• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Efendim bendeniz 32 yaşında bir akademisyenim. Elim yüzüm düzgündür. Çıtı pıtı mini minnakım. Sporumu yaparım, kendime bakarım. Gezip görmediğim yer kalmadı. Aslında kendimle de barışık bir insanım. Fakat ilişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bundan bir yıl önce yaklaşık iki yıl süren ilişki mi değil mi bilmediğim bir durum oldu. Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu. Fakat ortada ilgi yoktu, 3-4 günde bir arardı beni. En son gittim o eve fakat yakınlaşma olmadı. İki gün sonra bir mesaj bir daha görüşmeyelim. O bey evleniyor şimdilerde. Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum dönem dönem. Ama bazen geliyor aklıma bunlar her zaman değil.

Sizden akıl istiyorum ve merak ediyorum. Sizin de böyle hayal kırıklıklarınız oldu mu? Beni de bekleyen bir doğru insan var mıdır? Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala niye kendimi suçluyorum?

Çok teşekkür ederim 😊
Yakınlaşmak istersen yakınlaş, adamlar istiyor diye yapma sakın. Yakınlaşsaydım şimdi ben evleniyordum o adamla diyerek kendi değerini düşürme. Herkese göre birileri vardır. Sen hangi kafayı yaşıyorsan, emin ol aynı kafayı yaşayan erkekler de var bu dünyada.

Akademisyenim şu kadar ülke gezdim şunu yaptım bunu yaptım deyip kim hadi seni biriyle tanıştırayım dese hepsiyle görülmesi hiç bir kriteri olmaması. Kendine uygun olmayan kişilere görüşüp bahtsızım demesi de çok manidar
Açtığı on konudan beşi bu girişle başlıyor, adamlara da böyle yapıyorsa kaçıyorlardır🤣

Efendim bendeniz 32 yaşında bir akademisyenim. Elim yüzüm düzgündür. Çıtı pıtı mini minnakım. Sporumu yaparım, kendime bakarım. Gezip görmediğim yer kalmadı. Aslında kendimle de barışık bir insanım. Fakat ilişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bundan bir yıl önce yaklaşık iki yıl süren ilişki mi değil mi bilmediğim bir durum oldu. Karşıdaki insan benimle sevgili olmak için evine gitmem gerektiği ve çok fazla olmamakla beraber yakınlaşmamız gerektiğini söyleyip duruyordu. Fakat ortada ilgi yoktu, 3-4 günde bir arardı beni. En son gittim o eve fakat yakınlaşma olmadı. İki gün sonra bir mesaj bir daha görüşmeyelim. O bey evleniyor şimdilerde. Ben ise hala kendimi suçluyorum. Nasıl olsa tüm erkekler aynı şeyi bekleyecek. Çok aşırıya kaçmama şartı ile biraz yakınlaşsaydım diyorum. Şu an ben mutlu olmalıyken benim yerimde o kız var diye düşünüyorum dönem dönem. Ama bazen geliyor aklıma bunlar her zaman değil.

Sizden akıl istiyorum ve merak ediyorum. Sizin de böyle hayal kırıklıklarınız oldu mu? Beni de bekleyen bir doğru insan var mıdır? Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala niye kendimi suçluyorum?

Çok teşekkür ederim 😊
Yahu bir akademisyenden böyle fikirler çıkması ne kadar da garipsenecek bir durum. Belki de yakınlaşsanız sizi bırakacaktı. Hemende yaşadı birşeyler diye? Yani evleneceği kız şimdi onunla yakınlaştı diye mi evleniyor sırf. Geçmiş geçmişte kalmış, daha fazla düşünmeniz o kadar yersiz ki.

Yahu bir akademisyenden böyle fikirler çıkması ne kadar da garipsenecek bir durum. Belki de yakınlaşsanız sizi bırakacaktı. Hemende yaşadı birşeyler diye? Yani evleneceği kız şimdi onunla yakınlaştı diye mi evleniyor sırf. Geçmiş geçmişte kalmış, daha fazla düşünmeniz o kadar yersiz ki.
Akademisyenler marstan mı geliyor ki. Onlar da bu toplumun insanları. İlişkilere akıl erdirememiş olması çok garip değil. Ha keşke olmayaydı ama olmuş işte😂

Akademisyenler marstan mı geliyor ki. Onlar da bu toplumun insanları. İlişkilere akıl erdirememiş olması çok garip değil. Ha keşke olmayaydı ama olmuş işte😂
İlişkilere akıl erdirememiş olmasını normal karşılarım. Bu bambaşka birşey. Adam gitmiş evleniyor ve 3/4 günde bir onu arayıp da yatmak isteyen adamı reddeddiği için onunla evlenemediğine üzülüyor. Akademisyenler Mars’tan geliyor diye bir algım yok, sonuçta akademisyen olmak için belirli kriterlerden geçmiş. Belirli donanım sahibi bir insan.

O samimiyeti vermemis size demekki yoksa zaten siz de yakınlaşmak isterdiniz. Bu içten gelir. Ayrica bunun söze dokulmesi sacma olmuş. Ne o yakinlasma olacak falan insan yakinlasası varsa da yaklasmaz zaten. Onunüze bakin bir odundan kurtulmuşunuz

arkadaşlar şaşırmış akademisyenler de böyle mi olur diye, ben çok olağan karşıladım. Ne kadar akademisyen tanıdığım arkadaşım varsa hepsi böyle sosyal hayatta tutuk. Nedeni bence sadece çalışmaları. Bir arkadaşım var insanla iletişim kuramıyor bir şekilde akademisyen oldu. Yani bunun meslekle güzellikle alakası yok.

E bir yaşta olunca insanlar cinsellik bekliyor tabi. En son yaşadığınız olayda ama adam hanzoymuş o iyi ki olmamış boş verin.

Bence siz bir salın. Yani illla sevgilim olsun kafasındaki insanların hiç sevgili yapamadığını defalarca gördüm. Arayışta olmayın. Denk gelirse gelir, anı yaşarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X