lutfen yardimmm

Sagol canim

Insllah
Kazayla hamile kalanlar nasil kaliyor.
Yumurtlama doneminemi denk geliyo
valla onu bana hiç sorma 19 aydır uğraşıyoruz millet ilk geceden filan hamile kaliyomus duyunca çıldırasım geliyo :) biz o kadar ince hesaplar yapiyoz. kazaylada olsa işte o kaza o günlere denk geliyo ve Rabbim de nasip edince oluyor. bir de insanin hamilelik beklentisi olmayinca daha kolay hamile kaliniyomus stres olmadığı icin

Cnm hamile olabilirsin...çünķü adetten hemen sonra hamile kalma olasılıgı ćok fazladır....

Cnm sendemi uğraşıyorsun hamile kalmak icin Allah en erken zamanda nasip etsin inşallah

Kaza falan ama nasilda tutturuyolar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insllah

Kaza falan ama nasilda tutturuyolar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insllah

Nasil kimyasalmis canim.
Insllah en kisa surede hamile kalirsin canim
yani kan tahlilinde çıktı ama düşük bi değerdi bebek tutunamamış ultrasonda filan görünmedi. bir hafta sonra düştü değerlerim buna da kimyasal gebelik diyorlar cok küçükken sonlandığı icin

Aynen canim masllah.bi bayan taniyorum korunuyo ilac kullaniyo bi gun kullanmayi unutuyor kazayla hamile kaliyor.Biraz nasip kismet bu isler
Cnm..sendemi hamile olmak.isteyenlerdensin....bende eşim ne ben herhangi bir şey.kullanmıyoruz kendi yöntwmimizle korunmaya ćalısıyoruz...bende heran bisey olcak diye korkuyorum dua...ediyorum...her gün Allaha rabbim olmayanlara versin...diye.

Cok uzuldum canimdaha gencsin canim rabbim nasip eder insllah en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…