Lütfen yorum yapın!! Bebek kalp atışı

kucukkarabalik35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
120
92
18
33
Kızlar merhaba. 7haftalık hamileyim bebeğin kalp atışı 120 çıktı. Doktorumuz sorun yok biraz yavaş ama daha hızlı olmasını isteriz aslında. Normal ama kafanıza takmayın dedi.elimde değil telaş yaptım. Sizin kaçtı kalp atışı ve böyle bir şey yaşayan var mı

Bir çok doktor 8. Haftadan önce kalp atışına bakmıyor önceki haftalarda genelde yavaş çıkıyor ve anneler stres oluyor diye. Kalbini ferah tut az zaman ver

6+6haftalık hamileyim kanamam oldu gittim ilk kez bebeğin kalp atışını duyduk ama zayifti. Bu ümit belki yükselir dedi doktorum böyle bi durum yaşayan varsa yardım etsin çok üzgünüm

160-170 civarındaydı biz ilk duyduğumuzda. Doktor normal dediyse kafanıza takmayın tabi ki.

6+6haftalık hamileyim kanamam oldu gittim ilk kez bebeğin kalp atışını duyduk ama zayifti. Bu ümit belki yükselir dedi doktorum böyle bi durum yaşayan varsa yardım etsin çok üzgünüm
Bence ümidini asla kaybetme canım ne zor durumlardan sapasağlam çıkan bebekler var. Kaçtı kalp atışı

canım benimki de 120. dr dediki "110 ile 190 arasında olması normaldir, 120 gayet iyi". bence gönlünü ferah tut hiç sıkma kendini.

Bence de normal ya dert etmeyin benim daha düşüktü doktorum süper dedi 6 a
Haftalıktı daha yeni oluşuo. Sizinki cok daha iyi. Doktorum cok şükür bana ciddi bir problem yoksa soylemiyor boyle şeyleri. Detay vermiyor. Bi kere yine 6 haftalıkken işte gittiğimde boyu ne kadar dedim mercimek kadar bile değil napcan boyunu şimdi sana desem şu kadar sen onu araştırcan Bakcan evham yapacaksın soylemiyor um dedi cogu soruma da cevap vermez bilmem gerekenlere cevap veriyor sadece. Başta kızıyordum ama sonradan hak verdim.

Bence de bana böyle söylemesi hataydı

Daha rahatım o ilk evhamlı halimden kurtuldum siz yazdıkça normal olduğunu. Teşekkür ederim canım☺☺
Tatlım haklısın evham yapmakta ama doktorunun tarzı böyleymiş öyle düşün. Ben gebe kalana kadar belki beş doktor değiştirdim hep bu üslup durumları yüzünden. İnşallah bir sonraki randevuda gayet güzel duyarsın yavrunun kalbini

Bende ilk dınlemeye gittiğimde doktor kendı duyabilecegı kadar actı bize dinletmedi gerek yok Bu asama da annelere dinletmıyoruz dedi. Bir dahaki gittiğimizde gümbür gümbür dü... Hayırlısıyla canım inşallah..

Merhabalar,
Sat a göre 8 haftalik hamileyim ama ultrasonda 6+5 olarak çıktı. Kalp atışı 108 doktor yavaş olduğunu söyledi. Kanama olursa hemen gel dedi. Sanırım düşük tehlikesinden dolayi. Var mi böyle bir durum yaşayan? Mide bulantılarım vardi onlar da azaldi acaba bebegi kaybedecek miyiz cok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…