- Konu Sahibi Betusskuruu
-
Rabbim yardımcın olsun. Bakmadı mı tekrar vajinal ultrasonla. Dış gebelik olması saçma. Dış gebeliklerde çok çok yüksek çıkıyor değer. Bence bir sorunun yoksa beklemekte fayda var. Rabbimden umut kesilmez. Belki gelişir. Vardı burda bi kaç böyle durum.Herkese teşekkür ederim ama maalesef. Değer 4064 çıktı kalitesiz gebelik veya dış gebelik dedi doktor. 2 katına çıkması gerekiyormus ilk sonucun. Üzgünüm çok
canim uzulme benimde subat ayinda durumum ayni bu sekildeydi malesef dusuk oldu ama su anda tekrar hamileyim Allahin takdiri bende cok uzulmustum insallah seninde guzel ve mutlu haberlerin olur belki degerde birden yukselir ama eger yukselmezse kendiliginde dusse senin icin daha iyi olurBaktı vajinal ultrasonla tammnet gözükmüyor ama kese var sanki dedi. Yine kana bakalım 2 katına çıkarsa belki kese gec gözükecektir dedi. Ama beta istenen değerde artmayınca dış gebelik ya da düşük olur dedi ama ne kanamam var ne ağrım var anlamadım bende
Ilk.kan degerın ne cıkmıstı.bence doktorunu degıstır.
canim uzulme benimde subat ayinda durumum ayni bu sekildeydi malesef dusuk oldu ama su anda tekrar hamileyim Allahin takdiri bende cok uzulmustum insallah seninde guzel ve mutlu haberlerin olur belki degerde birden yukselir ama eger yukselmezse kendiliginde dusse senin icin daha iyi olur
Benimde ilk gittiğimde alttan gözükmedi stres yapma canım bi dahaki gittiğinde gözükür beta değernide bu kadar kafana takma
Valla benim bir arkadaşıma sürekli dış gebelik dediler 3 4 hastane tam aldırma masasındamı desem sandalyesndemi desem farklı bir doktor gelp bakyor ve normal gebelik bu diyor ve almıyor herşey olabilr sen güzel seyler düsünArtık gerçekten ne düşüneceğini bilmiyorum cuma günü o kadar yıkıldım o kadar ağladım ki, umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum. Pazartesi belli olacak insallah
Valla benim bir arkadaşıma sürekli dış gebelik dediler 3 4 hastane tam aldırma masasındamı desem sandalyesndemi desem farklı bir doktor gelp bakyor ve normal gebelik bu diyor ve almıyor herşey olabilr sen güzel seyler düsün
Cok gecmiş olsun hayırlısı boyleymiş.demekki.inşallah kolay bır sekılde atlatırsın bu donemi.
Ay canım anlamadım şimdi kese rahımdemi gorundu dıger hastanede yanlişlikmı olmus
Ayy gözün aydın canım.ıkıncı bır hastaneye gıtmekle en dogrusunu yapmıssın.nasıl boyle bır hata yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?