Lütfen yorum yapın arkadaşlar bekliyorum

Yapayzeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
37
15
3
31
Arkadaşlar merhaba, geçen konumda bahsetmiştim ben 25 yasındayım 39 yasında yasınıda gösteren biriyle sevgili olmuştum asgari ücretle calısan lise mezunu ama cok düzgün karakterli bir insandı ama ailem istemediigi icin ayrılmıştım. Ama cok üzgünüm mahvoldum. O sırada 4 senelik önceki iliskim yazdı cok pişmanmış evlenmek istiyor hemsn o da düzgün biriydi yasıtımdı ve avukat kendisi. Ailemde onu tanıyo seviyolardı zaten ama benm aklım öncekinde cok üzgünüm aklımdan cıkmıyo hic mutlu değilim napsam bilemiyorum ne olur bi seyler yazında içime su serpilsin sizin yorumlarınıza cok değer veriyorum

Kimseyi yara bandı yapmamalisin. Neden iliski icin acele ediyorsun ki ? Bekle biraz zaman gecsin yaralarin sarilsin ondan sonra yoluna bak. Neden bu acelecilik anlamadim?
Teşekkürler cevapladığınız için peki yaşı büyük olanı bitirmemi ne diyorsunuz 14 yaş çok muydu iyi biri olsa bile olmaz mıydı annemler asla istemiyo görüntü olarak hic uymuyormuşuz

kimseyle evlenmek zorunda değilsin? 4 yıllık olanla istemiyorsan görüşme kafana silah mı dayıyorlar anlamadım? Ne okumuş etmiş cerrahlar mühendisler karılarını aldatıyorlar dövüyorlar, eğitim cehaleti alır.Evliliği yapan sensin ailen değil , ailen ayrıl dedi diye hemen neden ayrıldın?Kendi kararlarını verebilecek yaştasın. Ailenle ve eş adayınla oturup orta yolu bulmayı deneyebilirdiniz.Hemen yarın evlenmek yerine aileni alıştırabilirdin.

kimseyle evlenmek zorunda değilsin? 4 yıllık olanla istemiyorsan görüşme kafana silah mı dayıyorlar anlamadım? Ne okumuş etmiş cerrahlar mühendisler karılarını aldatıyorlar dövüyorlar, eğitim cehaleti alır.Evliliği yapan sensin ailen değil , ailen ayrıl dedi diye hemen neden ayrıldın?Kendi kararlarını verebilecek yaştasın. Ailenle ve eş adayınla oturup orta yolu bulmayı deneyebilirdiniz.Hemen yarın evlenmek yerine aileni alıştırabilirdin.
haklısınız ama görünüş olarak cok sırıtıyordu ailemde baskıcı değil sadece ilerde beğenmezsin onada yazık olur dediler eğitim farkı da vardı ben suan seviyorm ama sevgi yeter mi diye düşündüm

Arkadaşlar merhaba, geçen konumda bahsetmiştim ben 25 yasındayım 39 yasında yasınıda gösteren biriyle sevgili olmuştum asgari ücretle calısan lise mezunu ama cok düzgün karakterli bir insandı ama ailem istemediigi icin ayrılmıştım. Ama cok üzgünüm mahvoldum. O sırada 4 senelik önceki iliskim yazdı cok pişmanmış evlenmek istiyor hemsn o da düzgün biriydi yasıtımdı ve avukat kendisi. Ailemde onu tanıyo seviyolardı zaten ama benm aklım öncekinde cok üzgünüm aklımdan cıkmıyo hic mutlu değilim napsam bilemiyorum ne olur bi seyler yazında içime su serpilsin sizin yorumlarınıza cok değer veriyorum
Kendinize biraz zaman verirseniz önceki ilişkinizle evlenmeniz daha doğru olur yaşlarınız aynı biraz zaman geçsin unutursunuz merak etmeyin

haklısınız ama görünüş olarak cok sırıtıyordu ailemde baskıcı değil sadece ilerde beğenmezsin onada yazık olur dediler eğitim farkı da vardı ben suan seviyorm ama sevgi yeter mi diye düşündüm
eğer böyle düşünüyorsan durum farklı.görünüşü aklına takılmış, eğitim farkı takılmış.demek ki senin de şüphelerin var bu yüzden.İlle evlenmek için birisini seçmek zorunda değilsin acilen.İkisini de bırak.

Awukatla ewlen gitsin
evlen gitsin ne demek ya pazardan domates mi alınıyor? sevmediği , şans verip ayrıldığı insanla sırf ailesi beğeniyor diye sırf evlenmiş olsun diye mi evlensin. ayrıca awukat ve ewlen diye sözcükler yok dilimizde.doğrusu " avukat" ve "evlen" dir.

15 yaş fark çok fazla, kuşak farkı var olmaz.
Ama diğer eski sevgilinizi de mesleği var, ailem onaylıyor diye yara bandı yapmayın.

Yaşlı olanı unut bir kere, sana göre değil. Diğerine de bir şans ver bakalım, belki kafana yatar..

evlen gitsin ne demek ya pazardan domates mi alınıyor? sevmediği , şans verip ayrıldığı insanla sırf ailesi beğeniyor diye sırf evlenmiş olsun diye mi evlensin. ayrıca awukat ve ewlen diye sözcükler yok dilimizde.doğrusu " avukat" ve "evlen" dir.
3×4 klawye kullanıyorum we o harfe tiklamam için 4kez basmam gerekyo bu yüzden 'w' kullaniyrm bi sorunmu oldu ? Anladgniza göre anlaşilıyor yazdıklarim. Aile yüznden ayrılip hemen bskasyla özellikle awukat diye belirtilen biriyle iliski yasanmasi nekadar dogruysa benimde ewlen demem okadar dogru. İroniyi anlayamamışsınız

Gönlün 39 yasindakindeyse avukat napsın biz napak anan baban ne yapsın..
Şuan evet ama her anım beraberdi acaba ilgisinden dolayı mı sevdim diye dusunuyorum yani o yastaki biriyle illerde sorun yasar mıyım karakter her seye yeter mi sizce.. bunlar kafama takılı

Sonrada boyle yasli adamlar yasitlarini begenmiyorlar.sizin gibiler bunlarin bi yerlerini kaldiriyor.bi ton yaziyor kadinlar 36 yasindaki adam 25 30 arasi istiyor diye.yapmayin yaa gencler dururken neden yaslilar.anneniz babaniz bisey diyorsa biliyordur biseyler.siz saglikli dusunemediginiz icin gormuyordursunuz

Back
X