lutfen yorumlarınızı bek..yardım

gamzelim.66

en buyuk duamsin bebegim
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
2.872
1
116
39
Danimarka
slm arkadaslar ebn 31 aralıkta ıkı dondurulmus trasferı gordumçç9 gunumde teset yaptırdıgımda.5.85 cıktıç bu gun 12.gunum ve beta 21.21 cıktı sızce nasıl..doktorumla henuz konumsamadım..basına boyle bısey gelıp hamılelıgı devam eden varmı...allahım hayırlısını nasıp etsın herkese..

canım öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olsun. bence hemen doktorunla konuş, herkesin farklı oluyor. canı gönülden diliyorum ki bebişin seninle olsun ve sağlıcakla kucağına al. Bu ilk hamileliğinmi daha önce pozitifin varsa onla karşılaştır diycem. Galiba dodurulmuşlarda 15. günü yapılıyo test, bence gününü bekle... Bhcg birden bire çok aşırı yükselebiliyor. Erken yaptığın için düşük çıkmış olabilir, burda ne desek boş doktorunu ara bence... sevgilerimle.

canım benim öncelikle hayırlı olsun diyorum ve değerlerinin kat ve kat artmasını diliyorum... ben 5 denememde çok şükür hamile kaldım... dondurulmuş tek embriyo idi.... benim testlerimde şöle idi
8. gün = 4.98
10. gün = 27.0
12. gün = 92.7

inş. değerlerin kat ve kat artar.... güzel haberlerini bekliyorum....

birde embriyom 3. gün dondurulmuş embriyosuydu....

cok tsk edıyorum yıorumun ıcın benım daha once oldu hamılelıgım dondurulmuslarla 12ç gun 1000 degerım ve ıkızdı ama malesef dusuk yaptım..doktorumla gorustum cıuma tekrar et dedı eger katlarsa saglıklı bı hamılelık baslıcakmıss ınss katlanır..hayırlısı bakalım lutfen dualarınızı eksık etmeyın

ınss canım ınss senıde cok tbrık edıyorum ıns kucagınada alırsın..cuma gunu tekrra edıcem ınss kat ve katlanır

slm arkadaslar herkese umutn olsun...12 gun 21 bthc le baslayan degerlerımle.. hamılelıgım devam edıyo cok sukur kalp atısınıda duydum sakın umudunuzu kaybetmeyın...rabbım yeterkı ol desın....cooooooooooooooook mutluyum cokk.....

ne mutlu sana:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…