• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yargılamayın.bir akıl verin.

Uzayliya aşık oldum demiyorum.yaptigimi ovmuyorum.sorun ne, gerçek olamaz mı
Bence uzayliya asik olsaniz daha az yadirganirdi.
Yani gercek olmamasi dilenecek bir konu.
Bizden ne istiyorsunuz ne yapalim peki?
Size ne diyelim? O cevaplar bizde degil. Bence bir psikolog falan size saglikli cevap verebilir. Cunku yasadiginiz saglikli bir sey degil malesef hele ki evli oldugunu bildiginiz bir adama karsi...

Boşlukta ve yalnız hissediyorsunuz kendinizi herhalde. Aklınızdan silin, ona bir erkek olarak bakmayın. Başka yere yönlendirin hislerinizi.

Nasıl olur bilmiyorum ama müdü
Cocugum aklini baska seylerle oyala
Yanlis oldugunun farkindasin , sakin hislerini acmaya kalkisma , mesafe koy arana , kendine hobi bul , başkalarıyla tanis , unutursun
Tam iş değiştirmeyi önerecektim ki çalıştığı her yerde müdür ve patronlardan hoşlandığını okudum🤦‍♀️

Son cümleye takıldım, sorunun ne oldugunun farkındasın aslında, o adam patron olmasa hoslanmıcaksın, nettt.
+1
Yanımdaki amelenin yüzüne bakan yok, herkes zenginleri, makam mevki sahibi adamları seviyor. 🤣Aşk dedikleri de adam seçiyor.

Bu sevdalar boşuna hatanızın farkındasınız . Olmaz bu iş evli adamla ooooollmmaaazzzz

+1
Yanımdaki amelenin yüzüne bakan yok, herkes zenginleri, makam mevki sahibi adamları seviyor. 🤣Aşk dedikleri de adam seçiyor.
Kız birde üniforma aşıkları var sorma🤭🤭🤭 gördüler mi bırakmıyorlar 🤔 Ne hikmetse polise de değil pilot, doktor, astsubay....

Bu gibi durumların tek çözümü uzaklaşmak. Aynı yerde oldukça hisleriniz günbegün daha da coşucak. Daha çok konu açarsınız siz böyle.
İstemiyosanız çözüm üretin burda ağlamayın.

Yargiliyorsun şu an.daha önce bir adam vardi, o da üst bir müdürü, aradı, aradım.wn son konu cinselliğe geldi.konu mayolu foto istedi ve soğudum iğrendim.isin cinsellik kısmına girmiyorum o da yaşlıydı, konumuiyiydi
Senden baska bi talepleri olmaz zaten bu adamlarin, lendine farkli bi cevre yapmaya calis

Back
X