Lutfen yorum bildirin

Bi erkek arrkadasim vardi onunla ilgili olanlari biliyor.ama bi kisi deygil bi kas kisi biliyor birine inamazlarsa o o birine inanrlar diye cok korkuorum.soyleyen kisi demiski bak o da bliyor buda biliyor bi kac kisini soylemiss.simdi biizimkiler bos durmaz biliyorum bi kavgada abim cikarir mahv olurum ben

zaten kavga etmişsiniz. üstelik evlisin de. iftira de geç.

Hayir yatmak diyilde ona benzer bi seyler.hayir esimle asla konusamam.inain artik hatalik bu la bilir diye dusunuyorum korkudan.kalbim cok hizli ritmi artdi bi ayda.kol altimda sanci var.bildigim tek sey ortaya cikarsa beni kesin oldururler.ailem cok qaddar ailemi biliyorum taniyorum cok iyi.detektiv gubi pesine duser ayritilariyla hemde .nebiliyem oluyirum her gun biraz daha.
Ona benzer seyler ne olabilir ki diye uzunnn uzunnn dusunuyordum bende..neyseki buldum cevabini..))
Bu dediginiz "şeyler"ön sevişme herhalde..bunu bir cok kisi yaşıyor ne var bunda?Hem nasil kanıtlayacaklar?
Hiç birlikte olmamaniz gereken birimiydi bu kisi?
Korkmayin..birsey ogrenemez kimse..

Fotoğraf video falan yoksa yapmadım , bana asıldı yüz vermedim iftira atıyor de geç ya, kime ne. Eşinin evlenmeden neler yaptığını biliyor musun sanki? Birini öldürüp arka bahçeye gömdü falan sandım vallahi.
Cok güldüm yaa malesef sevmek ve sevismek bir yerlerde hala suc.

Bi erkek arrkadasim vardi onunla ilgili olanlari biliyor.ama bi kisi deygil bi kas kisi biliyor birine inamazlarsa o o birine inanrlar diye cok korkuorum.soyleyen kisi demiski bak o da bliyor buda biliyor bi kac kisini soylemiss.simdi biizimkiler bos durmaz biliyorum bi kavgada abim cikarir mahv olurum ben
Iyi de dedikodu bir kisiden zaten.O gevşek ağızlı eski erkek arkadaşın için ,onunla evlenmedim bana iftira atıyor diye ortalığı ayağa kaldırdı, üste çık. Bu gevşek erkeklerden gına geldi artık, illa ozellerini herkese yayacaklar. Sonra erkekler kızlar neden bize sapık muamelesi yapıyor derler, aha iste bu yüzden.

Hayir yatmak diyilde ona benzer bi seyler.hayir esimle asla konusamam.inain artik hatalik bu la bilir diye dusunuyorum korkudan.kalbim cok hizli ritmi artdi bi ayda.kol altimda sanci var.bildigim tek sey ortaya cikarsa beni kesin oldururler.ailem cok qaddar ailemi biliyorum taniyorum cok iyi.detektiv gubi pesine duser ayritilariyla hemde .nebiliyem oluyirum her gun biraz daha.
Aile baskıcı gaddar olunca bunları yapman doğal tersine rahat bir aile olsaydı ne bunları yaşardın ne de korkun olurdu...
Madem baskılara rağmen bir şeyler yaşadın arkasında dur pişman olacağın şeyler yaşayıp üstüne arkadaşlarına söylemeseydin keşke...

Yani çok yakin akrabaniz da artık konuyu biliyor ve hala hayattasiniz.Bence bu güzel bir gelişme.Yani aslında akrabaniz dahi biliyor.Siz artık evli bir kadinsiniz öncesi kimseyi bağlamaz.Ananizin babanızın soyadını bile tasimiyorsunuz.Siz kasimayin kimse de kasimaz bu konuyu

Ya alt tarafı sevişmiş koklaşmışsın ne kadar abarttın cinsellik bile olmamış. O bişiler yaşadın çocuk herkese böyle anlatmış dersin yalan dersin aramızda cinsel bir şey geçse eşim beni kabul edermiydi kafayı mı yediniz siz de geç.
Günlerini ziyan etme.:deli:

Ergende degilim lutfen boyle seyler yazacaksaniz hic yazmayin .nemi istiyorum kendimde bilmiyorum neden yazdim tesellimi korkma iyi olucakmi demenizi kendimi rahatlatmak icinmi bilmiyorum.yazdim iste

Birine tecavuz mu ettin?
Birini dolandirdin mi?
Birini yaraladin mi?
Birini oldurdun mu?

Sucun ne olabilir, bu yukaridakilerden biri degilse ve siz kendinizi oldurmeyi dusunuyorsaniz, gunahkar cevrenizdekiler!

Artık bekar erkekler çocuklu kadınlarla evleniyor. Genelevde kadın alan bile var, üstelik muhafazakar ailenin oğulları yapıyor bunları. Hiç de öldürülen gormedim. Evlenmeden önceki hayatınız sizin ozelinizdir, herkese anlatma , bilgi verme ,hesap verme zorunluluğunuz yok. Çok sıkışırsanız, onla evlenmedim diye iftira atıyor deyin , daha cok sesiniz ciksin cunku haksız olanlar sizin ozelinizi orda burda konusanlar. O gevşek ağızlı eski sevgiliniz de güzel bir dayak yerse, artık kizlar hakkinda orda burda konuşamaz hale gelir.

Evlenmiş barklanmış kadının arkasından konuşan insanın karakteri nedir ki ailen ona inansın.

Madem tam bir cinsellik yaşamadın kocam beni biliyor öyle birşey yaşasam o anlamaz mıydı bana iftira atıyorlar de geç.

Yani kanıt yoksa ailen seni niye harcasın. Hoş varsa da hataymış olmuş artık bizden cıktı demesi lazım o zihniyetin.

Merhava kizlar benim cok buyuk sikintim var.gecmisde yapdigim hatalar pesimi birakmiyor.bi arkdas daha dogru su bi kac arkadas var bu yapdigim hatalari bilen bi ay oncesinde ailemden biriyle kavga etmis ve benimle ilgi bi takim seyler soylemis.acik desem abime soylemis.oda eve gitmis bagrmis cagirmis.ama sadece ima etmis acik acik bi sey soylememis bende bu ogrendim.4 aylik evliyim inanin her dakika yuregim agzimda korkuyla yatib korkyyla kalkyirym evliligim tadinu cikaramiyorum.esim her gun soryo neden mutsuzsun ama hic bi sey soyleyemiyorum ailem cok qaddar inab detayli oyrenirlerse beni yasatmazlar.annem rahatsiz onun icinde endiselenyorum rezil olurun diye cok korkyorum.lutfen kimse ustume gelmesin zaten kendi kendimi yiyib bitiriyorum ama hepimiz gecmisde hatalari vardir.cocukdum ben. Hee gun korkyle geciyor sirf bu yuzden adetim kesildi.her an bi teleofn gelicek her sey acifa cikicak diye.kendimi sakinlesdirmeye calisiyorum olursemde olucem sakin ol diye ama olmuyir.be apayim lutfen ustume gelmeyin hic kimseylede konusamiyrum diye buraya yazdim.kimse yasadimi aranizdan boyle bi durum.Allaha duadan basqa hic bise yapamiyorum.cok korkuorym cok.kendimi oldurmeyi bile dusunoyrum.
Hata yapılabilir tabi ama görünüyor ki sizin sorununuz eşinize dürüst olmamak...

Back
X