Lütfen yargılamadan bi yorum yaparmsınız

zynpnur11

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2024
76
-10
8
25
Evet yine ben yine dertlerim artık gerçekten saçımı başımı yolmak üzereyim kendim ettim kendim buldum kimseye bişeyde diyemiyorum arkdaşlar eşim çalışıyor ama asla para vermiyor aslaa çalışıp kendi yiyior napıyosunuz dediğimde ise durmadan hesap vermek zorundamıyım diyor ben bebeğin paralarını birktiriyorum bana gelen paralaeı biriktiriyorum ve bi baktım gizlice almış söylememiş yeni farkediyorum geöen yine kvvga ettik para istedi vermedim diye kıyameti kopardı gerçekten artık gına geldi zten annesiyle yaşıyoruz herşeye tamam tamam dedim iyice enayi yerine koyuldum anneside tüm herşeye şahit bu kdar olmaz napıcam bilmiyorum lütfen bi akıl tavsiye

Sence bu adamın umurunda mısın, tepkilerin üzerinde ne kadar etkili??? Bence hiç...
Kendini daha fazla enayi yerine koydurma, bu gidişe bı dur de...
Evet srekli kendimi söyleme anlatma çabasındaym şöle yapalım böule yapalım ama graammm bi değişiklik yok daha bu konuda kavga edeli 1 hafta olmadan yine aynı şeyi yaptı

Sen çalışıyormusun bebeğin kaç yaşında? Neden sana para vermiyor
Ben çalışmıyorum bebeğm 3 aylık ona hediye gelen paraları biriktiriyorum krndi çalışıyor kendi iyiyor aska para briktirmez bana vermez bazen sadece 2 3 bin verir o kdar ne markete gidiyorum doğru dürüst ne başka bişey annesiyle kaldığımız için herşeyi o karşlıyor

Ben çalışmıyorum bebeğm 3 aylık ona hediye gelen paraları biriktiriyorum krndi çalışıyor kendi iyiyor aska para briktirmez bana vermez bazen sadece 2 3 bin verir o kdar ne markete gidiyorum doğru dürüst ne başka bişey annesiyle kaldığımız için herşeyi o karşlıyor
Çok üzüldüm ya böyle çok zor ama ne demek para vermemek aileniz yokmu onlar ne diyor bu duruma?

Bebeğim var o yüzden düzelir diye bi umut bekliyordm
Eşinizin de bebeği değil mi? Düzelir diye bekliyorum diyorsunuz da adam yanlış yaptığını hatalı olduğunu düşünmüyor. Kendi eviniz kendi düzeniniz yokken, başkasının evinde yaşarken çocuk yapmak zorunda mıydınız? Bugün kayınvalidenin tepesi atsa, gidin evimden dese var mı gideceğiniz bir yer? Para vermiyor, çocuğuna bakmıyor annesi mecbur mu size bakmaya? Çocuğunuz büyümeye başlayınca istekleri ihtiyaçları olacak. Kayınvalideye mi el açacaksınız nolur ver diye? O vermezse kocanız vermezse kim verecek? Bir çocuğu böyle sefil ortamda büyütmeye hakkınız var mı? Maddi manevi ihtiyaçlarını gidermeyen, sevgi ilgi şefkat göstermeyen tiplere baba demek zorunda mı bu çocuklar? Daha 3 aylıkken paralarını çalan adamlarla yaşamak zorundalar mı? Çalışıp biriktireyim kendi evim olsun fikri 1 sn bile geçmedi mi kafanızdan?

Evet yine ben yine dertlerim artık gerçekten saçımı başımı yolmak üzereyim kendim ettim kendim buldum kimseye bişeyde diyemiyorum arkdaşlar eşim çalışıyor ama asla para vermiyor aslaa çalışıp kendi yiyior napıyosunuz dediğimde ise durmadan hesap vermek zorundamıyım diyor ben bebeğin paralarını birktiriyorum bana gelen paralaeı biriktiriyorum ve bi baktım gizlice almış söylememiş yeni farkediyorum geöen yine kvvga ettik para istedi vermedim diye kıyameti kopardı gerçekten artık gına geldi zten annesiyle yaşıyoruz herşeye tamam tamam dedim iyice enayi yerine koyuldum anneside tüm herşeye şahit bu kdar olmaz napıcam bilmiyorum lütfen bi akıl tavsiye
Yargılamadan nasıl yorum yapılır? Bu adam iki günde bu hale gelmesi ama sen bu berbat ortama bir de çocuk getirmeyi tercih ettin. Bizim vereceğimiz hangi tavsiye işine yarayacak şimdi?

Yorum yapamıyorum, yargı giriyor işin içine direkt.
Ama ne güzel hayat yaaa, evde sıcak yemek, hazır para, istediğini yap gez toz eğlen ve bana hesap soramazsın de.
Ohhhh paşam da paşam...

Böyle asalak adamları evlendiren anne babaların vicdanları nasıl rahat ediyor ben en çok bunu merak ediyorum.

Back
X