lütfennn bakin cok kötüyüm

cok üzüldüm cnm gecmis olsun inşallah bebegini sag saglim kucagina alirsin rabbim tekrardan ayni acilari yasatmasin doktoru sikayet edeydin yaptigi ihmal yanina kalmasaydi
saol cnmbenim rabbim cumlemize nasip etsin sagsaglim bebeklerimizi dunyaya getirmemizi❤️ o an sikayet etmek kimsenjn aklina gelmiyor cnm.. Rabbim kimseye yasatmasin

Lutfen üzülme ve uzanıp dinlen emin ol bebeğin seni hisseder benimde 4 ayıma kadar devamli kanamam oldu uzan en yakın zman da hastaneye git kontrollerini aksatma geçmiş olsun

Lutfen üzülme ve uzanıp dinlen emin ol bebeğin seni hisseder benimde 4 ayıma kadar devamli kanamam oldu uzan en yakın zman da hastaneye git kontrollerini aksatma geçmiş olsun
persembe kadin doktorumda randevum varda yine hastaneye giderjm ben sabah agrim fln var derim hastaneye anca oyle bakarlar yoksa bakmazlar sende inş sag saglim al evladını kucagina almissanda eger allah acisini göstermesin

valla ztn hep uzaniyorum evimin temizliğinibile yapmıyorum iki kez bebegimi kaybettigim icn suan bakiyorum kan fln bjsey yok surekli gidiyorum wc siliyorum bisey yok ins jiletle bir yerimi kesmisimdir onla alakalıdır ben sabah kalkar hastaneye giderim kalp atisini daha duymamıştım ins bsy yoksa onu da duyarim en azından icim rahat eder
ah kiyamam canim yaa
Allah tamamina ertdirsin insallah bu sefer

persembe kadin doktorumda randevum varda yine hastaneye giderjm ben sabah agrim fln var derim hastaneye anca oyle bakarlar yoksa bakmazlar sende inş sag saglim al evladını kucagina almissanda eger allah acisini göstermesin
fransada ekografi yapmiyoalr 13. haftadan once
7. haftada kahverengi akinti var diye gidip kalp sesini duymustum içim rahat etmisti
insani zorla yalana sevkediyolar
kan tahlilide vermiyolar , adet yoksa tamam hamilesin bu_ kdr oldu bitti ..:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Ayy gercekten mi bu kadar da oldugunu bilmiyordum
Tabi cnm müslümaniz diye yapdilar hani sünnet parasini sigortaya ödetmek istedigimizi düspndüler cocugun pipisi bilya gibi sisiyodu cisini yapamiyodu sürekli agliyodu hastaneye götürdük oglumu soguk cesmenin altina soktular cisini yapsin diye daha neler neler en son sinirlendim aldim dr un elinden kesiyosaniz kesin kesmiyosaniz iskence ettirmem cocuguma dedim incelememiz lazim dedi bende inceleme falan yok annesi benim ben bilirim cocugumun nesi var dedim aldim ciktim hastaneden. Gittim arap dr a 200€ verdim müslüman usulü sünnet ettirdim masallah o günden belli tik yok oglumda.
Allah onlarin belalarini versin

Tabi cnm müslümaniz diye yapdilar hani sünnet parasini sigortaya ödetmek istedigimizi düspndüler cocugun pipisi bilya gibi sisiyodu cisini yapamiyodu sürekli agliyodu hastaneye götürdük oglumu soguk cesmenin altina soktular cisini yapsin diye daha neler neler en son sinirlendim aldim dr un elinden kesiyosaniz kesin kesmiyosaniz iskence ettirmem cocuguma dedim incelememiz lazim dedi bende inceleme falan yok annesi benim ben bilirim cocugumun nesi var dedim aldim ciktim hastaneden. Gittim arap dr a 200€ verdim müslüman usulü sünnet ettirdim masallah o günden belli tik yok oglumda.
Allah onlarin belalarini versin
Gecmis olsun canım ya Türkiyemin gözünü seveyim kimse begenmiyor ya ben seviyorum valla memleketimi

Back
X