lutfen yardimmm

seda8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
55
7
1
34
Merhaba arkadaslar,yeni uyeyim size bi sorum olucak.hamile olup olmadigimi merak ediyorum.22 kasim da adetim bitti.25 kasimda esimle iliskiye girmisdik.bende 4 5 gundur mide bulantisi var.akıntım normalden fazla.goguslerim acıyor dokununca.bazen iştahsızlık oluyor bazende cok iştahlı.kasıklarimdada agri oluyor.ben mi kuruntu yapiyorum yoksa hamile olabilirmiyim.bu kadar erken belirtiler gosterirmi.regli olmama daha var.yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler

Merhaba canım yumutlama zamanına denk gelmemiş gibi görünüyor psikolojik de olabilir kac günde bi adet oluyorsun adetin baslagıcndan 14-18 günlr en yüksek günler die biliyorum

Merhaba canım yumutlama zamanına denk gelmemiş gibi görünüyor psikolojik de olabilir kac günde bi adet oluyorsun adetin baslagıcndan 14-18 günlr en yüksek günler die biliyorum

Evet yumurtlama zamanina denk gelmiyor.hic boyle olmazdim.cok istedigimiz icin heralde psikolojik.hamilelik icin yumurtlama zamanina mi denk gelmesi gerekiyor.ben boyle bisey bilmiyodum.

Evet yumurtlama zamanina denk gelmiyor.hic boyle olmazdim.cok istedigimiz icin heralde psikolojik.hamilelik icin yumurtlama zamanina mi denk gelmesi gerekiyor.ben boyle bisey bilmiyodum.
Evet canim yumurtlama zamani gebelik olusuyor genelde adetin 12.ve 14.gunu yumurtluyor cogumuz tabi adet dongun de önemli .. Eger cok istiyorsaniz doktorada gitmek istemiyorsan ovulasyon testi al internetten onla gununu bulup iliskiye gir ..

Evet canım yumurtlama zamanınadenk gelmesi hamilelik ihtimalini yükseltiyor bnde ilk denediğimde senn gibi olmustum hersey olabilir belli olmaz bu işler cnm umudun kırılmasn

Evet canim yumurtlama zamani gebelik olusuyor genelde adetin 12.ve 14.gunu yumurtluyor cogumuz tabi adet dongun de önemli .. Eger cok istiyorsaniz doktorada gitmek istemiyorsan ovulasyon testi al internetten onla gununu bulup iliskiye gir ..
Tesekkurler canim

yumurtlama günü yaklastiginda da bazen böyle belirtiler yaşanabiliyormuş. Kac günde bir adet oluyorsun ?

Hic anlamiyorum bu islerden.22 kasimda bitti 23 aralikda adet olcam 30 gunde bir mi oluyorum.hic goguslerim acimazdi o yuzden soru isareti olustu

yumurtlamanın ne zaman olacagını kımse bılemez rahmınız bılır hamıllık olabılır ama mıde bulantısı bu kadar erken olmaz

yumurtlama günü yaklastiginda da bazen böyle belirtiler yaşanabiliyormuş. Kac günde bir adet oluyorsun ?
Hic anlamiyorum bu islerden.22 kasimda bitti 23 aralikda adet olcam 30 gunde bir mi oluyorum.hic goguslerim acimazdi o yuzden soru isareti olustu

Yani boşuna heveslendim
bosuna da dıyemem ama bu belırtıler yumurtlsma belırtısı gıbı cunku mıde bulantısı 7 8 haftalarda baslar yanı bebek bı bucuk ıkı aylıkken su anda senınkı varsa bıle 10 gunluk ıdrar testı yap bakalım yınede hıvc bellı olmaz

Eğer 30 günde bir oluyorsun tahminen adetinden basladiktan 16 gün sonra yumurtan çatlar yani hamilelik şansın o günlerde yüksektir. yani senin bir iki güne yumurtan çatlar. bu günleri iyi degerlendir. yumurtan catlayacagi icin bu belirtileri yaşıyor olabilirsin.

Normalde yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur. o yuzden yumurtanin catlayacagi günü boyle hesaplayabilirsin ama bazi kadinlarda istisnai durumlar olabiliyor bazen. internette ovulasyon testleri satılıyor. fiyatlari cok uygun. onlardan alip kullanirsan yumurta catlama gununu daha rahat takip edersin

Son olarak belki bi önceki ay hamile kalıp üstüne görme dedikleri olayı yaşayıp adet oldum sanmış olabilirsin. eger en son adetin kısa sürdüyse yada yogunlugu daha azdiysa böyle bisi yaşamış olabilirsin. böyle bi şüphen varsa bi gebelik testi yap derim

Acaba yumurtlama donemi haricinde hamile kalan varmidir.bosanu umitlendim.sagol canim

Son olarak belki bi önceki ay hamile kalıp üstüne görme dedikleri olayı yaşayıp adet oldum sanmış olabilirsin. eger en son adetin kısa sürdüyse yada yogunlugu daha azdiysa böyle bisi yaşamış olabilirsin. böyle bi şüphen varsa bi gebelik testi yap derim

Surekli bulanmiyo bazı yemeklerden kokulardan.bencede yumurtlama belirtisi.sagol canim

Acaba yumurtlama donemi haricinde hamile kalan varmidir.bosanu umitlendim.sagol canim
yumurtlama günü haricinde hamile kalinmaz malesef ama bazi aylar daha erken ya da daha geç yumurtan catlayabilir. ama bu hamilelik belirtileri adete 1-2 gün kala başlar ancak. bu kadar erken başlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…