- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
Canım. Kızın kan tahlilinde 2 çıkmış.test yanlış bence.yoksa çıkardı yani.
Canım. İyi de kana karışmadan idrarda nasıl çıkıyor onu anlayamadım ben.?Öyle diyorsun da burda yine bi arkadaş vardı onunda galiba 2 çıkmıştı ben oda bir hafta sonra kadar baktırdı değer artmış hamile şuan yeni daha hamile işte kız idrarda da pozitif diyo kesin hamile bence
Hamile olablrsin bence netleşmeden zararlı olabilck ilacı kullanma. Ayrıca bazıları kesin olark kabl etmesede. İdrar testi yeterli hamilelik için. Ben hiç kan tahilili yapmadım. Adetin geçti diye biye doktor hemen ilaç verdi ben de onu anlamadımMerhaba adet gunum geçince doktorum progestan ilacını verdi 3 gun kullandım ama baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle şüphelenip tekrar idrar testi yaptım ve hemen ikinci cizgi belirgin bi şekilde çıktı fakat kan tahlilim 2 bu durumda ne oluyor
Yaptım öyle bişey ama bilemiyorum olabilir mi degerim yükselir miHamile olablrsin bence netleşmeden zararlı olabilck ilacı kullanma. Ayrıca bazıları kesin olark kabl etmesede. İdrar testi yeterli hamilelik için. Ben hiç kan tahilili yapmadım. Adetin geçti diye biye doktor hemen ilaç verdi ben de onu anlamadım
Yarın yine yap değerin yeni yükseliyor sanırım. Bence hamilesin.İlacı dün bıraktım testi bugün yaptım
Umarim cok teşekkür ederimYarın yine yap değerin yeni yükseliyor sanırım. Bence hamilesin.
Canım ben hiç değerleri bilmyrm dediğm gibi sadece idrar testi yaptım 10. Haftamda da dra gittm ultrsna baktı. Hiç değerlerle işim olmadı.Yaptım öyle bişey ama bilemiyorum olabilir mi degerim yükselir mi
Nasıl yani kan testi hiç yapılmadı miCanım ben hiç değerleri bilmyrm dediğm gibi sadece idrar testi yaptım 10. Haftamda da dra gittm ultrsna baktı. Hiç değerlerle işim olmadı.
Yurtdışndym ben canım ondandr belki. Doktor yapmadı sadece norml kan değerlerime bakıldı. Onun dışında hamilelkle alakalı değerleri blmyrm hiç. Burda idrar testi pozitifse tamam. Sonrada ultrsnla kontrl oldu bitti maşaAllahNasıl yani kan testi hiç yapılmadı mi
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşallah:)Yurtdışndym ben canım ondandr belki. Doktor yapmadı sadece norml kan değerlerime bakıldı. Onun dışında hamilelkle alakalı değerleri blmyrm hiç. Burda idrar testi pozitifse tamam. Sonrada ultrsnla kontrl oldu bitti maşaAllah
Anca resmi kucultunce yukleyebiliyorum
İki test daha yaptım onlarda da ikinci cizgi var ne kadar kötü bi durummuşHamilesin sen canım benden demesi tekrarla kan testini
İki test daha yaptım onlarda da ikinci cizgi var ne kadar kötü bi durummuş(
Yalnız az önce az bi kanamam oldu açık pembemsi bi kanama peçeteye geldi devamı yok henuzHamilesin 1 hafta sonra kan testi ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?