Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıfırgerçeklik payı ne kadar
sıfırMerhaba arkadaşlar ben henüz yeni hamileyim iki kızım var ama bu defa Rabbimden istiyorum ki Bir oğlum olsun ama hem sağ kasığımda hem sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor sizce kasık ağrıları cinsiyet tahmini için doğru bir şey mi ya da gerçeklik payı ne kadar söyler misiniz
Ne diye edelim burda o kadar hamile kalmaya calisan kadin varken senin 3.cocugun erkek olsun diye de istihare ye yatalim mi ? Ne cinsiyetmiş ya noluyo kanuni sultana veliaht mi doguruyosunDua edin benim için lütfen![]()
Sanane küstah şey en fazla yorum yapma sana dua et diyen oldu mu. Beni neyle kiniyorsan aynısını yaşamanı dilerimNe diye edelim burda o kadar hamile kalmaya calisan kadin varken senin 3.cocugun erkek olsun diye de istihare ye yatalim mi ? Ne cinsiyetmiş ya noluyo kanuni sultana veliaht mi doguruyosun
Hadsiz sensin yok sagda mi solda mi cahilce seyler erkek dogurana kadar 20 tane de yaparsin surda bunun icin erkek olsun diye dua mi edecez ? Hic dusunmuyorsunuz cocugu olmayan anneleri ?Sanane küstah şey en fazla yorum yapma sana dua et diyen oldu mu. Beni neyle kiniyorsan aynısını yaşamanı dilerimhadsiz terbiyesiz
![]()
Ben hamileyim.cok isterdim kizim olsun diye ama erkek olacak ama kiz olsun diye 3 cocuk da yapmayacagim bilincliyim emin ol o yuzden basima gelmeyecek. Bedduani al git bi tarafta utanSanane küstah şey en fazla yorum yapma sana dua et diyen oldu mu. Beni neyle kiniyorsan aynısını yaşamanı dilerimhadsiz terbiyesiz
![]()
Yaptığın yorumdan bile belli ne kadar kötü kalpli bir insan olduğun. Rabb'ime çok şükür olsun ki ellerimi her açtığımda bütün anneler için dua ediyorum her defasında kimin ne muhtaçlığı varsa gidersin diye. En azından senin gibi insanları kırmıyorum ve dua istemek kötü bir şey değil tabii senin gibi kötü kalpler duanın ne olduğunu bile bilmezler o yüzden böyle yorum yaparlar tepki gösterirler dua içinHadsiz sensin yok sagda mi solda mi cahilce seyler erkek dogurana kadar 20 tane de yaparsin surda bunun icin erkek olsun diye dua mi edecez ? Hic dusunmuyorsunuz cocugu olmayan anneleri ?
Senin muhtacligin erkek cocuksa dua edeyim niye hakaret ediyorsun ben sana hakaret ediyor muyum ? Ben cocuk ozlemi cekenlere dua ederim erkek cocugum olsun sagda mi solda mi diyene degilYaptığın yorumdan bile belli ne kadar kötü kalpli bir insan olduğun. Rabb'ime çok şükür olsun ki ellerimi her açtığımda bütün anneler için dua ediyorum her defasında kimin ne muhtaçlığı varsa gidersin diye. En azından senin gibi insanları kırmıyorum ve dua istemek kötü bir şey değil tabii senin gibi kötü kalpler duanın ne olduğunu bile bilmezler o yüzden böyle yorum yaparlar tepki gösterirler dua için
Allah hayırlısını versinDua edin benim için lütfen![]()
Cinsiyet bir tarafa Allah doğacak çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına versin İnş.Dua edin benim için lütfen![]()
Iste buCinsiyet bir tarafa Allah doğacak çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına versin İnş.
Ben sorumu sordum bana yanıt verenlerden dua istedim sen ne yaptın benim yorumuma bana hakaret ettin hiç hoş olmayan bir şekilde konuştun şimdi de ben sana hakaret ediyor muyum diye kendini aklamaya çalışma masum görüntüsü verme kendine yorumlar görünüyor oradaSenin muhtacligin erkek cocuksa dua edeyim niye hakaret ediyorsun ben sana hakaret ediyor muyum ? Ben cocuk ozlemi cekenlere dua ederim erkek cocugum olsun sagda mi solda mi diyene degil
Amin Allah razı olsun Rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsinAllah hayırlısını versin
Keşke bu yorumu sen de yapsaydın kardeşim önce hayırlı sağlıklısını iste diyerek bir yorum yapabilirdin Bu arkadaş gibiIste bu
Onu anlamak imkansiz gebelikde iki tarafda agriyor zaten umarim gönlunce olur onemli olan saglikMerhaba arkadaşlar ben henüz yeni hamileyim iki kızım var ama bu defa Rabbimden istiyorum ki Bir oğlum olsun ama hem sağ kasığımda hem sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor sizce kasık ağrıları cinsiyet tahmini için doğru bir şey mi ya da gerçeklik payı ne kadar söyler misiniz
Merhaba arkadaşlar ben henüz yeni hamileyim iki kızım var ama bu defa Rabbimden istiyorum ki Bir oğlum olsun ama hem sağ kasığımda hem sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor sizce kasık ağrıları cinsiyet tahmini için doğru bir şey mi ya da gerçeklik payı ne kadar söyler misiniz