lütfennn bakin cok kötüyüm

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
7 haftalik hamileyim ve bugun banyo yaptim affedersiniz vajinal temizlik yaptim jiletle ve suan kan geldi peceteye ama jiletle bir yerimi mi kestim yoksa hamileligimle mi alakalo bilmiyorum nasil anlicam yardim edin

7 haftalik hamileyim ve bugun banyo yaptim affedersiniz vajinal temizlik yaptim jiletle ve suan kan geldi peceteye ama jiletle bir yerimi mi kestim yoksa hamileligimle mi alakalo bilmiyorum nasil anlicam yardim edin
Tekrar lavaboya gittiginiz zaman peceteyi biraz vajinanin icini silin anlarsiniz ya da idrar flan yaparken kan gelir benim öyle oluyor bazen kahverengi geliyor idrarla beraber

bence tekrar lavaboya git cnm sil mendille geliyormu gelmiyormu?

simdi tekrar peceteyle sildim hic kan fln gelmedi neydi az onceki ya bebekle alakali olsa hemen durmazdi demi kan

gecmis olsn cnm nasil yani erken dogum mj yaptirdilar
Canim biz esimle 1 sene almanyada kaldik evlendikten sonra ( mecburiyetten ) ve ben hemen hamile kalmistim evlendikten sonra. neyse sevindik tabiki almanyada bi doktora gidiyordum tavsiye uzerine. Benim ilk hamileligim oldugu icin pek bilmiyordm ne yapiliyor fln diye. Meger ben hamile kaldigimda infeksiyon olusmus fakat bunu doktorum hamileligim boyunca farketmedi. Nasil farketsinki hic afedersiniz ( alttan ) dogru duzgun muayene etmedi. 22 haftalikken hafiften bir kanama geldi ve ben esimle acilen hastahaneye gittim. Konu sahibinin dedigi gibi 3 saat rahat beklettiler. sonra geldi doktor bakti alttan,, rahimde 2 cm fln acilma olmus. Hic ilac fln vermedi sancim yoktu ozaman. hastahaneye yatirdilar ve ertesi gun suyumu patlatip sunni sanciyla dogum yaptirdilar :( o olaydan sonra dogma buyume olan yerime yani belcikaya donduk. Burasi binkat daha iyi almanyadan ! oglumun mezarligi almanyada kaldi :( ona uzuluyorum

simdi tekrar peceteyle sildim hic kan fln gelmedi neydi az onceki ya bebekle alakali olsa hemen durmazdi demi kan
bebekle alakali olsa aralikli gelir cnm... benimde bu hamileligimde ilk ayda biraz kan gelmisti korkup acile gittim biseyim yoktu. ama icin rahat etmezse yine bi dr gorun

yat uzan dinlen canim
telefon yokmu acil servisini arayip soramazmisin gebelik bolumunun ?
ben fransadaayim normal acilde çok beklerler ama dogum hastanesinde daha hizli ilerliyor isler

kasik agrin falan varmi ?
daha çok erken bebekde bi anomali varsa zaten doga isini hallediyor
saglikliysada her halukarda dogar dr hatasi yoksa tabi yukardaki arkadas gibi ama dedigim gibi seninki çok erken daha yeni hamilelik bol bol dinlen riske atma

Canim biz esimle 1 sene almanyada kaldik evlendikten sonra ( mecburiyetten ) ve ben hemen hamile kalmistim evlendikten sonra. neyse sevindik tabiki almanyada bi doktora gidiyordum tavsiye uzerine. Benim ilk hamileligim oldugu icin pek bilmiyordm ne yapiliyor fln diye. Meger ben hamile kaldigimda infeksiyon olusmus fakat bunu doktorum hamileligim boyunca farketmedi. Nasil farketsinki hic afedersiniz ( alttan ) dogru duzgun muayene etmedi. 22 haftalikken hafiften bir kanama geldi ve ben esimle acilen hastahaneye gittim. Konu sahibinin dedigi gibi 3 saat rahat beklettiler. sonra geldi doktor bakti alttan,, rahimde 2 cm fln acilma olmus. Hic ilac fln vermedi sancim yoktu ozaman. hastahaneye yatirdilar ve ertesi gun suyumu patlatip sunni sanciyla dogum yaptirdilar :KK43: o olaydan sonra dogma buyume olan yerime yani belcikaya donduk. Burasi binkat daha iyi almanyadan ! oglumun mezarligi almanyada kaldi :KK43: ona uzuluyorum
cok üzüldüm cnm gecmis olsun inşallah bebegini sag saglim kucagina alirsin rabbim tekrardan ayni acilari yasatmasin doktoru sikayet edeydin yaptigi ihmal yanina kalmasaydi

yat uzan dinlen canim
telefon yokmu acil servisini arayip soramazmisin gebelik bolumunun ?
ben fransadaayim normal acilde çok beklerler ama dogum hastanesinde daha hizli ilerliyor isler

kasik agrin falan varmi ?
daha çok erken bebekde bi anomali varsa zaten doga isini hallediyor
saglikliysada her halukarda dogar dr hatasi yoksa tabi yukardaki arkadas gibi ama dedigim gibi seninki çok erken daha yeni hamilelik bol bol dinlen riske atma
valla ztn hep uzaniyorum evimin temizliğinibile yapmıyorum iki kez bebegimi kaybettigim icn suan bakiyorum kan fln bjsey yok surekli gidiyorum wc siliyorum bisey yok ins jiletle bir yerimi kesmisimdir onla alakalıdır ben sabah kalkar hastaneye giderim kalp atisini daha duymamıştım ins bsy yoksa onu da duyarim en azından icim rahat eder

Back
X