- 30 Mayıs 2023
- 28
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi sirinkiz15
-
Popondan nasıl hamile kalacaksın?Arkadaşlar merhaba. Ben 1 ay öncesine kadar bi birliktelik yaşadım analdan içime boşalma olmadı. Daha sonra regl oldum reglim gayet normal 5 gün sürdü şuan 7.gün kahverengi akıntı az bir biçimde var ve kenar kısmımda ağrım var. Hamile olabilir miyim?
Popondan nasıl hamile kalacaksın?
Evet var kaşığınızda ağrı varmış kalkınca,bebek tutunmaya çalışıyorya biliyorum ama akmışsa vajinama? Ama regl oldum imkanı var mı
Dalga geçme nolur çaresizim size sığınıp soruyorum düşüncen ne ?Evet olabilir hatta gitseniz kalp atışı bile duyarsınız
Ya gerçekten 2 3 kişi bu foruma sardı saçma sapan şeyler soruyor. Arkadaşım hadi sen düşünemiyorsun bizleri salak yerine mi koyuyorsun? Yani akıllı mantıklı bir düşün senin poponla rahminin ne alakası var? Anal ilişkide gelen sperm etini delip rahmine nasılsın ulaşsın? Gerçekten bunları sorarken düşünmüyor musunuz? Olmaz anal ilişkide hamile kalınmaz sperm bu vida değil delik açamazDalga geçme nolur çaresizim size sığınıp soruyorum düşüncen ne ?
Peki kasık ağrım psikolojik mi o zamanYa gerçekten 2 3 kişi bu foruma sardı saçma sapan şeyler soruyor. Arkadaşım hadi sen düşünemiyorsun bizleri salak yerine mi koyuyorsun? Yani akıllı mantıklı bir düşün senin poponla rahminin ne alakası var? Anal ilişkide gelen sperm etini delip rahmine nasılsın ulaşsın? Gerçekten bunları sorarken düşünmüyor musunuz? Olmaz anal ilişkide hamile kalınmaz sperm bu vida değil delik açamaz
Kasık ağrısının tek sebebi gebelik değildir, gaz olabilir, hazımsızlık olabilir, yumurtlama ağrısı olabilir, üşümüş olabilirsiniz, idrar yolu ve mantar enfeksiyonu olabilir.Peki kasık ağrım psikolojik mi o zaman
Teşekkür ederim çokKasık ağrısının tek sebebi gebelik değildir, gaz olabilir, hazımsızlık olabilir, yumurtlama ağrısı olabilir, üşümüş olabilirsiniz, idrar yolu ve mantar enfeksiyonu olabilir.
Rica ederim ama hamilelikten korkuyorsanız ilişki yaşamayın sonra böyle stres oluyorsunuz. Ayrıca hamile kalma riskinizden çok yaşadığınız anal ilişki sonucunda gelecekte dışkı bile tutamama ihtimalinizin çok yüksek olmasından korkun.Teşekkür ederim çok
Bir daha asla zatenRica ederim ama hamilelikten korkuyorsanız ilişki yaşamayın sonra böyle stres oluyorsunuz. Ayrıca hamile kalma riskinizden çok yaşadığınız anal ilişki sonucunda gelecekte dışkı bile tutamama ihtimalinizin çok yüksek olmasından korkun.
Yanlış anlama beni ilgilendirmez yapsan da yapmasan da benlik bişey yok ama ileride sana çok büyük zararları olur, belli ki gencecik bir kızsın kendine bir erkek için bu zararı verme. Zaten sana bilerek böyle bir zarar veren adamı da bence hayatında tutma. Hakkında hayırlısı olsunBir daha asla zaten
Allah tazı olsunYanlış anlama beni ilgilendirmez yapsan da yapmasan da benlik bişey yok ama ileride sana çok büyük zararları olur, belli ki gencecik bir kızsın kendine bir erkek için bu zararı verme. Zaten sana bilerek böyle bir zarar veren adamı da bence hayatında tutma. Hakkında hayırlısı olsun
Amin hepimizdenAllah tazı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?