Lütfen....

Bilmem kaç yıl aynı durumları yaşadım.Öyle alelade de sevmedim yani hakkını vere vere sevdim.
Sonuç?Kendime üzülüyorum şuan o günleri yaşattığım için.Hayatta mutlu olabildiğinizi gördüğünüz zaman birileri için depresyona girmeyi saygısızlık olarak göreceksiniz.

Bilmem kaç yıl aynı durumları yaşadım.Öyle alelade de sevmedim yani hakkını vere vere sevdim.
Sonuç?Kendime üzülüyorum şuan o günleri yaşattığım için.Hayatta mutlu olabildiğinizi gördüğünüz zaman birileri için depresyona girmeyi saygısızlık olarak göreceksiniz.
Yok benim hayatim devam ediyo ama kitap okurken bir cümlede, çalan müzikte bir ezgide, bir konuşmada bir replikte ya da birinin gulusunde illa ki ondan izler oluyo ve hatırlıyorum. Onu sevdigime pişman degilim kalbimin sevesi varmış diyorum. Hala insan oldugumu, kalbimin hala hissedebildigini görüyorum. Yazık oldu sadece.

Herkese yorumları yorumları ozelden gelen mesajlar için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğim gibi dert değil, bir anlık paylaşma hissiydi sadece iyi ki varsınız

Yok benim hayatim devam ediyo ama kitap okurken bir cümlede, çalan müzikte bir ezgide, bir konuşmada bir replikte ya da birinin gulusunde illa ki ondan izler oluyo ve hatırlıyorum. Onu sevdigime pişman degilim kalbimin sevesi varmış diyorum. Hala insan oldugumu, kalbimin hala hissedebildigini görüyorum. Yazık oldu sadece.
Bittiyse nasibiniz buraya kadar olduğu içindir.Daha güzel günleriniz olacaktır illaki.Aklınıza gelmesi çok normal.Önemli olan üstüne düşüp kendinizi daha da içine düşürmemeniz.Sürekli kafanızı dağıtın.Geçecek illa ki :)

...her zaman birlikte ellerimiz
Tarihlere yazılacak bu ebedi sevgimiz. (O söylemişti bana)

Biri bana her şarkının onu hatirlatmasinin bir gün geçeceğini soylesin.
Biri bana askima yazık olmadığını, bir gün başka bir yerde başka birinin gözlerinde tekrar filizlenebilecegini soylesin
Tekrar sevebilecegimi, tekrar hayal kurabileceğini, tekrar ayaklarımın yerden kesilebilecegini soylesin
Gözlerindeki bulutun beni terk edeceğini soylesin.
Uzun zaman oldu aslinda ayrılalı. Unutmam gerekiyo. Haketmiyo biliyorum. Biri bana geçeceğini,her şeyin çok daha güzel olabileceğini soylesin. Aşkın bana ait olduğunu, ona bağlı olmadığını, bir gün başkasında tekrar yapabileceğini ve karşılık da bulabileceğini soylesin.
Ben bu kadar zayıf degilim. Sadece kalbim çok büyükmüş. :KK43:
Çocuk bile yaparsın şekil A ;)

...her zaman birlikte ellerimiz
Tarihlere yazılacak bu ebedi sevgimiz. (O söylemişti bana)

Biri bana her şarkının onu hatirlatmasinin bir gün geçeceğini soylesin.
Biri bana askima yazık olmadığını, bir gün başka bir yerde başka birinin gözlerinde tekrar filizlenebilecegini soylesin
Tekrar sevebilecegimi, tekrar hayal kurabileceğini, tekrar ayaklarımın yerden kesilebilecegini soylesin
Gözlerindeki bulutun beni terk edeceğini soylesin.
Uzun zaman oldu aslinda ayrılalı. Unutmam gerekiyo. Haketmiyo biliyorum. Biri bana geçeceğini,her şeyin çok daha güzel olabileceğini soylesin. Aşkın bana ait olduğunu, ona bağlı olmadığını, bir gün başkasında tekrar yapabileceğini ve karşılık da bulabileceğini soylesin.
Ben bu kadar zayıf degilim. Sadece kalbim çok büyükmüş. :KK43:
Ask karsilik bulursan guzeldir karsiliksiz seversende eziyettir hem sana hem kalbine hem beynine bu yuzden eger karsiliksiz ask yasamissan bundan kurtuldugn icin sevin git durumun varsa guzel bi alisveris yap yeni.kıyafetler al sonra dışarı cik o guzel havayi icine cek ve artik gelecek yasantina bak guzel seyler düşün umudun olsun umutsuzluk herseyin basi aslında ama seni emin ol ki askini sevgini ve seni hak eden bunlarn kiymetini bilecek biri vardir ve bunu arama o seni bulacaktir

Uc günlük dunyada kimse icin kendini yıpratmaya ve uzulmeye degmez yasayarak omrunu curuterek görmüş biriyim

Ayrılığınız daha yeniyse be yazık ki bunları yaşıyorsunuz ki ben de aynı moddayım. Gereken sadece Zaman. Zaman tüm hesapları kapatır. Ben de kendimi böyle avutuyorum.

Aynen. Oyle betty suan bende ayni durumdayim elim kolum.bagli bi sekilde hersey zamanla duzelecek insallah bu zalim hayat birgun kendi rayina girecek!

İnsan ilk zamanlar geçmiyo zannediyo, bi daha kimseyi sevemem zannediyo. Sonuçta sevgi duygusu sana ait, senin içinde olan bi şey, her zaman başkasına da yönelecektir... Sadece zamana ihtiyacın var. Daha çok yeni. Duygusal ihtiyaçlarının karşılanamadığı bi ilişkide ne kadar mutlu olabilirdin? Sana tavsiyem bu dönemde kuzgunlarının kafasını kes. İnsan ister istemez stalklıyo, çok sıradan bi haber alınca bile kafanda büyütüyosun.

Back
X