- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Karakteri iyi olabilir ama ileride yaş farkından dolayı aranızda illaki sorun çıkar ve etrafımda da bu tarz sorun yaşayan çok çift var. Ben pek olumlu bakmıyorum açıkçası. Mantığınla hareket et bence.hmmm görünüş olarak uymuyor yaslı dediginizle ilerde sorun mu olur ondan mı dediniz karakter olarak cok harika biri
bu nasıl kafa karışıklığı böyle ailen istemedi yanına yakışmadığı yaş farkı olduğu için adamı bırakmışsın ondan sonra eski sevgili yazmış evlenmek istiyormuş pişmanmış engelli değilmiydi eski sevgili onu anlamadım nasıl yazıyor hadi onu geçtim hem beğenmediğin den ötürü adamı bırakmışsın hemde aklın ondaymış hala hangisinle evlensem gibi olmuş yaş 25 illa evlenmek zorundamısın ne biliyorsun eski sevgilinin seni hasret gidermek için kandırmadığını iyidi de neden ayrıldın eski sevgiliyle avukatla yani bu nasıl gelgit zihniyet çözemedimArkadaşlar merhaba, geçen konumda bahsetmiştim ben 25 yasındayım 39 yasında yasınıda gösteren biriyle sevgili olmuştum asgari ücretle calısan lise mezunu ama cok düzgün karakterli bir insandı ama ailem istemediigi icin ayrılmıştım. Ama cok üzgünüm mahvoldum. O sırada 4 senelik önceki iliskim yazdı cok pişmanmış evlenmek istiyor hemsn o da düzgün biriydi yasıtımdı ve avukat kendisi. Ailemde onu tanıyo seviyolardı zaten ama benm aklım öncekinde cok üzgünüm aklımdan cıkmıyo hic mutlu değilim napsam bilemiyorum ne olur bi seyler yazında içime su serpilsin sizin yorumlarınıza cok değer veriyorum
bende bilmiyorum yok engellemedim neden engelliyim kötü ayrılmamıştık. Tam olarak ruh halim yazdığınız gibi yedim kafayı:)bu nasıl kafa karışıklığı böyle ailen istemedi yanına yakışmadığı yaş farkı olduğu için adamı bırakmışsın ondan sonra eski sevgili yazmış evlenmek istiyormuş pişmanmış engelli değilmiydi eski sevgili onu anlamadım nasıl yazıyor hadi onu geçtim hem beğenmediğin den ötürü adamı bırakmışsın hemde aklın ondaymış hala hangisinle evlensem gibi olmuş yaş 25 illa evlenmek zorundamısın ne biliyorsun eski sevgilinin seni hasret gidermek için kandırmadığını iyidi de neden ayrıldın eski sevgiliyle avukatla yani bu nasıl gelgit zihniyet çözemedim
cok iyi biri olsa bile mi olmaz peki görünüş önemli mi çok sizce
Aileni dinle. Gönül isterdi ki dünya tozpembe olsun sevenler eşit olsun ama değil. Bir süre sonra çatışmalar başlar.haklısınız ama görünüş olarak cok sırıtıyordu ailemde baskıcı değil sadece ilerde beğenmezsin onada yazık olur dediler eğitim farkı da vardı ben suan seviyorm ama sevgi yeter mi diye düşündüm
39 yaşındaki adamı napıcaksın kardeşim?Arkadaşlar merhaba, geçen konumda bahsetmiştim ben 25 yasındayım 39 yasında yasınıda gösteren biriyle sevgili olmuştum asgari ücretle calısan lise mezunu ama cok düzgün karakterli bir insandı ama ailem istemediigi icin ayrılmıştım. Ama cok üzgünüm mahvoldum. O sırada 4 senelik önceki iliskim yazdı cok pişmanmış evlenmek istiyor hemsn o da düzgün biriydi yasıtımdı ve avukat kendisi. Ailemde onu tanıyo seviyolardı zaten ama benm aklım öncekinde cok üzgünüm aklımdan cıkmıyo hic mutlu değilim napsam bilemiyorum ne olur bi seyler yazında içime su serpilsin sizin yorumlarınıza cok değer veriyorum
evlilik ama mantıgımla da dusunmek istiyorum cok kafam karıstı cokSen ne istiyorsun? Kimi istiyor,seviyorsun? Önemli olan senin isteğin... hata da olsa kendi kararınla hareket et
Cok yas farki var canm ya sen bilirsin yinede amaArkadaşlar merhaba, geçen konumda bahsetmiştim ben 25 yasındayım 39 yasında yasınıda gösteren biriyle sevgili olmuştum asgari ücretle calısan lise mezunu ama cok düzgün karakterli bir insandı ama ailem istemediigi icin ayrılmıştım. Ama cok üzgünüm mahvoldum. O sırada 4 senelik önceki iliskim yazdı cok pişmanmış evlenmek istiyor hemsn o da düzgün biriydi yasıtımdı ve avukat kendisi. Ailemde onu tanıyo seviyolardı zaten ama benm aklım öncekinde cok üzgünüm aklımdan cıkmıyo hic mutlu değilim napsam bilemiyorum ne olur bi seyler yazında içime su serpilsin sizin yorumlarınıza cok değer veriyorum
Ailenin fikirlerini iyi dinle emin ol asla yanılmıyorlar . Bi arkadaş yazmış ya kimseyi yara bandı yapma diye tamamen katılıyorum . Şu anda bence kime ne hissettiğini bilmiyorsun iki adaydan da uzaklaşmanı ruhunu kalbini dinlendirmeni tavsiye ediyorumArkadaşlar merhaba, geçen konumda bahsetmiştim ben 25 yasındayım 39 yasında yasınıda gösteren biriyle sevgili olmuştum asgari ücretle calısan lise mezunu ama cok düzgün karakterli bir insandı ama ailem istemediigi icin ayrılmıştım. Ama cok üzgünüm mahvoldum. O sırada 4 senelik önceki iliskim yazdı cok pişmanmış evlenmek istiyor hemsn o da düzgün biriydi yasıtımdı ve avukat kendisi. Ailemde onu tanıyo seviyolardı zaten ama benm aklım öncekinde cok üzgünüm aklımdan cıkmıyo hic mutlu değilim napsam bilemiyorum ne olur bi seyler yazında içime su serpilsin sizin yorumlarınıza cok değer veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?