Lütfen yargılamayın.bir akıl verin.

Beni anlamıyorsun, adamı ayartmaya calismiyorum.benim hislerim var.insnai bir durum
O adamın karısının ve çocuklarının da hisleri var ve senin hislerinden çok daha önemli kimsenin vebaline girme dünya üzerinde bekar milyonlarca erkek var geçici hevesler hisler için kendinizi de olmucak pozisyonlara sokmayın siz şuan ulaşılmazın çekimine kapılmışsınız aşık olduğunuz falan yok silkelenip kendinize gelin

Bu adama degil de genel olarak statü adamlara asik oluyosun. Yani suanki gercek bir duygu degil o yuzden is hayatin disinda sosyalles biraz. Soyle cevrede genel mudur ceo filan varsa onlara bak bundan gonlun gecer o zaman.

İki yıl önce ilişkim bitti, hayatımda uzun süredir biri yok derken ve sevgi eksikliği varken birinden hoşlanmaya başladım.
Bu adam evli iki çocuklu ve şirketin müdürü.nasil oldu bilmiyorum.basta çok antipatik gelmişti.ama sonra bunu anlatması zor hoşlanmaya başladım ve bu sebeple ondan uzaklaştım.bi yanlış bişi.sonra o bana benim ona başka nedenle tavır aldigimi düşünerek tavır aldı.gunaydin bile demedi, yüzüme bile bakmadı.oyle olunca ben bundan rahatsız oldum, en azından günaydın diyelim dedim.
Sorun şu ki adam herkese karşı iyi, sorun bende, onu gördüğüm zaman elim ayağıma karışıyor, sapsallasiyorum, bu adamdan hoşlanmaktan kendimi alamıyorum.adamla reel bir ilişki yaşama olayım kesinlikle olamaz, öyle bir planım yok.sadece o kadar kötü giden şeyin arasında onu görmek hoşuma gidiyo, ona yakın olmak iyi hissettiriyor.kendimi alamıyorum.ote yandan bu iş arkadaslarim tarafından anlaşılırsa çok kötü olur.
Boyle bir durum da ne yapmam.lazim.evde, dışarda heryerde bu adam aklıma geliyor.yakisikli da değil, anlamıyorum.ses tonu konuşması duruşu hoşuma gidiyor ne yapmalıyım.bugune kadar hep mudurlerden hoşlandım, işyeri patronu vs.her işyerinde bu oldu.bende sorun var snairim
Siyah punto içine aldığım cümleye dikkat kesildim. Siz, konumu daha yüksek erkeklerden hoşlanıyor olabilir misiniz? Ve diyelim patronunuz olmayan böyle bir adamla karşılaştınız, onunla ilişkiye başlama isteğiniz olur mu? Sanırım bir erkek tarafından korunmaya ihtiyaç da duyuyorsunuz bilinçaltınızda, bilemem.
Durumunuzu kesinlikle yargılamam ve sanırım hoşlanmanız istemsiz görünüyor. "Derhal iş değiştirin" diyemem; ama çevrenizi değiştirmeniz şart maalesef. Belki de "belli bir mevkiye gelmiş ve bekâr" insanlarla tanışmayı ve iletişiminizi onlarla ilerletmeyi tercih edebilirsiniz.

İki yıl önce ilişkim bitti, hayatımda uzun süredir biri yok derken ve sevgi eksikliği varken birinden hoşlanmaya başladım.
Bu adam evli iki çocuklu ve şirketin müdürü.nasil oldu bilmiyorum.basta çok antipatik gelmişti.ama sonra bunu anlatması zor hoşlanmaya başladım ve bu sebeple ondan uzaklaştım.bi yanlış bişi.sonra o bana benim ona başka nedenle tavır aldigimi düşünerek tavır aldı.gunaydin bile demedi, yüzüme bile bakmadı.oyle olunca ben bundan rahatsız oldum, en azından günaydın diyelim dedim.
Sorun şu ki adam herkese karşı iyi, sorun bende, onu gördüğüm zaman elim ayağıma karışıyor, sapsallasiyorum, bu adamdan hoşlanmaktan kendimi alamıyorum.adamla reel bir ilişki yaşama olayım kesinlikle olamaz, öyle bir planım yok.sadece o kadar kötü giden şeyin arasında onu görmek hoşuma gidiyo, ona yakın olmak iyi hissettiriyor.kendimi alamıyorum.ote yandan bu iş arkadaslarim tarafından anlaşılırsa çok kötü olur.
Boyle bir durum da ne yapmam.lazim.evde, dışarda heryerde bu adam aklıma geliyor.yakisikli da değil, anlamıyorum.ses tonu konuşması duruşu hoşuma gidiyor ne yapmalıyım.bugune kadar hep mudurlerden hoşlandım, işyeri patronu vs.her işyerinde bu oldu.bende sorun var snairim
Bu hisler size aşk gibi geliyor. Ama değil.
Bankacı olduğunuz yazıyor, sanırım bu kişi de şube müdürü.
Şube değişikliği isteyin..
Veya evden çalışma var ise, evden çalışma talep edin..
Hayatınızda kimse olmadığı için olmuş da olabilir.

