- 5 Mayıs 2025
- 40
- -3
- 1
- Konu Sahibi deliriyorummm
-
Ah tabi en büyük aşkı evli erkekle ilişkisi olan kadınlar yaşadığı için o büyüden kopmak cok zor oluyor. Böyle ağlamalı, sızlamalı efsane aşklar hep metres olunca yaşanıyor. Biz normal insanlar anlayamayız sizi.Dikkatimi çektiğinde evli olduğunu bilmiyordum ki duygusal anlamda da yaklaşmamıştım sonradında büyüsüne kapıldım
Bütün hayatımı ortaya dökmek değil ki niyetim sadece bana ne yaparsam uzaklaşacağım konusunda fikir verin istiyorumAy kimmiş? Bir de hiç emek vermemiş konuya. Geçen böyle konu açan kişi chatgptye uzun uzun süslü cümlelerle yazdırmıştı konuyu. Bu uğraşmamış bile
Suçlu olan taraflardan biri benken nasıl cesaret ederimKarısına söyle
Aslında öyle bir ilişkimiz yok gezmeli tozmalı ben sadece onu iyi bir performans göstereceği için seçmiştim ki böyle de ilerliyordu sonra ben galiba hoşlanmaya başladım alışkanlık olduAh tabi en büyük aşkı evli erkekle ilişkisi olan kadınlar yaşadığı için o büyüden kopmak cok zor oluyor. Böyle ağlamalı, sızlamalı efsane aşklar hep metres olunca yaşanıyor. Biz normal insanlar anlayamayız sizi.
Gel diyince geliyor aynı yerde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberizValla bu ikinci ve kullanılan kadın olmayı nasıl kendinize yediriyorsunuz. Adama gel deyince bile gelemez karısına bin yalan uydurmalı, kim ne yapsın böyle erkeği. Kafalar iyi
İkinci kadın kısmına gelince sallamıyordum ben onu kullandığım için şimdi işler değiştiGel diyince geliyor aynı yerde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz
Gece gel deyince geliyor mu? O müdürün gel demesine işe geliyor ))Gel diyince geliyor aynı yerde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz
Normalde iş dışında daha az görüşüyorduk ama şu sıralar bulduğumuz her vakit diyebilirimGece gel deyince geliyor mu? O müdürün gel demesine işe geliyor ))
Elimde şansınıza sizin durumunuza ve konunuza uygun bir film sahnesi mevcut:Kızlar
evli bir erkekten hoşlanıyorum ve hatta ilişkimiz var belki de hoşlanmıyorum bilmiyorum her anlamda kötü hissediyorum ama yapmaktan da geri durmuyorum
Lütfen beni kurtarır mısınız
Evli bir erkek nasıl oluyor da böyle 7/24 hizmetinizde oluyor? Tamam, evli erkeklerle birlikte olan bir ton ahlaksız kadın var da, sizin bu hikaye geceyarısı bir heyecan yaşamak adına uydurulmuş gibi.Gel diyince geliyor aynı yerde çalışıyoruz sabahtan akşama kadar beraberiz
Böyle bir çekim gücüm var gerçekten kime ilgi duysam böyle çıkıyor normalde kaçarım ama bu sefer düştümElimde şansınıza sizin durumunuza ve konunuza uygun bir film sahnesi mevcut:
Maşallah, bulduğunuz her vakit birlikte olup gece olunca da uyuyamıyorsunuz demek. Ne yüce gönüllü, vicdanlı bir kadın.Normalde iş dışında daha az görüşüyorduk ama şu sıralar bulduğumuz her vakit diyebilirim
Evli değil gibi işte eve gittiğinde konuşmuyoruz sadeceEvli bir erkek nasıl oluyor da böyle 7/24 hizmetinizde oluyor? Tamam, evli erkeklerle birlikte olan bir ton ahlaksız kadın var da, sizin bu hikaye geceyarısı bir heyecan yaşamak adına uydurulmuş gibi.
Mesela dün pazardı ve insan ailesi ile vakit geçirir o kalkıp yanıma gelmiştiEvli değil gibi işte eve gittiğinde konuşmuyoruz sadece
22 yaşındayım neden daha yardımcı olmuyorsunuz ki ben zaten bunu çevremde birine anlatsam bu tepkileri verirMaşallah, bulduğunuz her vakit birlikte olup gece olunca da uyuyamıyorsunuz demek. Ne yüce gönüllü, vicdanlı bir kadın.
Yani?Mesela dün pazardı ve insan ailesi ile vakit geçirir o kalkıp yanıma gelmişti
Vay anasini ya aşka bak, buyusune kapildigin kadar varmis. Dusun ailesine vakit ayirmayan bir hirbo, geliyor senle sevisiyor, resmen hayal dunyasindasin.Mesela dün pazardı ve insan ailesi ile vakit geçirir o kalkıp yanıma gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?