- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşündüm. Çünkü açık olan sayfamı engellemesi zaten beni birdaha görmek istemeyeceği anlamına geliyor. Gözünün önünde olmamı istemiyor. Unutmaya da çalışıyor ola bilir. Biz hiç bir birimize göndermeli şeyler paylaşmadık. O hikaye attığında bile bilerek geç bakardım hikayelerine ama o atar atmaz bakardı. Bildirimleri açmış olmalı. Belkide tatilde birilerini buldu unuttu beni. Ben onu çok seviyorum. Oda beni çok seviyordu. En son görüntülü konustugumuzda bile görüşeceğimizden bahs ediyordu ileri yönelik konuşuyordu. Sonra da böyle oldu işte. Hayatinda birisi mi var açıkçası onu merak ediyorum. Yada önceden varmiydi birileri. Bilmiyorum beynimi kemiriyor bu sorular2 defa ayrılmışsın. Belki de o da bitirmek için uğraşıyordur artık, senin bitirdiğini düşünüyor olebilri ya da bu tür olaylardan bıkmıştır
21 yaşındayım. Profil arkadaşıma aitProfilinizdeki yaş bilginiz doğru mu ? 37 yaşında mısınız ? Adam kaç yaşında ?
37 yaşında değilim demişsiniz. Peki kaç yaşındasınız ?
AhahhahahahahhaBunların hepsi eyyami buhurdan ahdhshsbs
21 yaşındayım. Profil arkadaşıma ait
Tatilde birini bulmak...en son 15 yil once falan boyle seylerin olabilecegini dusunuyodum. Ex sevgiliniz kivanc tatlitug turevi bi sey degilse tatil yerlerindeki arizona kertenkelesi imajindan oteye gidemez bence ya. Tatilde birini bulmak nedir, yaslar kac sizin allah askina hanimefendicigimBende öyle düşündüm. Çünkü açık olan sayfamı engellemesi zaten beni birdaha görmek istemeyeceği anlamına geliyor. Gözünün önünde olmamı istemiyor. Unutmaya da çalışıyor ola bilir. Biz hiç bir birimize göndermeli şeyler paylaşmadık. O hikaye attığında bile bilerek geç bakardım hikayelerine ama o atar atmaz bakardı. Bildirimleri açmış olmalı. Belkide tatilde birilerini buldu unuttu beni. Ben onu çok seviyorum. Oda beni çok seviyordu. En son görüntülü konustugumuzda bile görüşeceğimizden bahs ediyordu ileri yönelik konuşuyordu. Sonra da böyle oldu işte. Hayatinda birisi mi var açıkçası onu merak ediyorum. Yada önceden varmiydi birileri. Bilmiyorum beynimi kemiriyor bu sorular
Derdine bakılırsa 15 filan.Profilinizdeki yaş bilginiz doğru mu ? 37 yaşında mısınız ? Adam kaç yaşında ?
37 yaşında değilim demişsiniz. Peki kaç yaşındasınız ?
25Adam kaç yaşında?
“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.”21 yaşındayım. Profil arkadaşıma ait