((

Back
X