Lütfennn Rica Ediyorum...

Arkadaşlar merhaba siz hamışlerden mınıcık bır rıcam var hamılelerın duası kabul olurmus lutfen benımde bebegım olsun benım için dua edermısınız ?

Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat versin canım aminnn

Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

Allah razi olsun Rabbim evlatlarnza saglkli uzun omur versin

Ben de bu ay denemek istiyorum arkadaşlar. Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla sıhhatla kucağa almayı nasip etsin. En büyük hayalim bu forumdan yakın zamanda doğum yapanlar bir şekilde bebekleriyle bir araya gelmeleri :)

Allahım isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat versin, Yaradanada hayırlı bir kul eylesn inşallah herkein yüzü gülsün çocuksuz yuva kalmasınn Rabbimm (AMİN)

Amin tatlım benim daha yok bebiş kan sonucunu bekliyorum. Ama içimden geldi dua etmek :KK16:
Çok tesekkur ederım canım kusura bakma mesjnı yenı gordum sıteye gırmıyrdum epeydır . Kan sonucun bellı oldumu canım :)

Ben de bu ay denemek istiyorum arkadaşlar. Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla sıhhatla kucağa almayı nasip etsin. En büyük hayalim bu forumdan yakın zamanda doğum yapanlar bir şekilde bebekleriyle bir araya gelmeleri :)
Çok tesekkrler canım inş hayal ettgın o gunlerde gelır :)

Allahım isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat versin, Yaradanada hayırlı bir kul eylesn inşallah herkein yüzü gülsün çocuksuz yuva kalmasınn Rabbimm (AMİN)

Amınnn canım cok saol. Sağlıkla kucagına alırsın ınş bebegını :)

Back
X