• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri lutfennnnn demircan hotel ili bilgi verin bana

nere84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
39
0
36
İngiltere
merhaba arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum ve memorial hastanesine tup bebek tedavisi icin gelecegiz geln ay allah istersa ve onun yaninda demircan hotel diye bir yer varmis dediler bize ve esim ve ben nasil bir yer oldugunu cok merak ediyoruz.temiz ve guvenilir bir yermi acaba??icinizde daha once o otelde kalan varsan lutfen bana nasil bir yer olduguyla ilgili bilgi verirmisiniz.veye o oteli bilenler varsa aranizda.simdiden hepinize cok ama cok tesekur ediyorum arkadaslar.........

Son düzenleme:
biz 2 yıl önce kalmıştık orda........en ucuz otellerden biri orası...çok temiz sayılmaz ama güvenilir......semt olarakta ucuz bi yerde oldugu için bizce çok cazipti.....memorıaldende çok kaln oluyo orda.o yıl en az tanıştıgımız 5 aile vardı............para yönünden sıkıntınız yoksa daha güzel oteller bulabilirsiniz bence...ama kalınmayacakta bir yer degil yani......

bizde düşünüyoruz ücretler hakkında bilgnizi varmı kafamız çok karışık raporlu olsa ne kadar oluyor raporu biz çıkarıp mı gidiyoruz yoksa ordan mı çıkarıyorlar.

biz 2 yıl önce kalmıştık orda........en ucuz otellerden biri orası...çok temiz sayılmaz ama güvenilir......semt olarakta ucuz bi yerde oldugu için bizce çok cazipti.....memorıaldende çok kaln oluyo orda.o yıl en az tanıştıgımız 5 aile vardı............para yönünden sıkıntınız yoksa daha güzel oteller bulabilirsiniz bence...ama kalınmayacakta bir yer degil yani......[/

canim cok sagol bana yazdigin icin..evet daha guzel hoteller vardir ama onlarda cok pahalidirlar anaormal derecede.....:1:

bizde düşünüyoruz ücretler hakkında bilgnizi varmı kafamız çok karışık raporlu olsa ne kadar oluyor raporu biz çıkarıp mı gidiyoruz yoksa ordan mı çıkarıyorlar.

merhaba canim raporlu oluyor bildigim kadariyla ama cok detayli bilmiyorum o konuda pek fazla bir bilgim yok kusura bakma cok yardimci olamadim sana.
biz raporsuz gidecegiz allah istersa bize 3000 euro soylediler tum tedavi ve ilaclarlan birlikte.birtek bizden bazi kan tahlileri istediler onlar haric.ama o tahlileri baska yerde de yaptirip oyle gidebilirsiniz isterseniz cunku o tahliler memorialde 450 euro falan tutarmis bize oyle soylediler...

Back
X