Hep müdürlerden hoşlandıysanız sizi statüko ve otorite sahibi saygın figürler cezbediyor.
Statüko konusunda bir eksikliğe sahip olduğunuzu düşünüp karşı tarafın bunu tamamlamasını istiyor olabilirsiniz. O yüzden hep müdür ve üst düzey yöneticilerden hoşlanıyorsunuz. Hoşlanabilirsiniz ama eğer bekarsa. Şu an bu konuda acil aksiyon almanız lazım.

Vebal almadan şube değişikliği talep edin..

Son düzenleme:
Baska bır kadının yatagında yatan, baska bır kadınla uyuyp uyanan ,baska bır kadknla sevişen, baska bır kadının emek verdiği bır adamdan hoslanıyorsunuz. Bu adamın camasırını bulasıgını baska bır kadın yıkayıp onune yemek koyuyor ve o adamdan olan cocuklarına bakıyor. Engel olacaksınız ahlakınıza, dılınıze,gozunuze. Bıraz haysiyetınız ,kadınlık gururunuz, durusunuz,karakterınız olacak. Siz baska kadının koynuna giren bı adamı reelde de sanalda da hayalınızde de isteyemezsınız. Benım gibi bı kadına denk gelırsenız siZin hayatınızı karartırım. Nasıl?
İş yerıne gelır bagıra bagıra herkese tezil ederim.
Ailenızı bulur durumu anlatırım. Sosyal medyada olan bıtenı yayınlarım. Yılmam. Sizi en sewdigim hayvanlar olan kopekler gibi ozur sileyene kadar rahat bırakmam.
sanırım numaranızı defalarca degistirmek zorunda kalırsını bazı sebeplerden. Sonra bu durumu alıskanlık halıne getirrim olag kapansa da ben kaptmam zewkıneugrasırım. O adama zaten yol verırım onu saymıyorum. Ama benım ewlılıgımle benımle ugrasacak ınsanla da ugrasırım.Kendıme eglence ariyorum zaten hayat monoton.

İş arkadaşlarınız farkeder diye mi çekiniyorsunuz ben mi yanlış anladım. Kimse farketmese bile yaptığınız vicdanı rahatsız edecek bir şey umarım farkındasınızdır.

Hoşlandığınız şey kişilerden bağımısız statü. Bu da aslında sizde aşağılık kompleksi olduğunu gösterir. bu statüyü de kendinizi özgüvensiz ve değersiz bulmanızdan kaynaklı bir yükseltici olarak görüyorsunuz. Yani aslında kendi içsel sorunlarınızı ve travmalarınızı aşarsanız statüye değil sevgiye ve iyiliğe odaklanabilirsiniz.

Beni anlamıyorsun, adamı ayartmaya calismiyorum.benim hislerim var.insnai bir durum
Ayartmaya calışmıyosundurda dikkatini çekmek için elinden geleni yapıyosundur..!kusura bakma ama senin gibilerin yüzüne kaç yuva yıkılıyo biliyo musun empati yap biraz empati....!!!evli adama ilgi duyulmaz hoşlanılmaz daha çok şey yazardım ama seviyemi düşüremem cevap bile vermek istemiyordum ama dayanamadım hassas konum çünkü böyle bi şeyi yazarken hiç yüzün kızarmadı yada elin titremedi mi yada hiç düşünmeden mi yazdın merak ediyorum......!!!!!!

bir terapiste giderek neden sürekli sebepli/sebepsiz yüksek mevkii çalışan erkeklerden etkileniyorsunuz bunun cevabını arayabilirsiniz

Bu kesinlikle normal bir durum değil. Psikokojik olarak takıntı olmuş sende müdürler. Bence derhal bu takıntıdan kurtulmak için profesyonel yardım almalısın. Bence Barış Muslu nun yayınlarını bir takip et takıntı ve travmalardan kurtulmak için yöntemleri var. Bildiğim kadarıyla bireysel seansları da oluyor.

