- 14 Eylül 2020
- 22
- -25
- 1
- 41
- Konu Sahibi Lililolalemon
-
Beni anlamıyorsun, adamı ayartmaya calismiyorum.benim hislerim var.insnai bir durumKendinizi onun karısının yerine koyun. Gerisi çorap söküğü gibi gelir
Asla.tavlamak gibi bir niyetim yok.ben bu duyguları hissetmek istemiyorum.uzun vadede bana zarar verecek.adim cikacakNe yapalım aferin diyip nasıl tavlanır akıl mi verelim
basta çok antipatik gelmişti.ama sonra bunu anlatması zor hoşlanmaya başladım
Cayci olsaydi hoslanmazdin muhtemelen. Hoslandigin sey statusu olabilir ve biraz zorlama olan bir hoslanti bu.bugune kadar hep mudurlerden hoşlandım, işyeri patronu vs.her işyerinde bu oldu.
Insanlikta böyle bir durum yok güzelim. Insanlikta denklik diye bir kural var. Hatta nesnelere bile bu kural uygulanıyor. Bu nesneler mesela davullar.Beni anlamıyorsun, adamı ayartmaya calismiyorum.benim hislerim var.insnai bir durum
Anlamıyorsunuz.ben bu durumdan hoşlanmıyorum.bn de istemiyorumSen evde kocanın kirli donlarini yıkarken elin kızı gelsin koca na göz diksin. O kızın gözünü de karsilik verirse o kacanin gözünü de oyarim .
Zaten corana şüphem var senin yüzüne yüzüne hapsirasim geldi.
Sen beni anladın mı.ben kimseyi ayartmaya çalışmıyorum.salfirmasinlar banaSevgili bul acil kendine :)
Evet bunu sorguldim hayır hoslanmazdim ama hoslandigim gerçeğini degistirmiyoCayci olsaydi hoslanmazdin muhtemelen. Hoslandigin sey statusu olabilir ve biraz zorlama olan bir hoslanti bu.
Istemiyorsan duygularina gem vuracaksin. Ben zaten bunun icin konu actim diyorsan gerekiyorsa işini değiştir. Ama bu düşünceden kurtul o senin müdürün abin amirin başka birşey yok olmaz olamaz böyle dusunAnlamıyorsunuz.ben bu durumdan hoşlanmıyorum.bn de istemiyorum
Anladım.Sen beni anladın mı.ben kimseyi ayartmaya çalışmıyorum.salfirmasinlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?