Lutfen yardimmm

Embryo
Yolk kesesinin izlenmesinden çok kısa bir süre sonra bu kesenin alt kenarında bir kalınlaşma şeklinde embryo görülmeye başlar. Bu oluşuma fetal kutup (fetal pol, fetal pole) adı verilir. Uzunluğu yaklaşık 2-4 milimetredir ve 5.7-6.1 gebelik haftasına denk gelir internetten baktim bole yaziyodu ben sordum doktora kesenin icindeki yolk sac mi dedim oda fetal pol dedi bende baktigimda bole yaziyodu

Canim naptin duydunmu bebisinin kalp atisini
canım cumartesi duydum çok şükür fakat dün kanamam ve kahveerengi akıntım oldu düştü sandım doktora gttım ultrsonla baktı dedi herşey normal progestron başlattı ama şimdi de pıktı pıktı bişiler geliyor blmiyorum ki sanki bende durmayacak gibi bebişim :( sen nasılsın duydun mu

Buralardayim canim ya mesajina cevap verdim saniyorum hatta verdim ama silinmismi anlamadim duydum bende canim sukur bi sorun yok suan iyiyiz bebegimle sen nasilsin naptin akintin vardi kahveringi bide kanaman dzeldi demi canim seninle kalir demistim bebis yorma dinlen filan demistim ama tabi silinmis

Buralardayim canim ya mesajina cevap verdim saniyorum hatta verdim ama silinmismi anlamadim duydum bende canim sukur bi sorun yok suan iyiyiz bebegimle sen nasilsin naptin akintin vardi kahveringi bide kanaman dzeldi demi canim seninle kalir demistim bebis yorma dinlen filan demistim ama tabi silinmis
Olabilir canım sitede sorun çıkabiliyor. Valla kanamam Kesilmişti lekelerde ama dünden beri yine basladı çamur gibi bu seferde protestonun iğnesine başlattılar bilmiyorum canım ne olcak bekliyorum. Sen de var mı lekelenmeler kahve akıntılar felan?

Olabilir canım sitede sorun çıkabiliyor. Valla kanamam Kesilmişti lekelerde ama dünden beri yine basladı çamur gibi bu seferde protestonun iğnesine başlattılar bilmiyorum canım ne olcak bekliyorum. Sen de var mı lekelenmeler kahve akıntılar felan?
Yok Canim benim sukur . Ya sen kendini yoruyomusun yat dinlen stres filan yapma kendine merak etme duzelir hersey

iyim bende canim sukur merak ettim senide bi sorayim dedim iyi olmaniza sevindim :)

Back
X