canım hayırlı ugurlu olsun.....drun dedıgı normal benım transferın 10.gunu kanda bellı oldu mesela ama kese gormek için 15 gun bekledık....senın 8 gun gecmıs 1 hafta sonra demesı normal yanı......ılk zamanlar alttan ultrasonla bakıp gorecek drun...sonraları karın ultrasonu baslayacak.ŞenizSlm kızlar.Ayın 15 inde adet görmem gerekiyordu fakat görmedim ogün test yaptım 2. çizgi soluk çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım değer 50 çıktı.Doktor daha çok yeni dedi.Dün tekrar idrar testi yaptım bukez çizgi baya belirgin çıktı.Adet gecikmesinden 8 gün sonra yani bugün doktora gittim fakat ultrasonda kese görünmedi doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi acaba normal mi bu endişelenmeye başladım açıkçası.
merhaba kızlar
aylarıdr okuyorum paylaştıklarınızı.paylaşmak bana da nasip oldu.bende 04.03.2009 da hamile olduğumu öğrendim hcg:87.30 du ..09.03.2009 da doktor kontrolüne gittiğimde alltan ultrasonla görülmedi kese hcg 300.1 çıktı. doktor hiç bir bilgi vermeden düşük yapabilirsin değer çok düşük dedi kestirip attı. 23 ne kontrol dedi. ne olacak şimdi yaaa. ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.nolur yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.
bu arada son adet tarıhim 10 şubat.
arkadaşlar bende adet düzensizliği vardı,2 ay öncesine kadar yumurtlama tedavisi yapılıyordu ve ilaçlarla 28 günde adet oluyordum,2 aydır mola verdik ve ilk ay 31 günde adet oldum,bu ay 31.günde test yaptığımda hamile olduğmu öğrendim ve değerim de 380 çıktı,dün doktorda kese görünmedi,doktor henüz erken olduğu için kesenin görülmemesi normal dedi ve haftaya tekrar kan testi istedi..daha önce bir düşük yaptığımdan bende sizler kadar tedirginim..şu an 28 günlük adet döngüsü kabul edildiğinde 4 hafta 3 günlük hamileyim,bu sürede kesenin görülmemesi normalmi?
arkadaşlar slm.ltfn bana da yardım edin.bugün dr a gittim.üssten ve alttan ultrasonda bebek görünmedi.idrar tahlilimi adet gecikmemin 7.gününde yapmıştım pozitif çıktı.ama bebek görünmüyor çok endişeliyim. bide 2.5- 3 cm lik bi kist gördü dr... bu da beni çok endişelendirdi. bilginiz varsa paylaşır mısınız ltfn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?