Lütfenn bakarmısınız ??

yasminnanneeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
5
0
1
32
Geçen ay 2 yaşına giren oğlum hasta oldu geçen hafta dişleride geliyor büyük ihtimal ishal ateş filanda oldu ilaç kullandık baya iyi geldi hamd olsun ama bu seferde çok huysuz sürekli ağlıyor konuşamıyor daha herşeye ıı ıı diye gösteriyor eliyle çocuk pskiyatrisine götürsemi daha erkenmi bilemedim göz teması filan kuruyor şükür sadece anne baba mama diyor çok yorulduk eşimle hastalıktan sonra huymu kaptı acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Kesinlikle götürmeniz gerekiyor. İki yaş için az kelime kullanıyor.
Ekran veriyor musunuz? Eğer ekran varsa kesmeniz gerekiyor.

Sadece 3 kelimemi yoksa sesler varmi mesela benim oglumunda kelimeleri azdı 1bucuk 2 aydır başladı kelime arttırdı ama sesler vardı hav hav mesela klimaya huuu yada şu yerine sup sup içer gibi ses cikariyori seslerle anlatıyor daha çok

Kelime sayısı az. Basit ikili cümlelere geçmesi gerekirdi. Anne gel, baba al gibi.... TV telefon ekran varsa sıfırlayıp bir uzmana danışın.

Kaç yaşında çocuğunuz cümle kurmak yok başka ay ay filan diye çok az kelime var aaa filan diyor bide

Kaç yaşında çocuğunuz cümle kurmak yok başka ay ay filan diye çok az kelime var aaa filan diyor bide
23 aylık bizimkiden kelimeler var dede nine mama miyav falan diyor ama gerisi seslerle cümle olarak çok az kullansanda anne meme baba ge(l) gibi cümleleri var cumle sayiliyorsa eger yeni başladı belki 2 ay bile olmamıştır

23 aylık bizimkiden kelimeler var dede nine mama miyav falan diyor ama gerisi seslerle cümle olarak çok az kullansanda anne meme baba ge(l) gibi cümleleri var cumle sayiliyorsa eger yeni başladı belki 2 ay bile olmamıştır
Maşallah darısı bizim başımıza bide kızmı erkekmi çocuğunuz benimki erkek

Maşallah darısı bizim başımıza bide kızmı erkekmi çocuğunuz benimki erkek
Erkek benimkide ya tekrar edin bol bol çokta konuş diye darlanayin öyle yapınca konusmuyodu bizimki kendi haline bıraktım bazi şeyleri hareketlerle falan anlattım sesleri fazla yapıyor çünkü seslerle daha çok anlattım sonra zaten kelime geliyor yavas yavas inşallah takın zamanda kelimeleri artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…