• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfennn yardımcı olun nişanlımm bana ve aileme küfür ediyor

winonaryder

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
61
0
6
İstanbul
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım:43::43::43:

Cevabı yazmışsın , geriye sadece kararlı olup uygulamak kalıyor.
Geç olmadan harekete geç bence.

küfrün her türlüsü iğrenç bence.
hele de aileye ediliyorsa affedilir bir yanı yok...

şimdilik küfür ediyo evlendikten sonra daha ileri gideceğinden emin olabilirsin..
herşey alttan alınmaz,eyvallah edilmez,hoşgörülmez...
bunlar senin değerini belirler...
valla bana kalırsa yolun başındayken yakma kendini ama şu anda sana kim ne söylese boş gelir...
değişebileceğini düşünürsün,evlenice geçer dersin ama iyi düşün....
basit bişey değil yaptığı...

nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım:43::43::43:

Daha şimdiden ailenize küfür hakaretler eden yarın bir gün neler yapmaz bir düşünün...bunun sonu yok gibi geldi..rengini belli etmiş nişanlınız..:27:
Size ayrılan falan diyemem ama kendi açımdan düşününce böyle bir evliliği yapmazdım gibime geliyor..

Benim eski sözlüm cekilmez bir adamdi herseyine katlandim sevgiliyken, sözlendikten kisa bir zaman sonra aileme laf etmeye basladi küfürde degil. Iste senin ailen isi yokusa sürüyor falan gibilerinden laflar ediyordu söyleler böyleler. Bir sustum iki sustum sonra yüzügü attim. Zaten kendisi hep haksizdida ailemi sucladigi seyleri kendi yapiyordu aslinda. Neyse demem o ki hickimseye ailene küfretirme...

ben olsam ayrilirdim, seni bilemem...
ama evlendikten sonra erkeklerin degisiminin iyi yonde olmayacagini bilmeni isterim.

cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım:43::43::43:

Daha şimdiden ailenize küfür hakaretler eden yarın bir gün neler yapmaz bir düşünün...bunun sonu yok gibi geldi..rengini belli etmiş nişanlınız..:27:
Size ayrılan falan diyemem ama kendi açımdan düşününce böyle bir evliliği yapmazdım gibime geliyor..

cok sey yaadık öğrenciykende bana cok destek oldu her zaman yanımda kosar gelirdi ama öfke problemı var cokkk ciddi cok uzgunum cok acı cekiyorum:43::43:

birgün size yıllardır küfrediyordu demekten iyidir.
ben çok iyi bir adam olduğu için duymamazlıktan gelmişytim dersin

bu küfürler azalmaz. sen bilirsin

Nişanlınızı şimdi durdurmazsanız ileride bu emin olun ki küfürle kalmaz herkes haddini bilmeli o kim ki sizin anneciğinize küfür etsin.

normalde iyi ne demek, bi insan ya iyidir ya kötüdür seninki bide terbiyesiz, ne demek anneye ablaya küfür etmek, sinirlenince kendini kaybediyomuş seni dövse öldürse napıcan, hala akıl istiyosan ayrılmaya niyetin yok demektir, mantıklı olsan zaten tanımadığın insanlardan akıl danışmaz tekmeyi basardın

Allah korusun benim nişanlım aileme küfür etseydi 1 salise düşünmezdim. bir tek o mu sinirleniyor. hadi sende bi sinirlendiğinde onun ailesine küfür ette başına gelecekleri gör. ayrıca hiç anlamam küfür edince bahanesi sinirlenmek. peki çok mutluyken ailene sevgi sözcükleri söylüyor mu? ama açıkça fikrimi söylemem gerekirse, daha baştan çok iyi bir insan falan diye giriş yapmışsın, sinirlenince kendini kaybediyor demişsin. bence sen olayı kendi içinde zaten basitleştirmişsin. o yüzden Allah yardımcın olsun. nişanlıyken böyleyse evlenince düşünemiyorum.

cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım:43::43::43:

Bide kötü olsa nasıl olurdu merak ettim:ssz: ailen keşke ikna olmasaymış,bi kez daha görüyoruz ki "aileler" durduk yerde "olmaz"demiyorlar..birde "cömert"kelimesine takıldım??acaba sizin vazgeçemediğiniz bu olabilir mi?

Son düzenleme:
iyi olan bır adam ailene küfür etmez iyi olduğunu düşünme öfke kontrolü basıte alınacak bı durum değil yarın öbürgünde iyi bi adam ama sınırlenınce dövüyora gidebilir iş karakter değişmez ailene açıkça sıze küfür ediyor dersen zaten ayrılmak istediğne destek olurlar ama siz bu şekilde kabullencek gibisiniz normalde ıyı diyerek hoş görmeye çalışıyorsunuz çünkü sizin hayatınız sizin kararınız yolun başındasınız evlendıkten sonra ayrılmak çok daha zor

kardeşim normalde ne demek adamı delirtmeyin, anormalde mi kötü bi insan, ne demek oluyo bu Türkçede, evlende gör yaa off bıktım bu sünepe nişanlı kızların konularından

Back
X