- 14 Eylül 2020
- 22
- -25
- 1
- 41
- Konu Sahibi Lililolalemon
-
İş bulmak kolay değil, maasim iyi.ask nasıl birşey bilmiyorum ama haftasonu p.tesi olsun diyorum.onu görünce mutlu oluyorum, iyi hissettiriyor sadece onu gormekBu gerçek hisler değildir, onu anlatmak istedim. Bilinç altından bir şekilde sizde tetiklediği bir durum vardır ve siz buna inanmışsınızdır. Aşk böyle bir şey değil. Kendi kendinize karşıdakini ideal hale getiriyorsunuz. İş değiştirin.
GucuHoslandiginiz şey , kariyeri.
Kendinize engel olmalisiniz, bunu biliyorsunuz değil mi ?
Zaten samimi değiliz.bugun bana alkol alıp almadığını sordu.bir yemek düzenlenecek.organizasyon yapiyorBöyle bir durum benim de başıma geldi patronumun benden hoşlandığını anlıyordum odalarımız çok yakındı gün içinde de sık sık görüşüyorduk fikirlerimi çok önemsiyordu hatta eşiyle araları da pek iyi değildi ben de bekardım ne yalan söyliyim hoş bir adamdı hoşlanmamak elde değildi bazı geceler fabrikada sabahlıyordu işçilerden duyuyorduk ben evli olduğu için asla aşk olarak yaklaşmadım o işyerinden ayrıldım başka yere girdim sosyal medyada gördüm eşinden ayrılmış Bodruma yerleşmiş siz de evli bir erkekle muhatap olmayın selam selam dışında yasak olduğu için size cazip geliyor
Is yeri patronu müdur anca bunlarda gozun var ve evli olmasi sorun degil müdur olsun yeter haa..İki yıl önce ilişkim bitti, hayatımda uzun süredir biri yok derken ve sevgi eksikliği varken birinden hoşlanmaya başladım.
Bu adam evli iki çocuklu ve şirketin müdürü.nasil oldu bilmiyorum.basta çok antipatik gelmişti.ama sonra bunu anlatması zor hoşlanmaya başladım ve bu sebeple ondan uzaklaştım.bi yanlış bişi.sonra o bana benim ona başka nedenle tavır aldigimi düşünerek tavır aldı.gunaydin bile demedi, yüzüme bile bakmadı.oyle olunca ben bundan rahatsız oldum, en azından günaydın diyelim dedim.
Sorun şu ki adam herkese karşı iyi, sorun bende, onu gördüğüm zaman elim ayağıma karışıyor, sapsallasiyorum, bu adamdan hoşlanmaktan kendimi alamıyorum.adamla reel bir ilişki yaşama olayım kesinlikle olamaz, öyle bir planım yok.sadece o kadar kötü giden şeyin arasında onu görmek hoşuma gidiyo, ona yakın olmak iyi hissettiriyor.kendimi alamıyorum.ote yandan bu iş arkadaslarim tarafından anlaşılırsa çok kötü olur.
Boyle bir durum da ne yapmam.lazim.evde, dışarda heryerde bu adam aklıma geliyor.yakisikli da değil, anlamıyorum.ses tonu konuşması duruşu hoşuma gidiyor ne yapmalıyım.bugune kadar hep mudurlerden hoşlandım, işyeri patronu vs.her işyerinde bu oldu.bende sorun var snairim
Yargiliyorsun şu an.daha önce bir adam vardi, o da üst bir müdürü, aradı, aradım.wn son konu cinselliğe geldi.konu mayolu foto istedi ve soğudum iğrendim.isin cinsellik kısmına girmiyorum o da yaşlıydı, konumuiyiydiIs yeri patronu müdur anca bunlarda gozun var ve evli olmasi sorun degil müdur olsun yeter haa..
