lütfen yargılamayın.. kalbimle mantigimin arasında kalmak

Neden sadece iki erkek varmış gibi düşünüyorsunuz. Aşık olduğunuz ama uyumsuz olduğunuz adama dönmeyin. Diğeri mantığınıza uyuyor ama sevmiyorsunuz. Yani onunlada mutlu olamayacaksınız. Çok gençsiniz hemen evlenmeniz gerekiyormuş gibi davranmayın. Ne güzel evladınız var yalnız değilsiniz.

Yani illa biri olacak öyle mi? Hayatınızda erkek olmadan devam edemiyor musunuz ki? Daha yaşınız 29, bu yıllara bir evlilik bir boşanma bir de çocuk sığdırmış üstüne 2. Tura çıkmaya hazırlanıyorsunuz. Ne gerek var? Biraz bi salsanız keşke. Sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekiyor sizin. Ama illa da fikir istiyorsanız da ben e- hiçbiri demek istiyorum.
Küs barış küs barış ortada 2 çocuk olan bir ilişki için fazla kaprisli. Agresif olduğu ve değiştiği de cabası. Mutsuz başka bir evlilik neden yapasınız çocuğunuz da varken?
2. Opsiyon için de evlenip boşanmak ayıp ya da günah değil yanlış anlaşılmak istemem ama ailesi çevresi vs tarafından yargılanma durumunuz çok yüksek. Karşınızda hiç evlenmemiş biri var sizin ise çocuğunuz var. İyi bir baba olabilecek mi vs. Bir çok bilinmez ve riske atılamayacak şeyler ortada çocuk varken.
Özetle de, kocasız bir hayat da mümkün diyerek çekiliyorum.

Çocuğunuz küçük mü? Eğer öyleyse bence evlenmeyin. Ben yeni nesil çocuklara üzülüyorum. Anne babalar boşanıyor sonra ikisinden biri veya ikisi de başka insanlarla evleniyorlar. İstisnalar tabi ki vardır, ama bu devirde kimse kimsenin evladını düşünmez. Ben Allah korusun ileride evlenir de ayrılırsam çocuğum büyüyene kadar evlenmem. Çocuğumu elin adamıyla aynı evde büyütmek istemem.

Sizi sinir hastası edecek, uyasmadığınız bir adamla ilişkiyi devam ettirme hakkınız yok bir anne olarak. Gözü kara aşk evliliği yapacak konumda da değilsiniz. Çocuğunuzu düşünmek zorundasınız çünkü.

Diğer aday için birşey diyemem ama biraz gönül işlerine ara vermekten bir zarar gelmez şu aşamada.

Niye bile bile lades diyorsunuz. Herşeyin farkında olup da neden ikilemde kalıyorsunuz. Kendi ağzınızla anlaşamadığınızı söyleyip hemde kararsız kalmak neden. Kendinize merhametiniz yok madem çocuğunuzu böyle bir duruma sokmak istiyor musunuz?

Eskiden insanlar ayriliyormus sonra omur boyu hayatlarina cocuklari icin kimseyi almiyolarmis.Simdikilerde daha dava acarken acaba hemen birini bulabilir miyim ya da yalniz mi yasayacam derdine dusuyor.Öldun mu dunyadaki son iki erkek bunlar mi? Yazik uzuldum cocuguna.Daha aklin psikopatta.

Bunca zaman yapamamışsınız bundan sonra da yapamazsınız eski sevgilinizle. Şimdi ağlayıp, yalvarmalarına kanmayın ileride pişman olursun bu net gözüküyor.
Bekar olana da hiç bulaşma ileride hem mantığına hem de kalbine hitap eden birine denk gelirsin, illaki bu seçenekler arasından seçmek zorunda değilsin.

aileni ve arkadaslarının sözünü dinle derim sonuçda bir ömür geçireceksin yakma kendini

Öyle deyince de geri kafalı diyorlar işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…