Lütfen yorum yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okurken yoruldum,siz yaşarken bunları yorulmuyor musunuz,çocuk gibi bir ilişki,baktı ,bakmadı,engelledi,siz de sevgiliniz de ilişki olgunluğunda değilsiniz belli ,ne yorum yazalım.

Biraz olgunlaşın ya bu ne böyle ona baktı şuna bak da ona bakmadı ama buna baktı. Yorulmuyor musunuz böyle detaylarla uğraşırken?

2 defa ayrılmışsın. Belki de o da bitirmek için uğraşıyordur artık, senin bitirdiğini düşünüyor olebilri ya da bu tür olaylardan bıkmıştır
Bende öyle düşündüm. Çünkü açık olan sayfamı engellemesi zaten beni birdaha görmek istemeyeceği anlamına geliyor. Gözünün önünde olmamı istemiyor. Unutmaya da çalışıyor ola bilir. Biz hiç bir birimize göndermeli şeyler paylaşmadık. O hikaye attığında bile bilerek geç bakardım hikayelerine ama o atar atmaz bakardı. Bildirimleri açmış olmalı. Belkide tatilde birilerini buldu unuttu beni. Ben onu çok seviyorum. Oda beni çok seviyordu. En son görüntülü konustugumuzda bile görüşeceğimizden bahs ediyordu ileri yönelik konuşuyordu. Sonra da böyle oldu işte. Hayatinda birisi mi var açıkçası onu merak ediyorum. Yada önceden varmiydi birileri. Bilmiyorum beynimi kemiriyor bu sorular

Çok yanlış davranıyorsunuz birinden ayrıldığınız da tamamen iletiminizi kesmeniz lazım. Sizi kaybetmek istemiyorsa zaten aranızdaki iletişimsizliğe dayanamayıp geri döner ancak böyle acık kapı bırakmak erkeklerin sizi daha basit görmesine neden olur.

Bende öyle düşündüm. Çünkü açık olan sayfamı engellemesi zaten beni birdaha görmek istemeyeceği anlamına geliyor. Gözünün önünde olmamı istemiyor. Unutmaya da çalışıyor ola bilir. Biz hiç bir birimize göndermeli şeyler paylaşmadık. O hikaye attığında bile bilerek geç bakardım hikayelerine ama o atar atmaz bakardı. Bildirimleri açmış olmalı. Belkide tatilde birilerini buldu unuttu beni. Ben onu çok seviyorum. Oda beni çok seviyordu. En son görüntülü konustugumuzda bile görüşeceğimizden bahs ediyordu ileri yönelik konuşuyordu. Sonra da böyle oldu işte. Hayatinda birisi mi var açıkçası onu merak ediyorum. Yada önceden varmiydi birileri. Bilmiyorum beynimi kemiriyor bu sorular
Tatilde birini bulmak...en son 15 yil once falan boyle seylerin olabilecegini dusunuyodum. Ex sevgiliniz kivanc tatlitug turevi bi sey degilse tatil yerlerindeki arizona kertenkelesi imajindan oteye gidemez bence ya. Tatilde birini bulmak nedir, yaslar kac sizin allah askina hanimefendicigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X