lütfen yargılamadan fikir belirtir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

demet842

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
12
-35
1
32
Hayırlı geceler hanımlar. Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Daha doğrusu dünyaca. Mayısta düğünüm vardı iptal etmek zorunda kaldık corona dolayısıyla. Konu ablam. 5nisanda nişanı var-dı yani ne olacak bilmiyoruz salon nişanıydı haliyle iptal oldu ama yüzükler alındı içlerine tarihleri yazdırıldı 300 tane nişan şekeri yaptırdı üstünde tarihleri var yine 5nisan olarak. Hem bu salgın için hem de nişan olayı için çok üzgün. Size sorum şu
Biz bu nişanı evde sadece karşı tarafın ailesiyle yapsak öpüşme tokalaşma olmadan ayrı ayrı oturarak, olur mu? Ve de nişanla ilgili herhangi bir fotoğraf paylaşıldığında gelecek kınamalara karşı da çekimseriz açıkçası. Lütfen kötü söylem ve yargılama gibi yorumlar yapmayın zaten hassas bir dönem. Bu dönemde maskelerle nikah kıyan ve yine bu dönemde hamile kalmaya çalışan insanlarımız da var sonuçta. Yargılamıyorum asla ama sonuçta her çift işten gelince ayrı koltuklarda oturup ayrı odalarda uyumuyor. Nasıl nişan düşünürsünüz şu durumda diye bağıracaklar zahmet etmesin, hayat bir şekilde devam ediyor. Tedbirler alınarak bu iş mümkün olur mu esas sorum budur. Teşekkürler..

tabikide böyle bisi olabilirmi sizce kalabalik olmasa bile nerden baksaniz bi 30 kişi evde olacak belki biri virüsu taşıyor . Toplu tasimalarda bilr tek tek oturma durumuna gelmisken evde nişan imkansız

Hayır olmaz
Hassas bır donem dıye ellerinizle yazıp kural cıgnemek ama anlayıs gormek istiyorsunuz.
Dugun ıptal eden insanlar var ya, Nisan sekerındekı tarihleri degıstırırsınız matbaaya gidip olur gider.

Hayatınızı korkmadan tehlikeye neye dayanarak atıyorsunuz, ben korkuyorum diye kendime kızmaya basladım.

tabikide böyle bisi olabilirmi sizce kalabalik olmasa bile nerden baksaniz bi 30 kişi evde olacak belki biri virüsu taşıyor . Toplu tasimalarda bilr tek tek oturma durumuna gelmisken evde nişan imkansız
hayır anne baba ben ablam
onlarda da annesi babası damat ve kardeşi
bu kadar

bu sıralar yargı işlerine corona bakıyor.
dün bakan açıkladı ilk vakanın teması yüzünden 2 kişi öldü.
ben böyle bir riske girmezdim şekerlerin tarihi değiştirilebilir yüzükteki de iç kısımda kalıyor zaten beni rahatsız etmezdi öyle kalması çok sıkıntıysa o da değiştirilebilir ama giden gelmez.

Nisanı zaten aile arasında yapmaya karar vermişsiniz ne acelesi var? Yani medeni durum değişikliği gibi bir şey değil ki evlilik yine anlaşılır kıyaslama yaptığınız şey saçma bence

Yapın bakalım birisi Corona olursa o zaman milletten aldığınız tepkiden ziyade vicdan azabiniz yer bitirir sizi

Sağlık bakanı gerekirse evde ayrı ayrı odalarda izole edin kendinizi diyor. Ablanızın üzülmesini anlıyorum ama dünyanın da sonu değil ki. Birkaç ay erteleyin.
Benim de bu ay erkek arkadaşım ailemle tanışacaktı, yapamadık. Birçok etkinlik, nişan, düğün ertelendi zaten. Ablanız ilk değil sonuçta, virüs böyle devam ederse de son olmayacak.
Sağlık olsun deyip beklesinler.

Nisanı zaten aile arasında yapmaya karar vermişsiniz ne acelesi var? Yani medeni durum değişikliği gibi bir şey değil ki evlilik yine anlaşılır kıyaslama yaptığınız şey saçma bence

Yapın bakalım birisi Corona olursa o zaman milletten aldığınız tepkiden ziyade vicdan azabiniz yer bitirir sizi
Benim yasadıgım apartmanda yapılsa bu Nisan Sıkayet ederım, hıc vicdan azabı da cekmem

Nasil yargilamayalim bas bas bagiriyorlar sosyal mesafe siz bi nisan icin hayatinizi tehlikeye atiyosunuz.varsin nisan tarihi yanlis olsun ne farkeder.malesef hala işin ciddiyetinin farkinda degiliz.bugun amcam annemlere geldi diye sinir krizi geciriyordum nerdeyse.sizde kalkip insanlari eve dolduracaksiniz.nasil cesaret ya vallahi soruyorum kotu niyetim yok nasil bi cesaret

Nasil yargilamayalim bas bas bagiriyorlar sosyal mesafe siz bi nisan icin hayatinizi tehlikeye atiyosunuz.varsin nisan tarihi yanlis olsun ne farkeder.malesef hala işin ciddiyetinin farkinda degiliz.bugun amcam annemlere geldi diye sinir krizi geciriyordum nerdeyse.sizde kalkip insanlari eve dolduracaksiniz.nasil cesaret ya vallahi soruyorum kotu niyetim yok nasil bi cesaret
Sadece kendi hayatını değil hepimizin hayatını riske atıyorlar ;bulunduğum mahallede böyle bir organizasyon duysam polise şikayet ederim çok net..

Yüzüğün içindeki tarih silir sorun yok, nikah sekerindeki tarihlerde degisir... Biliyorum çok üzgündür ama surda 1-2 ay daha bekleyip içine sinerek yapsin. Şimdi yapsanız herkes bı tedirgin olucak,günah gibi fotolar saklanicak vs ne gerek var. Bu süreyi eksik tamamlamak, fit olmak ve cilt bakımı için degerlendirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X