- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi Meleyimgelsin1
Bilmiyorumda ben cözdüm yaziyi :)eski ergen konusmasi gibihiç azeri dili gibi gelmedi .
Bende bazen yanlış yazıyorum okey ama bu kadar değil .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumda ben cözdüm yaziyi :)eski ergen konusmasi gibihiç azeri dili gibi gelmedi .
Bende bazen yanlış yazıyorum okey ama bu kadar değil .
Bi erkek arrkadasim vardi onunla ilgili olanlari biliyor.ama bi kisi deygil bi kas kisi biliyor birine inamazlarsa o o birine inanrlar diye cok korkuorum.soyleyen kisi demiski bak o da bliyor buda biliyor bi kac kisini soylemiss.simdi biizimkiler bos durmaz biliyorum bi kavgada abim cikarir mahv olurum ben
Ona benzer seyler ne olabilir ki diye uzunnn uzunnn dusunuyordum bende..neyseki buldum cevabini..))Hayir yatmak diyilde ona benzer bi seyler.hayir esimle asla konusamam.inain artik hatalik bu la bilir diye dusunuyorum korkudan.kalbim cok hizli ritmi artdi bi ayda.kol altimda sanci var.bildigim tek sey ortaya cikarsa beni kesin oldururler.ailem cok qaddar ailemi biliyorum taniyorum cok iyi.detektiv gubi pesine duser ayritilariyla hemde .nebiliyem oluyirum her gun biraz daha.
O kadar kolay olsa keski benim ailem var ga hic tanimiyosunuz ((((( cokcok qaddar.bizde oyle sey yoktur kiz biyirle opustumu oldurler.o derece yani
Siz bu konusmayi kimden öğrendiniz??[/QUOTE cok yakin akrabadan oyrengim
Cok güldüm yaa malesef sevmek ve sevismek bir yerlerde hala suc.Fotoğraf video falan yoksa yapmadım , bana asıldı yüz vermedim iftira atıyor de geç ya, kime ne. Eşinin evlenmeden neler yaptığını biliyor musun sanki? Birini öldürüp arka bahçeye gömdü falan sandım vallahi.
Iyi de dedikodu bir kisiden zaten.O gevşek ağızlı eski erkek arkadaşın için ,onunla evlenmedim bana iftira atıyor diye ortalığı ayağa kaldırdı, üste çık. Bu gevşek erkeklerden gına geldi artık, illa ozellerini herkese yayacaklar. Sonra erkekler kızlar neden bize sapık muamelesi yapıyor derler, aha iste bu yüzden.Bi erkek arrkadasim vardi onunla ilgili olanlari biliyor.ama bi kisi deygil bi kas kisi biliyor birine inamazlarsa o o birine inanrlar diye cok korkuorum.soyleyen kisi demiski bak o da bliyor buda biliyor bi kac kisini soylemiss.simdi biizimkiler bos durmaz biliyorum bi kavgada abim cikarir mahv olurum ben
Aile baskıcı gaddar olunca bunları yapman doğal tersine rahat bir aile olsaydı ne bunları yaşardın ne de korkun olurdu...Hayir yatmak diyilde ona benzer bi seyler.hayir esimle asla konusamam.inain artik hatalik bu la bilir diye dusunuyorum korkudan.kalbim cok hizli ritmi artdi bi ayda.kol altimda sanci var.bildigim tek sey ortaya cikarsa beni kesin oldururler.ailem cok qaddar ailemi biliyorum taniyorum cok iyi.detektiv gubi pesine duser ayritilariyla hemde .nebiliyem oluyirum her gun biraz daha.
Hayir sadece hizli yazdigim icin yalnis yaziyorumAzerbaycanli oldugu icinmi acaba yazim hatasi?
O zaman lütfen hızlı yazma. Bize de el insaf değil mi .Hayir sadece hizli yazdigim icin yalnis yaziyorum
Ailen nereli pardonO kadar kolay olsa keski benim ailem var ga hic tanimiyosunuz ((((( cokcok qaddar.bizde oyle sey yoktur kiz biyirle opustumu oldurler.o derece yani
Hata yapılabilir tabi ama görünüyor ki sizin sorununuz eşinize dürüst olmamak...Merhava kizlar benim cok buyuk sikintim var.gecmisde yapdigim hatalar pesimi birakmiyor.bi arkdas daha dogru su bi kac arkadas var bu yapdigim hatalari bilen bi ay oncesinde ailemden biriyle kavga etmis ve benimle ilgi bi takim seyler soylemis.acik desem abime soylemis.oda eve gitmis bagrmis cagirmis.ama sadece ima etmis acik acik bi sey soylememis bende bu ogrendim.4 aylik evliyim inanin her dakika yuregim agzimda korkuyla yatib korkyyla kalkyirym evliligim tadinu cikaramiyorum.esim her gun soryo neden mutsuzsun ama hic bi sey soyleyemiyorum ailem cok qaddar inab detayli oyrenirlerse beni yasatmazlar.annem rahatsiz onun icinde endiselenyorum rezil olurun diye cok korkyorum.lutfen kimse ustume gelmesin zaten kendi kendimi yiyib bitiriyorum ama hepimiz gecmisde hatalari vardir.cocukdum ben. Hee gun korkyle geciyor sirf bu yuzden adetim kesildi.her an bi teleofn gelicek her sey acifa cikicak diye.kendimi sakinlesdirmeye calisiyorum olursemde olucem sakin ol diye ama olmuyir.be apayim lutfen ustume gelmeyin hic kimseylede konusamiyrum diye buraya yazdim.kimse yasadimi aranizdan boyle bi durum.Allaha duadan basqa hic bise yapamiyorum.cok korkuorym cok.kendimi oldurmeyi bile dusunoyrum.