Sagol canimSon olarak belki bi önceki ay hamile kalıp üstüne görme dedikleri olayı yaşayıp adet oldum sanmış olabilirsin. eger en son adetin kısa sürdüyse yada yogunlugu daha azdiysa böyle bisi yaşamış olabilirsin. böyle bi şüphen varsa bi gebelik testi yap derim
bosuna umutlandimyumurtlama günü haricinde hamile kalinmaz malesef ama bazi aylar daha erken ya da daha geç yumurtan catlayabilir. ama bu hamilelik belirtileri adete 1-2 gün kala başlar ancak. bu kadar erken başlamaz
olur mu hiç asıl şimdi umutlan ne güzel bu günlerde hamile kalma ihtimalin cok yüksekS
bosuna umutlandim
Insllaholur mu hiç asıl şimdi umutlan ne güzel bu günlerde hamile kalma ihtimalin cok yüksekbelki 2 hafta sonra bize müjdeli haber verirsin
valla onu bana hiç sormaInsllah
Kazayla hamile kalanlar nasil kaliyor.
Yumurtlama doneminemi denk geliyo
Cnm hamile olabilirsin...çünķü adetten hemen sonra hamile kalma olasılıgı ćok fazladır....Merhaba arkadaslar,yeni uyeyim size bi sorum olucak.hamile olup olmadigimi merak ediyorum.22 kasim da adetim bitti.25 kasimda esimle iliskiye girmisdik.bende 4 5 gundur mide bulantisi var.akıntım normalden fazla.goguslerim acıyor dokununca.bazen iştahsızlık oluyor bazende cok iştahlı.kasıklarimdada agri oluyor.ben mi kuruntu yapiyorum yoksa hamile olabilirmiyim.bu kadar erken belirtiler gosterirmi.regli olmama daha var.yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkurler
Cnm sendemi uğraşıyorsun hamile kalmak icin Allah en erken zamanda nasip etsin inşallahvalla onu bana hiç sorma19 aydır uğraşıyoruz millet ilk geceden filan hamile kaliyomus duyunca çıldırasım geliyo :) biz o kadar ince hesaplar yapiyoz. kazaylada olsa işte o kaza o günlere denk geliyo ve Rabbim de nasip edince oluyor. bir de insanin hamilelik beklentisi olmayinca daha kolay hamile kaliniyomus stres olmadığı icin
valla onu bana hiç sorma19 aydır uğraşıyoruz millet ilk geceden filan hamile kaliyomus duyunca çıldırasım geliyo :) biz o kadar ince hesaplar yapiyoz. kazaylada olsa işte o kaza o günlere denk geliyo ve Rabbim de nasip edince oluyor. bir de insanin hamilelik beklentisi olmayinca daha kolay hamile kaliniyomus stres olmadığı icin
valla onu bana hiç sorma19 aydır uğraşıyoruz millet ilk geceden filan hamile kaliyomus duyunca çıldırasım geliyo :) biz o kadar ince hesaplar yapiyoz. kazaylada olsa işte o kaza o günlere denk geliyo ve Rabbim de nasip edince oluyor. bir de insanin hamilelik beklentisi olmayinca daha kolay hamile kaliniyomus stres olmadığı icin
evet canim ya 19 ay olduCnm sendemi uğraşıyorsun hamile kalmak icin Allah en erken zamanda nasip etsin inşallah
takdir ediyorum valla o kişileri nasıl bir doğurgan yapıları varsa artik masallahKaza falan ama nasilda tutturuyolar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insllah
Ayy biri boyle dedi mi nasilda mutlu oluyorum anlatamamCnm hamile olabilirsin...çünķü adetten hemen sonra hamile kalma olasılıgı ćok fazladır....
Nasil kimyasalmis canim.evet canim ya 19 ay olduilk kez gecen ay hamile kaldim o da kimyasalmis beta hgc degerim 1 e düştü şimdi kanamamı bekliyorum
Aynen canim masllah.bi bayan taniyorum korunuyo ilac kullaniyo bi gun kullanmayi unutuyor kazayla hamile kaliyor.Biraz nasip kismet bu islertakdir ediyorum valla o kişileri nasıl bir doğurgan yapıları varsa artik masallah
Hımmm....herhangi bir engel yoktur umarımevet canim ya 19 ay olduilk kez gecen ay hamile kaldim o da kimyasalmis beta hgc degerim 1 e düştü şimdi kanamamı bekliyorum
yani kan tahlilinde çıktı ama düşük bi değerdi bebek tutunamamış ultrasonda filan görünmedi. bir hafta sonra düştü değerlerimNasil kimyasalmis canim.
Insllah en kisa surede hamile kalirsin canim
yok hic bir problem bulunamadı ne eşim de ne ben de. hiç hamile kalamicam saniyodum. kimyasal da olsa bi hamilelik yaşayınca umut oldu tekrardan :)Hımmm....herhangi bir engel yoktur umarım
Cnm..sendemi hamile olmak.isteyenlerdensin....bende eşim ne ben herhangi bir şey.kullanmıyoruz kendi yöntwmimizle korunmaya ćalısıyoruz...bende heran bisey olcak diye korkuyorum dua...ediyorum...her gün Allaha rabbim olmayanlara versin...diye.Aynen canim masllah.bi bayan taniyorum korunuyo ilac kullaniyo bi gun kullanmayi unutuyor kazayla hamile kaliyor.Biraz nasip kismet bu isler
Cok uzuldum canimdaha gencsin canim rabbim nasip eder insllah en yakin zamandayani kan tahlilinde çıktı ama düşük bi değerdi bebek tutunamamış ultrasonda filan görünmedi. bir hafta sonra düştü değerlerimbuna da kimyasal gebelik diyorlar cok küçükken sonlandığı icin
evet canim gercekten nasip meselesi bi yerdeAynen canim masllah.bi bayan taniyorum korunuyo ilac kullaniyo bi gun kullanmayi unutuyor kazayla hamile kaliyor.Biraz nasip kismet bu isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?