Lütfen

sirinkiz15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
28
2
1
25
Arkadaşlar merhaba. Ben 1 ay öncesine kadar bi birliktelik yaşadım analdan içime boşalma olmadı. Daha sonra regl oldum reglim gayet normal 5 gün sürdü şuan 7.gün kahverengi akıntı az bir biçimde var ve kenar kısmımda ağrım var. Hamile olabilir miyim?

Popondan nasıl hamile kalacaksın?

Dalga geçme nolur çaresizim size sığınıp soruyorum düşüncen ne ?
Ya gerçekten 2 3 kişi bu foruma sardı saçma sapan şeyler soruyor. Arkadaşım hadi sen düşünemiyorsun bizleri salak yerine mi koyuyorsun? Yani akıllı mantıklı bir düşün senin poponla rahminin ne alakası var? Anal ilişkide gelen sperm etini delip rahmine nasılsın ulaşsın? Gerçekten bunları sorarken düşünmüyor musunuz? Olmaz anal ilişkide hamile kalınmaz sperm bu vida değil delik açamaz

Peki kasık ağrım psikolojik mi o zaman

Teşekkür ederim çok
Rica ederim ama hamilelikten korkuyorsanız ilişki yaşamayın sonra böyle stres oluyorsunuz. Ayrıca hamile kalma riskinizden çok yaşadığınız anal ilişki sonucunda gelecekte dışkı bile tutamama ihtimalinizin çok yüksek olmasından korkun.

Bir daha asla zaten

Bir daha asla zaten
Yanlış anlama beni ilgilendirmez yapsan da yapmasan da benlik bişey yok ama ileride sana çok büyük zararları olur, belli ki gencecik bir kızsın kendine bir erkek için bu zararı verme. Zaten sana bilerek böyle bir zarar veren adamı da bence hayatında tutma. Hakkında hayırlısı olsun

Allah tazı olsun

1.si bu soru gerçekmi
2.si madem bu kadar korkuyorsun eczaneden al bir test
3.sü hastaye git kan ver sonucu bekle
4.sü okulda fen dersinde ürüne konusunu dinlemedinmi
5.si hadi okul okumadın diyelim hayatında hiçmi merak etmedin alayımda elime bir kitap cinselliği öğreneyim
6.sı hak yolu varken bok yoluna ne hacet

Belli ki yaşı henüz çok küçük bu yaşta böyle bişey yaşamış olman üzücü büyümek için bu kadar acele etmeyin şimdiki çocukların hepsi böyle herşeyi bu kadar çabuk tüketirseniz yaşlanmak çok daha sıkıcı olur hamile değilsin korkma adet görmüşsün zaten ağrıların da psikolojik korktuğun için bu kadar korkarsan korkudan karnından büyür senin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…