Lütfenn Dr.Fazile Akyüz Gölgeci hakkında yorum alabilir miyim en acilinden????

zeyzey1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
34
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba ben bu cuma günü medicalpark bahçelievlere gideceğim dr.fazile hanıma baktım hem çok hastası yok bu benim için önemli sıra beklemekten bıktım artık önceki doktorum sayesinde hemde benim sorunum tekrarlayan düşükler ile ilgili ihtisas yapmış olması en önemli nedeni. yalnız formdan araştırdım birkaç iyi yorum haricinde başka bilgi yok hakkında tabi buda bana yeterli değil acaba Fazile hanıma giden var mıdır aranızda? bana hakkında bilgi verirmisiniz lütfennn :44:

mademki kimse cevap vermedi kimse tamınıyor demekki ben gittim doktora çokta memnun kaldım güleryüzlü bir hanım sorduğunuz sorulara gayet açıklayıcı cevaplar veriyor üstelik ameliyata girmesi lazımdı ama bana hiç acele ettirmedi test sonuçları için gidicem bakalım tedavi süreci nasıl onuda yazarım burdan ne demeişler tırnağın varsa başını kendin kaşıycaksın :44:

zeyzey1985 bende fazile akyüz gölgeci hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum,çok fazla yorum bulamadım kendisi hakkında,tedavi süreciniz nasıl geçti,memnun musunuz ilgisinden?tavsiye eder misiniz?Ve rica etsem eklemek istediğiniz farklı yorumlarınız varsa dr hanımla ilgili yazarmısınız?

Merhaba ben 2 yıldır Dr. Fazile Akyüz'e gidiyorum. Cok memnunum.
Hastasına yeterli zamanı ayırıyor, dikkatli muayene ediyor. Bir hastasını tedavi etmek icin Rusya'dan ilac getirttigini biliyorum. Tavsiye ederim.

Merhaba ben 2 yıldır Dr. Fazile Akyüz'e gidiyorum. Cok memnunum.
Hastasına yeterli zamanı ayırıyor, dikkatli muayene ediyor. Bir hastasını tedavi etmek icin Rusya'dan ilac getirttigini biliyorum. Tavsiye ederim.

normal doğumumu sezeyanımı destekliyor doğum yapanlar ltfn yardm

Herkese merhaba. Fazile hanima kesinlikle gitmeyin derim. Gecen hafta gittim ben de. Odaya girdigim zaman resmen suratima sen de nerden ciktin gibi manasizca bos bos bakti. O an odadan cikmayi dusundum ama nedense basiretim baglandi:) ilk kez muayene olacagimi gebelik oncesi ne yapilmasi gerektigini sordum ama ne yazik ki dogruduzgun bir cevap yok. Birakin ne yapacagini falan anlatmayi sordugum sorulara bile dogruduzgun cevap vermedi. Boyle bir doktorda insanlar niye dogum yapmak isterler anlam veremedim. Herseyi 3 kez sormaniz gerekiyor ki cani isterse cevap versin. Ben boyle bir doktor ne gordum ne duydum. Kesinlikle tavsiye etmem kimseye

okadar mı kötü bende ona gitmeyi düşünüyorum bilgi olarak iyi geldi bir arkadaşım onda doğum yapmış çok memnun kalmış çok bilgili ve doğru teşhis koyuyor dedi benimde bir düşüğüm var siz kime gidiyorsunuz şimdi peki memnunmusunuz

BEN DR FAZİLE HANIMA GİDİYORUM . GERÇEKTEN İLGİLİ BİLGİLİ TECRÜBELİ GÜLERYÜZLÜ Bİ DOKTOR . AYRICA ALMANYADA UZUN YILLAR ÇALIŞMIŞ . HASTASININ HERŞEYİYLE İLGİLENİYOR . ULTRASON YAPIYOR . DOPLER YAPIYOR . DÖRT BOYUTLUDA GEREKİRSE YAPIYOR . KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM ... MUAYENEDE VE DOĞUMDA KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDEBİLDİĞİM Bİ HEKİM ..

1 gün önce MEDİPOL MEGA BAĞCILAR Hastanesindeki Dr.Fazile Akyüze gittim ve hiç memnun kalmadım.Resmen suratı sirke satıyor.İnsan hastasına bir tebessüm eder.Soru soracağına pişman ediyor insanı..Çok itici bir doktor.Kadın doktorunun güleryüzlü olması gerek bence.Böyle suratsız olunca insan bir daha gitmek istemiyor...Medipolde tavsiye edeceğim tek Dr.Betül Yorgunlar...Güleryüzlü ,sempatik , hastasıyla iletişimi çok iyi...

Merhabalar şekerim gercekten fazile hanimdan bahsetmiyosun herhalde...onunkadar sakin güleryüzlü alççakgönüllü ilgili bilgili bi doktorami bunlari söylüyosun şaşakaldım...tecrübeside cabası.istersen cv sine bi bakta konuşalim...ben çok menunum tavsiye ettigim herkeste cok memnun kaldi.sağlığıni önemseyen herkese şiddetle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…