Bir an evvel bu takıntıyı kontrol altına almazsan bu sadece senin değil birçok kişinin hayatını bir anda mahvedebilir. Sadece senin adının çıkmasını bırak, bir dedikodu olsa adamın da kadının da çocuklarının da hayatı etkilenebilir.

Ayartmaya calışmıyosundurda dikkatini çekmek için elinden geleni yapıyosundur..!kusura bakma ama senin gibilerin yüzüne kaç yuva yıkılıyo biliyo musun empati yap biraz empati....!!!evli adama ilgi duyulmaz hoşlanılmaz daha çok şey yazardım ama seviyemi düşüremem cevap bile vermek istemiyordum ama dayanamadım hassas konum çünkü böyle bi şeyi yazarken hiç yüzün kızarmadı yada elin titremedi mi yada hiç düşünmeden mi yazdın merak ediyorum......!!!!!!
Hiç bişi yapmiyorum.dikkatini cekmemem lazım.hickimsenin anlamaması gerek

Baska bır kadının yatagında yatan, baska bır kadınla uyuyp uyanan ,baska bır kadknla sevişen, baska bır kadının emek verdiği bır adamdan hoslanıyorsunuz. Bu adamın camasırını bulasıgını baska bır kadın yıkayıp onune yemek koyuyor ve o adamdan olan cocuklarına bakıyor. Engel olacaksınız ahlakınıza, dılınıze,gozunuze. Bıraz haysiyetınız ,kadınlık gururunuz, durusunuz,karakterınız olacak. Siz baska kadının koynuna giren bı adamı reelde de sanalda da hayalınızde de isteyemezsınız. Benım gibi bı kadına denk gelırsenız siZin hayatınızı karartırım. Nasıl?
Ailenızı bulur durumu anlatırım. Sosyal medyada olan bıtenı yayınlarım. Yılmam. Sizi en sewdigim hayvanlar olan kopekler gibi ozur sileyene kadar rahat bırakmam.
sanırım numaranızı defalarca degistirmek zorunda kalırsını bazı sebeplerden. Sonra bu durumu alıskanlık halıne getirrim olag kapansa da ben kaptmam zewkıneugrasırım. O adama zaten yol verırım onu saymıyorum. Ama benım ewlılıgımle benımle ugrasacak ınsanla da ugrasırım.Kendıme eglence ariyorum zaten hayat monoton.
En güzel yorum.kendimden tiksindim sadece düşüncelerim.icin.tesekkurler kendime.geldim.hoslandigim adamın üzerinde başka bir kadının emeği var ve onunla yatiyo.beb değersiz değilim evli adamla olacak

Sadece hoslandigim için mi beni rezil edeceksin.burasu saçma.ustelik bu durumdan ben de memnun diilim

Sadece hoslandigim için mi beni rezil edeceksin.burasu saçma.ustelik bu durumdan ben de memnun diilim
Canım bence sen güçlü olmaya çalış teselliyi bu tarz insanlarda sakın arama ufak bir hoşlanır bile sen felakete sürükleyebilir
Şöyle düşün bugün bu adam karısına bu yanlışı yapıyorsa yarın öbür gün ilişkiinz olursa sana en alasını yapar nasıl olsa evli ve çocuklu bir adama bakmış kızdan ne olur ki diye düşünür
Sen işine gücüne bak kaliteli yaşa yürürken bile insanlar ne asil kadın desin böyle ucuz hayatlarla oyalanma derin

Kınamıyoruz tabiki ama yaptığın yanlış.Her iş yerının patronundan beden hoşlanıosun?Bencede sorun sende tedavı ol lutfen.

Yargılamak icin yazmıyorum ama bir kadının düşmanı yine bir kadin evli adam üzerine iki cocuk ne isin olur bekar erkek mi yok cevrende ya. Evli erkeklerin bir cogunun derdi belli yazık cidden

Bosluk demıssın ama her ısyerınde patron mudur dıyorsun demekkı boslukta olmak degıl adamların statüsünden rn kısa zamanda bekar bı mudur bul kendıne. Yoksa yakında adın turk dızılerındekı para avcıları varya ona cıkacak. Evlı adama o gozle bakmak vıcdan meselesıdır vıcdanın yoksa bız bısey yapamayız. Sen yapacaksın aklınada kalbınede soz gecıreceksın yapamıyorum dıye bısey yok jer ınsan vucudunada organlarınada soz gecırır senınkı kacıs bahane

Back
X