Lütfen yorum yapar mısınız

Merhaba arkadaşlar ben henüz yeni hamileyim iki kızım var ama bu defa Rabbimden istiyorum ki Bir oğlum olsun ama hem sağ kasığımda hem sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor sizce kasık ağrıları cinsiyet tahmini için doğru bir şey mi ya da gerçeklik payı ne kadar söyler misiniz
Kasıklar için bir şey diyemeyeceğim ama ağız tadı ve istekler farklı oluyor cinsiyetlerde ben ordan anlamıştım oğlum olacağını kıza göre farklıydı hamilelğin herşeyi

Kasıklar için bir şey diyemeyeceğim ama ağız tadı ve istekler farklı oluyor cinsiyetlerde ben ordan anlamıştım oğlum olacağını kıza göre farklıydı hamilelğin herşeyi
Bakalım artık bekleyip göreceğiz Rabbim inşallah gönlümden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder bana

Bakalım artık bekleyip göreceğiz Rabbim inşallah gönlümden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder bana
Ben kotu niyetle soylemedim Allah biliyo kalbimi ama sana sunu soyleyim ne kadar biseyi istersen o o kadar zor olur. Bir de ben erkege hamileyim ilk baslarda cok bas agrim ve uyku halim vardi. Erkek uyku yapar diyorlar.

Merhaba arkadaşlar ben henüz yeni hamileyim iki kızım var ama bu defa Rabbimden istiyorum ki Bir oğlum olsun ama hem sağ kasığımda hem sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor sizce kasık ağrıları cinsiyet tahmini için doğru bir şey mi ya da gerçeklik payı ne kadar söyler misiniz
Canım her hamilelik birbirine hiç benzemiyor canın ne çekiyor mesela bende 8 haftalık hamileyim canım soğuk tatlılar istiyor rüyada erkek bebek görüyorum mesela ama cinsiyeti bende bilmiyorum

Canım her hamilelik birbirine hiç benzemiyor canın ne çekiyor mesela bende 8 haftalık hamileyim canım soğuk tatlılar istiyor rüyada erkek bebek görüyorum mesela ama cinsiyeti bende bilmiyorum
Henüz öyle canım bişey çekmedi mesela dün arladasimdaydik sütlaç vardı tadı çok güzeldi iki kase yedim yemek yeme konusunda iştahım çok açılmış bide üşüyorum özellikle geceleri çok üşüyorum

Henüz öyle canım bişey çekmedi mesela dün arladasimdaydik sütlaç vardı tadı çok güzeldi iki kase yedim yemek yeme konusunda iştahım çok açılmış bide üşüyorum özellikle geceleri çok üşüyorum
Ayakların genelde çok üşürse erkek bebek derler ama hayırlısı olsun canım

Merhaba arkadaşlar 8-9 gündür adet sancılarım var fakat ben ilaçsız adet görmüyorum iki yıllık evliyim doktorlar bir problem yok demişti. 5 gün önce adet sancılarım olunca kan testi vermişti. 0.100 negatif cıkmıştı. Dün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım 10 dk içinde hayalet bir görüntü çıktı görüntüsünü eklicem. Bu sabahta hem erken gebelik testi hemde kaset test yaptım erken gebelik testinde birşey çıkmadı fakat kasette de 15 dk sonra çok hafif görünen bir çizgi görüyorum ikisinide eklicem yardımcı olurmusunuz lütfen kan vermelimiyim ?

Eklentiler

• IMG_3105.webp
    IMG_3105.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3118.webp
    IMG_3118.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3117.webp
    IMG_3117.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3115.webp
    IMG_3115.webp