Yahu niye yasina gore bekar birini bulmuyorsun nasi enerjiniz var ya evli bir herifle olacan oo bosanacakta senle evlenecekte o aldigin ahlar cikicakta cok yorucu git çopsuz bir uzum bul neden bir kadinin aldatilmasina vesile oluyorsunuz yazincada yargiliyorsun ne yapiyim desteklimmi buyuk yasli adamlarla evlenip 2 3 yil sonra sıkılıp ayrilicaksin olan o kadina olacak yapmayin allah askina kolay yoldan zengin olup gururumdan serefimden olacama alnimin akiyla tirnagimla serefimle yasarim fakir olurum daha iyi ...bul bir bekari elinizide cekin elin heriflerinden ayiptir yahuu ....Yargiliyorsun şu an.daha önce bir adam vardi, o da üst bir müdürü, aradı, aradım.wn son konu cinselliğe geldi.konu mayolu foto istedi ve soğudum iğrendim.isin cinsellik kısmına girmiyorum o da yaşlıydı, konumuiyiydi
Adamla evlilik planım yok.cocuklu adamı napiyim.bekar yok 37 yasindaYahu niye yasina gore bekar birini bulmuyorsun nasi enerjiniz var ya evli bir herifle olacan oo bosanacakta senle evlenecekte o aldigin ahlar cikicakta cok yorucu git çopsuz bir uzum bul neden bir kadinin aldatilmasina vesile oluyorsunuz yazincada yargiliyorsun ne yapiyim desteklimmi buyuk yasli adamlarla evlenip 2 3 yil sonra sıkılıp ayrilicaksin olan o kadina olacak yapmayin allah askina kolay yoldan zengin olup gururumdan serefimden olacama alnimin akiyla tirnagimla serefimle yasarim fakir olurum daha iyi ...bul bir bekari elinizide cekin elin heriflerinden ayiptir yahuu ....
İki yıl önce ilişkim bitti, hayatımda uzun süredir biri yok derken ve sevgi eksikliği varken birinden hoşlanmaya başladım.
Bu adam evli iki çocuklu ve şirketin müdürü.nasil oldu bilmiyorum.basta çok antipatik gelmişti.ama sonra bunu anlatması zor hoşlanmaya başladım ve bu sebeple ondan uzaklaştım.bi yanlış bişi.sonra o bana benim ona başka nedenle tavır aldigimi düşünerek tavır aldı.gunaydin bile demedi, yüzüme bile bakmadı.oyle olunca ben bundan rahatsız oldum, en azından günaydın diyelim dedim.
Sorun şu ki adam herkese karşı iyi, sorun bende, onu gördüğüm zaman elim ayağıma karışıyor, sapsallasiyorum, bu adamdan hoşlanmaktan kendimi alamıyorum.adamla reel bir ilişki yaşama olayım kesinlikle olamaz, öyle bir planım yok.sadece o kadar kötü giden şeyin arasında onu görmek hoşuma gidiyo, ona yakın olmak iyi hissettiriyor.kendimi alamıyorum.ote yandan bu iş arkadaslarim tarafından anlaşılırsa çok kötü olur.
Boyle bir durum da ne yapmam.lazim.evde, dışarda heryerde bu adam aklıma geliyor.yakisikli da değil, anlamıyorum.ses tonu konuşması duruşu hoşuma gidiyor ne yapmalıyım.bugune kadar hep mudurlerden hoşlandım, işyeri patronu vs.her işyerinde bu oldu.bende sorun var snairim
Bak bacım bir boşluk diyorsun ama şunu bil koca arabalar, uçaklar boşlukta kalınca ne oluyor. Sana yazık olacak!!!! Uğraş bul eminim sonunda pehhh bumuydu be Allah beni kahretseymis dersin!Anlamıyorsunuz.ben bu durumdan hoşlanmıyorum.bn de istemiyorum
TV deki dizilerden uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum. Genc kız, zengin ve yakisikli patronuyla aşk yaşar durumu reelde pek olmaz da.İki yıl önce ilişkim bitti, hayatımda uzun süredir biri yok derken ve sevgi eksikliği varken birinden hoşlanmaya başladım.
Mesela uzak durabilirsinİki yıl önce ilişkim bitti, hayatımda uzun süredir biri yok derken ve sevgi eksikliği varken birinden hoşlanmaya başladım.
Eeee ne diye ozaman dolanion etrafında bekar adam yok degil bekar müdur yok dielim biz onaAdamla evlilik planım yok.cocuklu adamı napiyim.bekar yok 37 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?