Lütfen yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Efendim bendeniz 32 yaşında bir akademisyenim. Elim yüzüm düzgündür. Çıtı pıtı mini minnakım. Sporumu yaparım, kendime bakarım. Gezip görmediğim yer kalmadı. Aslında kendimle de barışık bir insanım. Fakat ilişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bundan bir yıl önce yaklaşık iki yıl süren ilişki mi değil mi bilmediğim bir durum oldu. Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu. Fakat ortada ilgi yoktu, 3-4 günde bir arardı beni. En son gittim o eve fakat yakınlaşma olmadı. İki gün sonra bir mesaj bir daha görüşmeyelim. O bey evleniyor şimdilerde. Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum dönem dönem. Ama bazen geliyor aklıma bunlar her zaman değil.

Sizden akıl istiyorum ve merak ediyorum. Sizin de böyle hayal kırıklıklarınız oldu mu? Beni de bekleyen bir doğru insan var mıdır? Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala niye kendimi suçluyorum?

Çok teşekkür ederim 😊

Bence de hala niye kendinizi suçluyorsunuz ? Ne yani yakınlaşma olmadı diye mi gittiğini düşünüyorsunuz sahiden ?

Bazı ayılara ne yapsan yaranamazsın. Hayatına birini almayarak çok da bir şey kaybettiğini düşünmüyorum.

Bu tarz şeyler genellikle spontane gelişir. Hele arada duygusal bir bağ varsa. Duygusal bağ olsaydı Şam’da olsanız dahi sizi bulurdu.

Başarılı kadınlar
Çok güzel kadınlar
Zengin kadınlar
Erkeklerde özgüven problemine neden olduğu için pek tercih edilmiyor
Diye biliyorum

Efendim bendeniz 32 yaşında bir akademisyenim. Elim yüzüm düzgündür. Çıtı pıtı mini minnakım. Sporumu yaparım, kendime bakarım. Gezip görmediğim yer kalmadı. Aslında kendimle de barışık bir insanım. Fakat ilişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bundan bir yıl önce yaklaşık iki yıl süren ilişki mi değil mi bilmediğim bir durum oldu. Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu. Fakat ortada ilgi yoktu, 3-4 günde bir arardı beni. En son gittim o eve fakat yakınlaşma olmadı. İki gün sonra bir mesaj bir daha görüşmeyelim. O bey evleniyor şimdilerde. Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum dönem dönem. Ama bazen geliyor aklıma bunlar her zaman değil.

Sizden akıl istiyorum ve merak ediyorum. Sizin de böyle hayal kırıklıklarınız oldu mu? Beni de bekleyen bir doğru insan var mıdır? Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala niye kendimi suçluyorum?

Çok teşekkür ederim 😊
cinsellik yaşayarak kimseyi kendinize bağlayamazsınız gidecek olan gene gider.ve zorlamayla da yaşanmaz sizin de istemeniz lazım görev değil bu birinin sizi sevmesi için yapmak zorunda olduğunuz bir aktivite de değil.adam doğru adam değilmiş deyin geçin

Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum
Yakınlaşıp yakınlaşmamak tercih meselesidir. Sırf erkeklerin hepsi aynı şeyi bekleyecek diye yakınlaşırsanız kendinize saygınızı kaybedersiniz.

Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu.
Sevgili olmanin ana kosulu adamin evine gitmek mi?
Gercekten secicilik konusunda eski sevgilinin kriterleri cok sig ve cig kalmis..
Bu adamla ileriye donuk bir etkilesimin olmamasi ise senin icin oldukca iyi olmus.. :)
Adam,evine her gelen kadinla sevgili olacak o halde..
Ne kadar basit,ne kadar kalitesiz,ne kadar sacma..

Cinsellik iki kişi de istiyorsa yapılmalıdır. Şayet taraflardan biri ötekine sürekli bu konuda psikolojik baskı uyguluyor, yapmaması halinde de ayrılmakla tehdit ediyorsa o insanın karakterinden bir cacık olmaz.

Hele ki ilgi göstermeyip, sadece cinsellik amaçlı yaklaşıyorsa tam kaçılması gereken insan tipidir.

Sevmeyeceksem, sevilmeyeceksem, kıymet görüp karşımdakine güven duyamıyorsam neden sevişeyim o adamla?

Evet şu an adam evleniyor olabilir, belki şu an o ikisi mutlu da olabilir, ama bu tarz manipülatif bir karakterin eninde sonunda hayatı kendisine de hayatındakine de dar edeceğinden ben adım gibi eminim.

Bence de hala niye kendinizi suçluyorsunuz ? Ne yani yakınlaşma olmadı diye mi gittiğini düşünüyorsunuz sahiden ?

Bazı ayılara ne yapsan yaranamazsın. Hayatına birini almayarak çok da bir şey kaybettiğini düşünmüyorum.

