Peki idrardaki ikinci cizgi :/Progestan yapar canım mide bulantısı baş dönmesi
İdrarın da çok net belli oluyor ama kanda degerim 2 ciktiTestlerin yanlış olma ihtimali çok düşük 2. çizgide hamilesiniz bence
Bir kaç test yap hepsi çift çizgiyse hamilesin sonra bidaha kan testi yaptırırsınİdrarın da çok net belli oluyor ama kanda degerim 2 cikti
İnşallah çok teşekkür ederimm:)Bir kaç test yap hepsi çift çizgiyse hamilesin sonra bidaha kan testi yaptırırsın
Testi tekrarlarsan yaz buraya merak ettim :)İnşallah çok teşekkür ederimm:)
Tabii ki:)Testi tekrarlarsan yaz buraya merak ettim :)
Beklemediğim bişeydi aslında hayırlısı bakalimkan Testini tekrarlamalisin. 5 ve üstü hamilelik demek. Ama 3 gün geçmesine rağmen değer düşük gibi. Belki kimyasal gebeliktir adetle gidebilir. Stres yapmayın. Olmasa bile istiyorsaniz dilerim diğer ay hamile kalırsınız
Canım hamile değilsin.iltahap enfeksiyon olabilir. Progestan baş dönmesi ve uyku yapar.ayrica kanda 2 çıkmış kanda gebelik yok idrarda olması mümkün değil.ilk önce kanda olur o hormon sonra idrara geçer.Merhaba adet gunum geçince doktorum progestan ilacını verdi 3 gun kullandım ama baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle şüphelenip tekrar idrar testi yaptım ve hemen ikinci cizgi belirgin bi şekilde çıktı fakat kan tahlilim 2 bu durumda ne oluyor
Ama idrar da çok net ikinci cizgi varCanım hamile değilsin.iltahap enfeksiyon olabilir. Progestan baş dönmesi ve uyku yapar.ayrica kanda 2 çıkmış kanda gebelik yok idrarda olması mümkün değil.ilk önce kanda olur o hormon sonra idrara geçer.
Canım test bozuk o zaman düşük de olsa böyle bir ihtimal var.kanda gebeligin 2 çıkmış.bir hafta daha bekle o zaman ama sana söyleyim ilk olarak kana sonrada idrara yayılır bu gebelik hormonu canım.adetin kaç gün geciktiAma idrar da çok net ikinci cizgi var
Teşekkür ederim 1 haftaCanım test bozuk o zaman düşük de olsa böyle bir ihtimal var.kanda gebeligin 2 çıkmış.bir hafta daha bekle o zaman ama sana söyleyim ilk olarak kana sonrada idrara yayılır bu gebelik hormonu canım.adetin kaç gün gecikti
Merhaba adet gunum geçince doktorum progestan ilacını verdi 3 gun kullandım ama baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle şüphelenip tekrar idrar testi yaptım ve hemen ikinci cizgi belirgin bi şekilde çıktı fakat kan tahlilim 2 bu durumda ne oluyor
Daha önce hiç gecikirmiydi doktora sordun mu.cift çizgi çıktı bu nasıl olur falan diye ?Teşekkür ederim 1 hafta
Ama idrar da çok net ikinci cizgi var
Canım. Kızın kan tahlilinde 2 çıkmış.test yanlış bence.yoksa çıkardı yani.Testini buraya da atar mısın peki bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?