Gebeliğe Hazırlık Lütfenn bakınn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

biriccik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
39
11
3
30
Hanımlar gunaydın 2 aydır bebek istiyoruz eylülde yumurtalık kistim cıktı yasmin kullanarak 21 günde gecirdim 14 ekimde adet oldum ve adet bitiminden beri gün asırı birliktelik yasıyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve 2 gundur bembeyaz kokusuz kasıntısız süt kesiği gibi peynirimsi gibi topak topak akıntım var mantar olabilir mi ki dedim ama kasıntı ve koku yok. Mantarsa da bunun gebeliğe bi engeli varmı acaba

Hanımlar gunaydın 2 aydır bebek istiyoruz eylülde yumurtalık kistim cıktı yasmin kullanarak 21 günde gecirdim 14 ekimde adet oldum ve adet bitiminden beri gün asırı birliktelik yasıyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve 2 gundur bembeyaz kokusuz kasıntısız süt kesiği gibi peynirimsi gibi topak topak akıntım var mantar olabilir mi ki dedim ama kasıntı ve koku yok. Mantarsa da bunun gebeliğe bi engeli varmı acaba
Dediğin akıntının aynısının olduğu ay hamileydim . Bembeyzdı . İnşallah hamilesindir

Canım yumurtlaman ne zaman oldu biliyomusun benimde yumurtladan 1 hafta sonra böyle akıntım geldi ve hamileyim zaten o beyaz akıntıdan 2 gün sonra kahverengi yerleşme kanamam oldu yumurtlama tarihini biliyormusun adetin kaç gün sürüyor döngün kaç mesela

Canım yumurtlaman ne zaman oldu biliyomusun benimde yumurtladan 1 hafta sonra böyle akıntım geldi ve hamileyim zaten o beyaz akıntıdan 2 gün sonra kahverengi yerleşme kanamam oldu yumurtlama tarihini biliyormusun adetin kaç gün sürüyor döngün kaç mesela
28 gün sürüyor 14 ekimde hasta oldum

Dediğin akıntının aynısının olduğu ay hamileydim . Bembeyzdı . İnşallah hamilesindir
ay gercekten mi ya :)) inşallahh.. sizinde topak topak peynirimsi gibimiydi anneme söyledim mantarmı ki dedi ama hic koku kaşıntı yok. gecen cumartesi pazar yumurtlama günüm oluyor hesaba gore sizinde mi 1 hafta sonra geldi

benimde hesaplara göre gecen cumartesi pazar yumurtlama gunum carsamba persembede bu oldu bugun pek yok gibi ama bilmiyorm inşallah mantar değildir :(

Yani 21-26 arası yumurtalama zamanı olsa hamileysen akıntı normal dedim ya tam bir hafta sonra olmuştu bende korktum hatta ben ama aklıma da gelmişti bir ihtimal hamilelik şükür hamileyim
ay cok şüküür :) Allahım kucagına almayı nasip etsin canımm.. peki senin akıntın nasıldı

benimde hesaplara göre gecen cumartesi pazar yumurtlama gunum carsamba persembede bu oldu bugun pek yok gibi ama bilmiyorm inşallah mantar değildir :KK43:
Test yapman için erken canım hatta bende yapmıştım çıkmadı çünkü zaten döllenme olur olmaz idrar testi yapmışım ama 1 hafta sonra yaptım çok çok silik hatta ışıkta gölgesi vardı ertesi gün çok inceydi hatta o gün kan testi 12 çıkmıştı yani. Daha çok çok yeniydi

Hatta şunuda söyliyim ovulasyon testi yaptım ama boşuna para vermişim bilemiyorum yada bu ay 1 den fazla kere yumurtladım çünkü doktorum normalden 4 gün geç yumurtlamışsn dedi başka doktora gittim oda aynısını söyledi ve bebekte zaten 4 gün küçük çıkıyor yani ben 1-2 eylül gibi yumurtlamışım 8-9 da bu akıntı geldi

Test yapman için erken canım hatta bende yapmıştım çıkmadı çünkü zaten döllenme olur olmaz idrar testi yapmışım ama 1 hafta sonra yaptım çok çok silik hatta ışıkta gölgesi vardı ertesi gün çok inceydi hatta o gün kan testi 12 çıkmıştı yani. Daha çok çok yeniydi
mantar diye gitsem ilac verecekler gitmiyimmi napıyım bilemedim benimkide uzayan degil topak topak

Hatta şunuda söyliyim ovulasyon testi yaptım ama boşuna para vermişim bilemiyorum yada bu ay 1 den fazla kere yumurtladım çünkü doktorum normalden 4 gün geç yumurtlamışsn dedi başka doktora gittim oda aynısını söyledi ve bebekte zaten 4 gün küçük çıkıyor yani ben 1-2 eylül gibi yumurtlamışım 8-9 da bu akıntı geldi

kuzum ya banada dua et lutfen :) kaç gün devam etti o akıntı sende koku yanma kaşıntı varmıydı bende yokda onun için soruyorum aynı olabılırmı dıe

kuzum ya banada dua et lutfen :) kaç gün devam etti o akıntı sende koku yanma kaşıntı varmıydı bende yokda onun için soruyorum aynı olabılırmı dıe
Valla yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü anlıyorum seni ama beklentini yüksek tutma ama allahın izniyle inşallah hamilesindir benimde yanma koku falan yoktu canım 2 gün sürdü sonrada yerleşme kanaması oldu ama bu kanama herkeste olmayabilirde ilişkiden 10 -12 gün geçtimi canım

canım benimde o akıntı geldi ama hamile değilim:( sen yumurtlamadan kaç gun sonra öğrendin ben yumurtlamadan 10 gün sonra kan verdim 1.20 cıktı değerim

canım benimde o akıntı geldi ama hamile değilim:KK43: sen yumurtlamadan kaç gun sonra öğrendin ben yumurtlamadan 10 gün sonra kan verdim 1.20 cıktı değerim
Canım 1-2 eylülde yumurtlama oldu 14 eylülde kanda küçükte olsa cıktı değer 12.1di

Back
X