Bu tarz şeyler genellikle spontane gelişir. Hele arada duygusal bir bağ varsa. Duygusal bağ olsaydı Şam’da olsanız dahi sizi bulurdu.
Konu biraz daha açabilir miyim? Çünkü iyice anlatmak istiyorum kendimi. Ben ona bana zaman ver dedikçe önce ben böyle ilişki yürütemem deyip sonra aradan bir ay geçince mesaj atıp sen beni yanlış anladın diyordu. Sonra tekrar bulusunca yine aynı şey oluyordu. Bana gel. Beni üzüp ağlattığını söylediğimde verdiği cevap sen hak ediyorsun oluyordu. Benim ne psikolojim kalmıştı, ne özgüvenim. Şimdi toparlandım. Ama hala zaman zaman oluyor değersizlik duygusu.

Sevgili olmanin ana kosulu adamin evine gitmek mi?
Gercekten secicilik konusunda eski sevgilinin kriterleri cok sig ve cig kalmis..
Bu adamla ileriye donuk bir etkilesimin olmamasi senin icin oldukca iyi olmus.. :)
Adam,evine her gelen kadinla sevgili olacak o halde..
Ne kadar basit,ne kadar kalitesiz,ne kadar sacma..
aynen katılıyorum.kadının yaşı 30 lara geldi diye illa sex yapacak değil sevgili olunca.isterse liseli gibi yaşar aşkını isterse aynı gün sex yapar.buna kadın karar verir erkeğin baskısı değil

Konu biraz daha açabilir miyim? Çünkü iyice anlatmak istiyorum kendimi. Ben ona bana zaman ver dedikçe önce ben böyle ilişki yürütemem deyip sonra aradan bir ay geçince mesaj atıp sen beni yanlış anladın diyordu. Sonra tekrar bulusunca yine aynı şey oluyordu. Bana gel. Beni üzüp ağlattığını söylediğimde verdiği cevap sen hak ediyorsun oluyordu. Benim ne psikolojim kalmıştı, ne özgüvenim. Şimdi toparlandım. Ama hala zaman zaman oluyor değersizlik duygusu.
Tam olarak ne istiyordu paşamız?

Öyle yapsa miydim , boyle yapsam nasil olurdu , bu soru isaretlerin ardi arkasi kesilmiyor malesef. Benim de 4 yıllik iliskim bitti surekli evlilik evlilik diye pesimden kosuyordu. Sonra yurtdışina cikti iliskiyi bitirmek istedi. İnsan istemsiz düşünüyor bence,bende diyorum yeni mezun oldum is bulamadim isim olsaydi da birakir miydi, evlenseydim nasil olurdu oyle davransam nasil olurdu. Ama malesef karşı taraf bunlari dusunmuyor biz cok derin cok boyutlu düşünüyoruz. Karşı tarafın sizi hangi kalıba koydugunun zerre onemi yok aslinda kendi degerinizi biliyorsaniz bende ayni hatalari yapiyorum ama dedigim gibi boyle düşünmeniz cok normal sadece olasiliklarin sonunda onun karakteriydi beni haketmedi demeyi bilin. Ve aklınıza geldiginde meşguliyet bulun kendinize. Sizin de elbet cok iyi birisi cikacaktir karsiniza. Her nasip vaktine esirdir 😊

Çok teşekkür ederim 😊
Cidden şu kalitede bir insanla evlenen siz olmadınız diye mi üzülüyorsunuz? 🙄

guzel manipule edilmissiniz, hala etkilerini yasiyorsunuz. bunun guzel veya mini minnak olmanizla alakasi da yok. imkan varsa destek alin, sirf bir iliskiyi devam ettirebilmek icin keske yakinlik yasadaydim yaklasimi saglikli degil.
Ben manipüle edilmişim değil mi? Şu an bile hala acaba tam anlatamıyor muyum? O yüzden mi böyle yazıyorlar ikilemini yaşıyorum. Size yemin ederim hayatımda hiçbir konuda böyle değildim ve değilim. Ama bunu benim için çok basit bir konu olmasına rağmen hala atlatamıyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum.

Ben şöyle düşünüyorum. Siz gerçekten sevmediğiniz hiç kimsenin yanında olmak zorunda değilsiniz. Bahsettiğiniz kişiyi seviyor muydunuz? Hayirsa kısa yoldan açıklayıp yoluma bakmaktan yanayım ben.
Ben 35 yaşımda tanıştım. Sevimli çiti pıtı bir akademisyen olarak ki ( şu an çiti pıtı değilim). Umarım tam işte bu adam dediğiniz kişi ilee tanışın. ♥️

Çok teşekkür ederim 😊

Bütün erkeklere gelsin 🤣

Adam o kadar sığ ki ilişki anlayışı seks.Şuan onunla evlenen olmak mı isterdiniz? Cook güzel manipule etmiş sizi .His olmadan bu işler olmaz , hissetseydiniz sevisirdiniz..

Ben manipüle edilmişim değil mi? Şu an bile hala acaba tam anlatamıyor muyum? O yüzden mi böyle yazıyorlar ikilemini yaşıyorum. Size yemin ederim hayatımda hiçbir konuda böyle değildim ve değilim. Ama bunu benim için çok basit bir konu olmasına rağmen hala atlatamıyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum.
evet hepimizin hayatina boyle insanlar girebilir, ben cok anormal karsilamadim. onemli olan fark edip cozum bulabilmek. bence manipule edilmissiniz ki hala kendinizi sucluyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X