- 9 Ocak 2018
- 76
- 27
- 88
- 31
- Konu Sahibi Betusskuruu
-
Canım daha küçüktür ondan görünmemiş olabilir bekle az daha inşallah kötü bişey olmaz iyi düşün iyi olsun. Benimde değerim 3140 çıktı görünmedi ama alttan bakmadı doktorum gerek yok küçük daha dedi bu cuma tekrar gitcemArkadaslar reglim 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım 2 gün arayla 3 tane yaptım hepsi pozitif çıktı. Bugün doktora gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdim 3041 çıktı betahcg. Dış gebelik olabilir dedi. Cuma günü tekrar bakıcak delirmek üzereyim. Yaşayan var mı bunu?
Benim 5 hafta 3 gün sanırım canım tabi veririm haber inşallah ikimizde güzel haberler alırızSenin kaç haftalık tahmini canım benim 5 hafta falan oluyor tahminlere göre. Durumumuz nerdeyse aynı haber ver sende bana cuma günü hayırlı haberler inşallah
Canım dert etme kendine böyle 6. Hafta da bile görünmeyen keseler olabiliyor. Bir de doktorlar ben ve eşimin kuzeni de dahil hep en başta dış gebelik diyip bizi cehennemin dinine attılar sağlıklı olduğunu öğrenene kadar. Her zaman en kötüsünü düşünüp söylüyorlar.. sen içini ferah tutArkadaslar reglim 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım 2 gün arayla 3 tane yaptım hepsi pozitif çıktı. Bugün doktora gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdim 3041 çıktı betahcg. Dış gebelik olabilir dedi. Cuma günü tekrar bakıcak delirmek üzereyim. Yaşayan var mı bunu?
Korkmayın doktorlar keseyi görene kadar bunun olabileceğini herkese söylüyorlar, keseyi gördükten sonra birde kalp atışını duymak için bekleyeceksiniz onda da boş gebelik olabilir diyorlar.. yani bebeği tam anlamıyla görmeden bütün olabilecek şeyleri söylüyorlar.. içinizi ferah tutun inşallah keseyi görür kalp atışlarını da duyarsınızArkadaslar reglim 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım 2 gün arayla 3 tane yaptım hepsi pozitif çıktı. Bugün doktora gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdim 3041 çıktı betahcg. Dış gebelik olabilir dedi. Cuma günü tekrar bakıcak delirmek üzereyim. Yaşayan var mı bunu?
Canım dert etme kendine böyle 6. Hafta da bile görünmeyen keseler olabiliyor. Bir de doktorlar ben ve eşimin kuzeni de dahil hep en başta dış gebelik diyip bizi cehennemin dinine attılar sağlıklı olduğunu öğrenene kadar. Her zaman en kötüsünü düşünüp söylüyorlar.. sen içini ferah tut
Benim 5 hafta 3 gün sanırım canım tabi veririm haber inşallah ikimizde güzel haberler alırız
K
Korkmayın doktorlar keseyi görene kadar bunun olabileceğini herkese söylüyorlar, keseyi gördükten sonra birde kalp atışını duymak için bekleyeceksiniz onda da boş gebelik olabilir diyorlar.. yani bebeği tam anlamıyla görmeden bütün olabilecek şeyleri söylüyorlar.. içinizi ferah tutun inşallah keseyi görür kalp atışlarını da duyarsınız ☺
Öyle tabi çoğumuz yaşadık duyduk bunlarıÇok teşekkür ederim cevabınız için icim icimi yerken böyle seyler duymak insanı rahatlatıyor
Canim gec dollenme olabilir ultraaon cihazindan kaynakli olabilir dr ilgisizliginden olabilir hersey olabilir gonlunu ferah tutArkadaslar reglim 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım 2 gün arayla 3 tane yaptım hepsi pozitif çıktı. Bugün doktora gittim. Alttan baktı kese göremedi. Kan verdim 3041 çıktı betahcg. Dış gebelik olabilir dedi. Cuma günü tekrar bakıcak delirmek üzereyim. Yaşayan var mı bunu?
Olumsuz düşünüp stres yapma bu haftalarda genetiğin kodlanıyor bebeğe o da kaygılı olmasınÇok teşekkür ederim cevabınız için. Evet eve geldiğimden beri arastırıyorum öyleymiş. 6 hafta da gören de varmış. Dediğin gibi bende şuan cehennemin dibindeyim. Olumsuz düşünmek istemiyorum. Ama olumlu düşünüp sonuç kötü çıkarsa daha cok yıkılmak da istemiyorum. Rabbim ne derse o, oll der olur hayırlısı olsun demekten başka şansımız yok. Bakalımmcuma günü her sey netlesecek insallah
Aynı seylerı bende duydum.dıs gebelık dendı.bos gebelık dendı.kac defa kan aldırdım. Hcg takıbı yapıldı.sonuc olarak.kızım 1 yasında suan.korkmqyın.doktorlar sagolsunlar her zmn annelerı tedırgın etmeyı sevıyorlar
Olumsuz düşünüp stres yapma bu haftalarda genetiğin kodlanıyor bebeğe o da kaygılı olmasın
Olabiliyor evet ama 3 binde vajinal görünmesi gerekirdi. Bir kaç gün sonra yine görün doktoruna Allah korusun dış gebelikse tehlikeli. Erken teşhis önemli canım. İnşallah görürsün
Canim gec dollenme olabilir ultraaon cihazindan kaynakli olabilir dr ilgisizliginden olabilir hersey olabilir gonlunu ferah tut
Amin canım amin vesvese etme iyi düşün iyi olsunİnsallah canım haber alır almaz yazacagım buraya iyi ya da kötü insallah iyi olur ikimiz iicnde bekleyen tüm herkes icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?